2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol canım kaanın yemek yememesı dısında ııyız
artk kımse gelmez olmuss buraya

kimseler kalmamış başak esra naber kıslar çağan uyurken 2 dakka bakim dedim ama topik boşalmış

özlem aynı sorun bizdede var çağanda süt dahil hiç bişi yemiyor emmiyor sadece su içiyor pazt yada salı dr gidicez bakalım

SELAM KIZLAR inaysa
esra kocam uyuyo uyandırmaya çalışıyorum çok sıcak bişi yapası gelmioo insanın kereme bez bağlamıyorum kilot giydirdim içerse işesin valla bu sıcakta çekilmez

ii aksamlar herkese umarim herkesler iyidir esra profilin resimdeki berrakla senmisin??

ewet canım ben ve kızım berrakzemuszemus

esra fotodaki sen misin? evetse ne tatlısınız maşallah, bir de ne kadar küçük gösteriyorsun, kaç yaşındasın, 18 falan mı?delikafadulden

ewett canım benimm,çok saol, 18 mi??kafamçokkarıştı 77 liyim canım öyle görmene sewindim:lepi:
esranın fotosu da çok güsel ama berrakın yanındaki bayanı tanımıorus:uhm::1shok:

nasııııı yani beni tanımıon mu:gitme:

kimseler kalmamış başak esra naber kıslar çağan uyurken 2 dakka bakim dedim ama topik boşalmış

slm hemşom walla özlettin zaten kimse kalmadı herkes biryerlerde yalnız kaldık buralarda

kızlar ya berrak çok tembel çıktı,eskiden yuvarlanıodu şimdi maşalah iki seksen yatıo hep ne emekleme hareketı var ,nede dönmemafoldumben

montee hoşgeldin ,ii bakalım bitmiş lüsk hayat,şans işte nerde bulmuş seni
gözünaydın emeklıo ha artıkkaydirigubbakcemile5

5.ay sonuclarını yazmamısım kaan uyuyor odasına gıremıyorum uyansın yazayım 2 hafta sonra da knrolumuz var
bısy soruca kızlar kaan ellerı bı cıns hareket ettırıyor bazen goren dans edıo sanar
bu normalmı

özlem bi cins hareket derken ampul çevirir gibi sağa sola mı yapıo ,eğer ölese berrakta sürekli öle sanki tiki varmış gibi 2 elinide sürekli oynatıo,bizde eşimle gülüp duruoruz o haketlerıne kımıl kımıl hephihoyyyt

seninkide sans gercekten. ben iyiyim canim dislrim duzeldi ama defne hasta bu aralar
antibiyotigini kullaniyoruz .bizimki suyu seviyor yani yikaninca aglamiyor denizede artik
korede sokorim oranin sahili falan guzel bir kere gitmistim. biz cumartesi cikiyoruz yola
Allah nasip ederse 1 hafta kaldi. metinin emeklemesine cok sevindim darisi basimiza.

merhaba:))) çook ösledim sizi:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım ,umarım kolay atlatırsınız..
sagol canim ins.
sicaktan olabilir inci valla insanda ne istah kaliyor ne bisey. dis patlamasa bile alttan cikmaya calisiyordur oda istahsizlik yapabilir. bizim kizda istahsiz dogru durust birsey yemeden aksami ediyor

selam kızlar nasılsınız?
biz incilendik 2 tane dişimiz çıktı :)
ek gıdaya geçmemize rağmen dışkısı katılaştı en son altını açtığımda zehirlencem diye korkuyordum maske alcam :))
sizin inciler ne durumda.? hihoyyyt

bu arada kuzusu emekleyen varmı?
6 ayda emekliyip kendi kendine otururmuş bi kadın idda ediyor sizce?
benimki daha yeni dönmeye başladı tembelmi ne

aslı az kalmış gitmeye,çok işin vardır şimdi senın tolanma gibi kolay gelsin
elif hayırlı olsun dişiniz,2 si aynı andamı çıktı??bizde henüz bişey yok

aslı az kalmış gitmeye,çok işin vardır şimdi senın tolanma gibi kolay gelsin
elif hayırlı olsun dişiniz,2 si aynı andamı çıktı??bizde henüz bişey yok

yok cnm ilki 4.5 aylıkken,2.cisi yeni çıktı alt çene birazdan fotosunu koyuyim pek komik :))
acele etmemesi güzel canm boşver..çünki erken diş çıkaranın ileride ağzında diş kalmazmış :)

emekleyenler var aramızda yenı yeni
bizdede pek hareket yok benım kızda tembel,ben oturtursam oturuo anca kendı kendıne yapamıo
erken ddeilmiki?* kendı kendıne oturan varmı aramıızda,kendı kendıne derken yatarken kendi kalkmıo herhelde dimikafamçokkarıştı

ya bugün ne corbası yaptınız kuzulara??
biz kahvaltıyı geç yaptık arkasından yoğurt uyku derken yeni içicez çorbayı,ama bulamıom ne yapsam***

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…