2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Meralcim her siteden yüklenmiyor sanırım..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
burada yazmışlar hangi sitelerden yapılabilceği..

ye bakalım kaydirigubbakcemile2

sevda nasılsın nasıl gidiyor bebekli ve hamilelik,
kaan bende seviyorum o yüzden diğer ismi kaan zaten
ayaz poyraz cem aras gibi isimlerde olabilir..
durunun diğer adı ne ?

iiyim canım sen ve eguş nasılsınız2?

bebekli hamilelik şuan çok zor deil ama yavaş yavaş zorlaşcak artık çünkü beş aylık olcam artık evime geçim hemen kadın alcam zaten anca adapte oluruz birbirimize ben alışık deilim evde yabancıya.
kaan ismini ben durudada dşünmüştüm erkek olsa kaan diyodum hep ama şimdiye kısmetmiş bakalım hala kısmet evet eguşun ismide kaan ve çok yakışıyo bide özlemin oğlu kaandı galibaa

abimiz BERK ULUÇ
kızımız NİSA DURU
küçük oğlumuzda ........ kaan inşallah ama neee? :))

kızlar ben dışarı çıkıyorum iki saate dönerim siz fikirlerinizi yazın ben dönünce bakarım bu gün netimiz var ama yarın yine eve dönüyorum.

selamlar herkese dr agitik bugün oğlumun boğazlarındaki kızarıklık geçmemiş henüz ama iğne vurdurmucaz şurup kullanıcaz iğneler çok ağı geliyor çağana ateşi normale döndü herkese teşekür ederim ilginiz için buarada oğlumda ishalde başladı ilaçların etkisi galiba ne önerirsiniz ishal için

inci gözünaydın enazından ateşi düşmüş iğneler bitmiş
en kısa sürede hemen iyileşir umarım..
patates püresi pirinç lapası muz iyi gelir sanırım..

slm kizlar umarim herkes ve bebisler iyidir.inaysa önce sana bisey söylemek istiyorum korkutmak gibi olmasin ama domuz gribinin belirtilerinde ishal bogaz yanamsi agrisi gibi seyler var.canim bi internetten arastirya.
kizlar asi konusunda fikirleriniz ney inanin sasirtim kaldimya.neyapcagimi bilemiyorumm.yardim yardim....

barçlicim saol canım patats sürekli sebzelere katıyorum zaten ama ayrıcada haşalayıpvereyim bugün

gülsücüm bizimki grip değil canım boğaz enfeksyonuymuş benden kaptı galiba önce bende oldu çünkü iki dr götürdüm iside grip değil dedi

selamlar herkese dr agitik bugün oğlumun boğazlarındaki kızarıklık geçmemiş henüz ama iğne vurdurmucaz şurup kullanıcaz iğneler çok ağı geliyor çağana ateşi normale döndü herkese teşekür ederim ilginiz için buarada oğlumda ishalde başladı ilaçların etkisi galiba ne önerirsiniz ishal için

inaysa canım domuz gribi belirtisi gibi geldi banada ama içini ferah tut bak ateşi düşmüş demek ataltıyor yanlız bana kalırsa isali kesme ki vücuttaki mikrobu atsın çocuk normal yedir herşeyini bolll boolll su ver ama çok geçmiş olsun acil şifalar

bu arada benim babam kronik kalp hastası ve aşı oldu yan etki olarak ateş yada ağrı demişler çok şükür hiç biri olmadı riskli grupta olduğu için yaptırmayı tercih etti
Allah herkesi korusun

inaysa gecmis olsun canim sen yinede dikket et diyorum.gamze canim babana gecmis olsun.ben asi konusunda hala kararsizimya.Allah hepimizi korusun diyorumm.

incicim ishal normal canım vucüttaki enfeksiyonu atıyor şu an hasta olduğu için ishal bizimde öyle olmuştu hatta ilaçlar bitti hala ishaldi dr 2-3 güne geçer demişti

günaydın kızlar
hastalarımız çabucak iyileşir inşallah

bizde seni merak etmiştik özledik çok iyi olduğuna sevindim

Günaydın hanımlar..

hasta çocuklarımıza çok geçmiş olsun,biran mnce iyileşsinler.

bende cold mix diyecektim arkadaşlar demiş neyseki.

ayça nerelerdesin merak ettik şekerim,arada ses ver :)

komşumm naber nasılsın ?

sağolun kızlar, ben de sizi özledim a.s.

