2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inci umarım rahat bir gece geçirirsiniz..

ayşegülcüm Meral teyzesinin isteği üzerine kaldırdım resmi :)
dudaklarını bükmüş ağlıyacaktı zaten :)

inci bazı şuruplar balgamı atsın diye öksürük yapıyor...daha önce grip olduğunda bende öksürüğü arttı demiştimde doktor öksürünce atacacak balgamı dedi.

Sevdacım tunçta olabilir:))))))Demir olmassa tunç verelim de babasına:)))

olur canım deneyelim bakalım

ah şu eşler...her türlü ağrıyı sızıyı çeken biz ismi koyan onlar...bende bir türlü isim beğendirememiştim eşime...kayra ve tuğra isimlerini çok istiyordum..hem bizim soyadamızada uygun olcaktı...eymen ismine bende onay verdim ama içimde heves kaldı bu isimler..inşallah ikincey ediyeceğim ama ikinci kız olsun istiyorum...:Saruboceq:

Allah gönlüne göre versin canımm hayırlısıylaa inşallahh.

Merhaba kızlar ,
Sizleri uzundur ihmal ettiğimi farkettim. ınanın çok yoğundum bloğumun düzenlenmesi, şeker hamurlu kurabiye yapıp resimlerinin çekilmesi bloğa koyulması ee bir de Efe pek buraya vakit ayıramadım. Biraz önce Face'ten çağanın hasta olduğunu duyunca hemen geldim.. Çok geçmiş olsun, inş bir an önce iyileşir.
Umarım başka hasta bebek yoktur..

bende değiştirdim avatarımışakkıdı bişeydende eksik kalmayayım

ksıkanmaya başladım face bende üye olcam sonunda...ama eşimin dilinden kurtulamam...

sheeda bloğun ismi ne merak ettim

balım eymen çok tatlı çıkmış resimde maşallah..kıskanç balım kaydirigubbakcemile2

ağlayan resmi eklicektim buraya ekliyemedim yaa..

söylemeye korkuyorum herşeyin cezası var burda şimdi uzaklaştırma alırım. kukicim blogspot uzantılı desem uzaklaştırma alır mıyım acaba :)

sevdacım ben de emir ismini çok seviorum he bi de tuna bi de ekin:)
emir kaan süper bence, yakınızda yoksa bu isimden tabi

kk'ya karşı beni korursunuz di mi? Kötü bir niyetkle yazmadım ben derim :)) ama olsun tedbiri elden bırakmamak lazım :)

Sevdaya isim mi düşünüyorsunuz, Emir Kaanı ben de çok beğendim, kulağa çok melodik geliyor

Gecmis olsun hasta bebislerimize cok uzuluyorum yavrulara

Masallah egeye bayildim Ezgi hicbirsey taktirmiyor kafasina cok sevimli minik

Ezgide kendini asti dun gece tam 11 kere uyandi ise gidemedim hala basimm agriyor buyudukce duzelir diyorum ama bozuluyor sanki 7 disimiz var 32 Ye tamamlamaya calisiyor sanirim

kızlık soyismin de demirmiş galiba demir istemiyosa sen de böle bi cinlik yap, emir demiri keser hesabı:))

kızlık soyismin de demirmiş galiba demir istemiyosa sen de böle bi cinlik yap, emir demiri keser hesabı:))

selamlar herkese dr agitik bugün oğlumun boğazlarındaki kızarıklık geçmemiş henüz ama iğne vurdurmucaz şurup kullanıcaz iğneler çok ağı geliyor çağana ateşi normale döndü herkese teşekür ederim ilginiz için buarada oğlumda ishalde başladı ilaçların etkisi galiba ne önerirsiniz ishal için
canım umarı bir an evvel iyileşir çağancık..ishal için yazmışlar geç kaldım:(
slm kizlar umarim herkes ve bebisler iyidir.inaysa önce sana bisey söylemek istiyorum korkutmak gibi olmasin ama domuz gribinin belirtilerinde ishal bogaz yanamsi agrisi gibi seyler var.canim bi internetten arastirya.
kizlar asi konusunda fikirleriniz ney inanin sasirtim kaldimya.neyapcagimi bilemiyorumm.yardim yardim....
ben dün sağlık ocağına imza verdim yeptırmayacağız die..

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
amma kaynatmışsınız yahu CADIARZUben yokken öleCADIARZUCADIARZUmafoldumben
ya kızlar evde 1 tane bile bez yok ve nil çişli,evde Yedekpaket var sanıodun iice dalgın oldumyasakkelime

eyvahh duygu ne olcak şimdi??

valla uyudu öle,anası yüzünden pişik olmaz işallah,babası gece getirecek ama uyurken değiştirmem artık sabah hemen duş soona bez..
1 saattir emio gene ,ben bayıldım yatağa koyuyorum odadan çıkmadan aaaaaaaaaaaaaaaaaa die bağırıo ,çok yoruldum sabah da arkadaşım gelecek ben azcık uyuyabilsem.bu arada dün 4 ü geçiodu uyuduğumda sabah 7 14 de nil uyandı .iice zombi oldum:çok üzgünüm:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanii geceler

Slm hanımlar. Keşke Aybüke uyusa da ben de yatıp uyusam. Ama saat 12'ye kadar uyumaz ne yazık ki.. Çünkü saat 7'de kalktı. Hasta olacak gibiyim; burnum akıyor ve tıkanıyor, gözlerim yanıyor, başım da ağrıyor.

sevdacım ben de emir ismini çok seviorum he bi de tuna bi de ekin:)
emir kaan süper bence, yakınızda yoksa bu isimden tabi

evet emir kaan güzelmiş bunuda sölim bakim herüfee:))

kk'ya karşı beni korursunuz di mi? Kötü bir niyetkle yazmadım ben derim :)) ama olsun tedbiri elden bırakmamak lazım :)

Sevdaya isim mi düşünüyorsunuz, Emir Kaanı ben de çok beğendim, kulağa çok melodik geliyor

bakalım ne dicek benimki artık bidahaki girişimde yazarım size kızlar siz gene aklınızın bi köşesinde düşünün

çokkk ii yaaaa süpersin kısss:)
kız olsa isim hazırdı naz dicektik kısmett :))

Back
X