ii aksamlar herkese umarim herkesler iyidir esra profilin resimdeki berrakla senmisin??
esra fotodaki sen misin? evetse ne tatlısınız maşallah,bir de ne kadar küçük gösteriyorsun, kaç yaşındasın, 18 falan mı?delikafadulden
esranın fotosu da çok güsel ama berrakın yanındaki bayanı tanımıorus:uhm::1shok:
nasııııı yani beni tanımıon mu:gitme:
kimseler kalmamış başak esra naber kıslar çağan uyurken 2 dakka bakim dedim ama topik boşalmış
slm kızlar nasılsınızzemuszemusbiz cok mutlu ve keyifliyiz....
ama derler ya bahtsız bedeviyi cölde kutup ayısı öpermiş o hesap sankii her gün tatile cıkıyomusum gibi buraya geldigimizin ilk günü regl oldu 14 aydır burayı beklemişim:tomato:
sizler umarım iyisinizdir metin in öksürügü bitti havuza ayaklarını soktuk bugun su soguk geldi basladı aglamaya hali çok komikti.....
yesim nbryerimsenibenne zaman
gidiyosunuz kore ye
basak nbr bak sevindim kerem in bişiyci yokmus ben hiç düşürmedim de metin cok hareketli oldu birde oglum emekliyosositosositocok mutlu etti bizi
neyse ben kactım iyi bakın kendinize öptük siziŞenizbol uykulu ve sütlü günler
sagol canim ins.merhaba:))) çook ösledim sizi:çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım ,umarım kolay atlatırsınız..
sicaktan olabilir inci valla insanda ne istah kaliyor ne bisey. dis patlamasa bile alttan cikmaya calisiyordur oda istahsizlik yapabilir. bizim kizda istahsiz dogru durust birsey yemeden aksami ediyorherkese günaydın ve güzel hafta sonları
hemşom kıs kusura bakma çağan çok huysuz vede hiç bişey yemiyor sürekli mutfakta bişeyler hazırlıyorum ona yesin diye ama yapıp döküyprum diş desen görünürde yok sıcaktan galiba şaftım kjaydı iki günde şimdi uyurken girdim meyve hazırlıcam kalkıpta paşaya havalar çok sıcak kilolardan dolayı sürekli ter içindeyim ömrümde böyle terlememiştim ay hiç bişi yapasaım yok o yüzden netede çok takılamıyorum artık
dünürüm taşınıyormuşssun kolay gelsin
tatile çıkanalara ii tatiller
hasta olanlara geçmiş olsun
tüm bebebleri öpüyorum
aslı az kalmış gitmeye,çok işin vardır şimdi senın tolanma gibi kolay gelsin
elif hayırlı olsun dişiniz,2 si aynı andamı çıktı??bizde henüz bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?