Günaydın kızlar , nasılsınız_?Hasta olanlara geçmiş olsun benden de.Biran önce atlatırsınız inşallah.
Bizde oğlumla biraz kırık gibiyiz.2 gündür çok sık olmasa da öksürüyor.Bugünde burnu akmaya başladı.Aynı şeyler bende de var.Sanırım ikimiz birden aynı anda hasta olduk.Allahtan ateşi yok.

Evet canım haklısın eğer sütüm olsaydı bıraktıramazdım zaten.Kıyamazdım o zmaan.

Çok sevindim canım, bol bol içer inşallah portakal suyunu filan.Dişiniz de hayırlı olsun bakalım.Bizim 5 dişle kaldık.Bir aydır dişlerden kıpırdanma yok:))))5 dişli canavar olarak dolaşıyor egehan:))))
Bende de annemde de sabah kalkar kalkmaz bir elma, ya da yazın karpuz filan yeme alışkanlığı vardır.Tabii bizim canavarda sabah bizimle birlikte arkamızdan önümüzden dolaştığı için ne yersek ondan istiyor.Şimdi onda da alışkanlık oldu her sabah bir dilim elmayı yiyor.Tabii yarısını ağzına büyük koparttığı için atıyor ama yine de meyveyi sevmesi çok iyi.Eline de son günlerde gün içinde sürekli mandalin, ya da portakal dilimi veriyoruz.ÇOk severek yiyor.

Geçmiş olsun canım.

Çok tatlı oluyorlar yaaaa, canım benim.
Onların bu halleri herşeye değiyor yalel.Hamile olduğunuz günlerinde tadını çıkartın ama bu arada:)))))

geçmiş olsuun, umarım hafif atlatırsınız..

duygu çok emmesinin sebebini bende dişten olabilir diyecektim..çünkü benim oğlanda öyle yapıyordu allahtan 8.dişimizde patladı rahatladık..

maaşallah eymene..bizimki de arkasından geliyo 7 tane şimdilik. bizimkinde tam tersi oldu, dişleri çıkarken ememedi, şimdi de hiç emmiyo sıpa :oklava:

aylincim çıkardı diş ama yürümeye çalışıyo şimdi acaba onun verdği bi huzursuzluk mu anlamadm

balım da yazmış gerçi ilerde..ondandır canım, bizimkinin de uykularına vurmuştu, sürekli hareket halinde bitmeyen bi enerjisi vardı o dönem..deli gibi yürümeye çalışıyo, ayakta duruyodu yatagında..yürüdü muradına erdi :emir_bebek:

arkadaşlar yazmış gerçi canım, ben de aynılarını söyleyecektim. ishal, mikropların vücuttan atılma yoluymuş..önceleri pirinç, patates, muz öneriyolardı..şimdi normal beslenmesini devam ettirin mikroplar rahatça çıksın diyolar..vücutta oluşan su kaybına karşı bol sıvı vermen gerekiyo bi de..vücut susuz kalırsa ishal tehlikeli.

inaysa canım domuz gribi belirtisi gibi geldi banada ama içini ferah tut bak ateşi düşmüş demek ataltıyor yanlız bana kalırsa isali kesme ki vücuttaki mikrobu atsın çocuk normal yedir herşeyini bolll boolll su ver ama çok geçmiş olsun acil şifalar

bu arada benim babam kronik kalp hastası ve aşı oldu yan etki olarak ateş yada ağrı demişler çok şükür hiç biri olmadı riskli grupta olduğu için yaptırmayı tercih etti
Allah herkesi korusun

hayırlısı olsun canım baban için, umarım aşının faydasını görür. acil şifalar diliyorum..

ekinsu nasılsın, onat nasıl? sağlığınız yerinde sanırım..ay bu ne böyle herkes hasta tr de..ne mikropmuş bu bi kırılamadı..bizde de yegenim, annem, eniştem grip şu sıralar. bu gidişle herkes geçirecek. biz de bi ara grip geçirdik ailecek ama pek önemli bişey değildi, hafif atlattık çok şükür.

herkese teşekkürler kızlar

bu arada 2010 annelerinde esmeralda benim kuzenimin eşi 17 sinde bir oğlumz oldu bulut ayaz tanıyan varmı bazılarınızı yazarken görmüştüm orda

Back
X