2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çişmi en büyük kabir azabı aaaaaa ilk kez duyuyorum vallakafamçokkarıştı duru hareketlendi azıcık odadan çıkıyorum kafayı vuruyo biyerlere sıkıntı hiç bitmiyo esracım mafoldumben
ne haber birgül ??

iyiylik elagülce bende kizimi uyuttum bi sizlere bakmak istedim bu saatlerde artik kafami dnliyorum cok rahat oluyor ama sabahin 7 sindede ayaktayiz

iyi akşamlar birgül naber nasılsın?
ezra boşver onu sürmektense lekelerin kalsın :)
Dağevi nasılsın ?

slm cnm tam ben geldim sen gitmisin size yazdiktan sonra baska sayfalarada baktim
bende bu aralar hamur isleri mantiydi felan onlarla ugrasiyorum orucda yaklasiyor

ayyyyyyyyy berat yeni uyudu..
ben gelene kadar da kimse kalmamış iyi mi?
tükan bana mı emanet yani?

off ne sıcak...
sırtı yanıyor kavruluyor kuzumun, uykudn sırtı ıslak uyanıyor, ne yapsam?
ana oğul çıtçıtlı badiyle dolaşıyoruz evde, karşı daire boş diye rahatım, yarın öbürgün tutulacak kepaze olacam..delikafadulden
hadi temizledim topladım ortalığı, makinaya da cevizli ekmek koydum saatini 6ya kurdum, ilk gelenlere misler gibim koksun diye..
bütün anni ve kuzulara iyi geceler..
berat annni gibi birşey diyor, yüreğimin telleri titriyor.

acaba ne zaman tam olarak Anne diyecek sabrsizlaniyorum acikcasi. hihoyyyt
Ay cok guzel olucak ya sesini bile merak ediyorum. Iyiki dogurmusum yaw kizimi bi daha
anne olmak istiyorum ama 3-4 yil sonra . Hamile kadinlari goruyorum valla ozeiyorum cok zor ama br o kadar guzel Allah sukurler olsun bize bu kadar guzel degerli bir duygu yasamayi nasip ettigi icin
Herkese iyi gecelerr

geçmiş olsun.. Allah korumuş.

hayııııırrr. gördüm geçen gün fotonu. fıstık gibisin.

iyi akşamlar birgül naber nasılsın?
ezra boşver onu sürmektense lekelerin kalsın :)
Dağevi nasılsın ?

iyiyim kızlar, sağolun. işler sıkışık bu aralar. bi de işteyken bebeğimi accayip özlüyorum. mesai bitiminde resmen koşuyorum ona ulaşmak için.mafoldumben

esra fotodaki sen misin? evetse ne tatlısınız maşallah, bir de ne kadar küçük gösteriyorsun, kaç yaşındasın, 18 falan mı?delikafadulden

slm kızlar nasılsınızzemuszemusbiz cok mutlu ve keyifliyiz....
ama derler ya bahtsız bedeviyi cölde kutup ayısı öpermiş o hesap sankii her gün tatile cıkıyomusum gibi buraya geldigimizin ilk günü regl oldu 14 aydır burayı beklemişim:tomato:
sizler umarım iyisinizdir metin in öksürügü bitti havuza ayaklarını soktuk bugun su soguk geldi basladı aglamaya hali çok komikti.....
yesim nbryerimsenibenne zaman
gidiyosunuz kore ye
basak nbr bak sevindim kerem in bişiyci yokmus ben hiç düşürmedim de metin cok hareketli oldu birde oglum emekliyosositosositocok mutlu etti bizi
neyse ben kactım iyi bakın kendinize öptük siziŞenizbol uykulu ve sütlü günler

montesori metin ne zaman dogmustu masALLAH cnm emeklemesine ne mutlu sana darisi bizim bebelerimizede insallah

merhaba:))) çook ösledim sizi:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım ,umarım kolay atlatırsınız..
esra senle ben kaldık galiba tatile gitmeyen :sinifsinif:
ben de varım:tomato:

ay tamponla falan idare edemez misin:uhm:
oy emeklio ha metin bey de..yüreyecekler,konuşacaaklar:teytey::teytey:

calemity canım çok geçmiş olsun,sakın kend,ine kızma,Allahtan bişi yok
esranın fotosu da çok güsel ama berrakın yanındaki bayanı tanımıorus:uhm::1shok:

ben pazar taşınıorum giremeyebilirim bağlanana kadar ..
misafirlerim hala biz de ,yen,i eve temizlikçi bulamadım,ben de temizleyemedim,bu evi de toplayamadım,kafayı sıyırıorum-tatlicadiarzu-
herkesi öpüorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

birgül 2 ocak dogumlu metin....
inanna hiç kullanmadım tampon!!!!!!!!!!!
misafirlerin nasıl bakiiiiiiiiiim gittiler mi

ayy filizcim sendekide ne sanşmış hee..hastalanma hastalanma kalk tatile git hastalann..maşşallah metine nazar değmesin..elvinde dizleri büküp ileri geri gidio bugün yarıın emekler herhalde...

calemityjane çok geçmiş olsun allah korumuş kuzunu

herkese ii geceler

herkese günaydın ve güzel hafta sonları
hemşom kıs kusura bakma çağan çok huysuz vede hiç bişey yemiyor sürekli mutfakta bişeyler hazırlıyorum ona yesin diye ama yapıp döküyprum diş desen görünürde yok sıcaktan galiba şaftım kjaydı iki günde şimdi uyurken girdim meyve hazırlıcam kalkıpta paşaya havalar çok sıcak kilolardan dolayı sürekli ter içindeyim ömrümde böyle terlememiştim ay hiç bişi yapasaım yok o yüzden netede çok takılamıyorum artık
dünürüm taşınıyormuşssun kolay gelsin
tatile çıkanalara ii tatiller
hasta olanlara geçmiş olsun
tüm bebebleri öpüyorum

birgül 2 ocak dogumlu metin....
inanna hiç kullanmadım tampon!!!!!!!!!!!
misafirlerin nasıl bakiiiiiiiiiim gittiler mi
tatilde ii oluo canım dene istersen..
yok canım daha gitmediler taşınacağız p.tesi de gezeris ,daha kalsınlar yani..:umursamaz:
ay damadım benim üzme anneni...nil de yemio emmio,ben de bizim yemeklerle besliorum,sabah yumurta kırıorum,öğlen dolma,akşam mercimek içi dolma-tatlicadiarzu-şaştım kaldım:1shok:sen de takma kafana maşallahları var bizim bebeklerin gene:Saruboceq: öpüorum kocamanopuyorumnanaktan

ay sana da batuhana da günaydın:sm_coolpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…