çişmi en büyük kabir azabı aaaaaa ilk kez duyuyorum vallakafamçokkarıştı duru hareketlendi azıcık odadan çıkıyorum kafayı vuruyo biyerlere sıkıntı hiç bitmiyo esracım mafoldumben
ne haber birgül ??
iyi akşamlar birgül naber nasılsın?
ezra boşver onu sürmektense lekelerin kalsın :)
Dağevi nasılsın ?
geçmiş olsun.. Allah korumuş.dün keremi düşürdüm ilk defa eşşek gibi yüksek bizim yataktan hemde
elektrikler gitmişti şimdi anlatırken bile içim bi tuhaf oluyomafoldumben
hastaneye gittik bişisi yok yavrumun çok şükür,film çektrdik beyin cerrahisi baktı
görünürdede bişisi yok melekler korudu oğlumu
kızlar nasılsınız,uzun zamandır düzenli giremiyorum pc ye,kızlar çok vaktimi alıyor,inanın akşam gireyim diyorum ama öyle yorgun oluyorumki,sıcaklardan heralde ben normalde gayet aktifimdir yorulmak nedir bilmem,yaşlanıyomuyum nesenağlama
walla canım ben nöbetçi kaldım burda hiç bir yere gitmiom:umursamaz:
sende kaldın ama girmiosunki
tek kaldım buralarda:çok üzgünüm:
ewet canım bende anne olduktan sonra çocuklara bakış açım deişti,hepsini çocuğum yerıne koyar oldum
daha bi duyarlı oluo artık insan
dağevi nbr?
iyi akşamlar birgül naber nasılsın?
ezra boşver onu sürmektense lekelerin kalsın :)
Dağevi nasılsın ?
geçmiş olsun canım ,umarım kolay atlatırsınız..kizlar
bebegimin gulusu kayboldu dr gittim ust solunum yolu enf olmus. Sinirlerim bozuk oksurugu
cogaldi. halsiz halsiz bakiyor , bir yerine dokununca agliyor. Bugun bir ses cikardi aglarken valla
ben ilk kez duydum oyle sesi. Annem den bulasti diye tahmin ediyorum ins cabuk iyilesir , emmiyorda
dogru durust az biraz mulipanin kavanoz mamasindan verdim 2-3 kasik.
ben de varım:tomato:esra senle ben kaldık galiba tatile gitmeyen :sinifsinif:
slm kızlar nasılsınızzemuszemusbiz cok mutlu ve keyifliyiz....
ama derler ya bahtsız bedeviyi cölde kutup ayısı öpermiş o hesap sankii her gün tatile cıkıyomusum gibi buraya geldigimizin ilk günü regl oldu 14 aydır burayı beklemişim:tomato:
sizler umarım iyisinizdir metin in öksürügü bitti havuza ayaklarını soktuk bugun su soguk geldi basladı aglamaya hali çok komikti.....
yesim nbryerimsenibenne zaman
gidiyosunuz kore ye
basak nbr bak sevindim kerem in bişiyci yokmus ben hiç düşürmedim de metin cok hareketli oldu birde oglum emekliyosositosositocok mutlu etti bizi
neyse ben kactım iyi bakın kendinize öptük siziŞenizbol uykulu ve sütlü günler
tatilde ii oluo canım dene istersen..birgül 2 ocak dogumlu metin....
inanna hiç kullanmadım tampon!!!!!!!!!!!
misafirlerin nasıl bakiiiiiiiiiim gittiler mi
ay damadım benim üzme anneni...nil de yemio emmio,ben de bizim yemeklerle besliorum,sabah yumurta kırıorum,öğlen dolma,akşam mercimek içi dolma-tatlicadiarzu-şaştım kaldım:1shok:sen de takma kafana maşallahları var bizim bebeklerin gene:Saruboceq:herkese günaydın ve güzel hafta sonları
hemşom kıs kusura bakma çağan çok huysuz vede hiç bişey yemiyor sürekli mutfakta bişeyler hazırlıyorum ona yesin diye ama yapıp döküyprum diş desen görünürde yok sıcaktan galiba şaftım kjaydı iki günde şimdi uyurken girdim meyve hazırlıcam kalkıpta paşaya havalar çok sıcak kilolardan dolayı sürekli ter içindeyim ömrümde böyle terlememiştim ay hiç bişi yapasaım yok o yüzden netede çok takılamıyorum artık
dünürüm taşınıyormuşssun kolay gelsin
tatile çıkanalara ii tatiller
hasta olanlara geçmiş olsun
tüm bebebleri öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?