Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meralcim her siteden yüklenmiyor sanırım..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
burada yazmışlar hangi sitelerden yapılabilceği..
ye bakalım kaydirigubbakcemile2
sevda nasılsın nasıl gidiyor bebekli ve hamilelik,
kaan bende seviyorum o yüzden diğer ismi kaan zaten
ayaz poyraz cem aras gibi isimlerde olabilir..
durunun diğer adı ne ?
doruk kaan
selamlar herkese dr agitik bugün oğlumun boğazlarındaki kızarıklık geçmemiş henüz ama iğne vurdurmucaz şurup kullanıcaz iğneler çok ağı geliyor çağana ateşi normale döndü herkese teşekür ederim ilginiz için buarada oğlumda ishalde başladı ilaçların etkisi galiba ne önerirsiniz ishal için
günaydın kızlar
hastalarımız çabucak iyileşir inşallah
bizde seni merak etmiştik özledik çok iyi olduğuna sevindim
Günaydın hanımlar..
hasta çocuklarımıza çok geçmiş olsun,biran mnce iyileşsinler.
bende cold mix diyecektim arkadaşlar demiş neyseki.
ayça nerelerdesin merak ettik şekerim,arada ses ver :)
komşumm naber nasılsın ?
Günaydın kızlar , nasılsınız_?Hasta olanlara geçmiş olsun benden de.Biran önce atlatırsınız inşallah.
Bizde oğlumla biraz kırık gibiyiz.2 gündür çok sık olmasa da öksürüyor.Bugünde burnu akmaya başladı.Aynı şeyler bende de var.Sanırım ikimiz birden aynı anda hasta olduk.Allahtan ateşi yok.
Evet canım haklısın eğer sütüm olsaydı bıraktıramazdım zaten.Kıyamazdım o zmaan.
Çok sevindim canım, bol bol içer inşallah portakal suyunu filan.Dişiniz de hayırlı olsun bakalım.Bizim 5 dişle kaldık.Bir aydır dişlerden kıpırdanma yok:))))5 dişli canavar olarak dolaşıyor egehan:))))
Bende de annemde de sabah kalkar kalkmaz bir elma, ya da yazın karpuz filan yeme alışkanlığı vardır.Tabii bizim canavarda sabah bizimle birlikte arkamızdan önümüzden dolaştığı için ne yersek ondan istiyor.Şimdi onda da alışkanlık oldu her sabah bir dilim elmayı yiyor.Tabii yarısını ağzına büyük koparttığı için atıyor ama yine de meyveyi sevmesi çok iyi.Eline de son günlerde gün içinde sürekli mandalin, ya da portakal dilimi veriyoruz.ÇOk severek yiyor.
Geçmiş olsun canım.
Çok tatlı oluyorlar yaaaa, canım benim.
Onların bu halleri herşeye değiyor yalel.Hamile olduğunuz günlerinde tadını çıkartın ama bu arada:)))))
duygu çok emmesinin sebebini bende dişten olabilir diyecektim..çünkü benim oğlanda öyle yapıyordu allahtan 8.dişimizde patladı rahatladık..
aylincim çıkardı diş ama yürümeye çalışıyo şimdi acaba onun verdği bi huzursuzluk mu anlamadm
selamlar herkese dr agitik bugün oğlumun boğazlarındaki kızarıklık geçmemiş henüz ama iğne vurdurmucaz şurup kullanıcaz iğneler çok ağı geliyor çağana ateşi normale döndü herkese teşekür ederim ilginiz için buarada oğlumda ishalde başladı ilaçların etkisi galiba ne önerirsiniz ishal için
inaysa canım domuz gribi belirtisi gibi geldi banada ama içini ferah tut bak ateşi düşmüş demek ataltıyor yanlız bana kalırsa isali kesme ki vücuttaki mikrobu atsın çocuk normal yedir herşeyini bolll boolll su ver ama çok geçmiş olsun acil şifalar
bu arada benim babam kronik kalp hastası ve aşı oldu yan etki olarak ateş yada ağrı demişler çok şükür hiç biri olmadı riskli grupta olduğu için yaptırmayı tercih etti
Allah herkesi korusun