Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevdacım tunçta olabilir:))))))Demir olmassa tunç verelim de babasına:)))
ah şu eşler...her türlü ağrıyı sızıyı çeken biz ismi koyan onlar...bende bir türlü isim beğendirememiştim eşime...kayra ve tuğra isimlerini çok istiyordum..hem bizim soyadamızada uygun olcaktı...eymen ismine bende onay verdim ama içimde heves kaldı bu isimler..inşallah ikincey ediyeceğim ama ikinci kız olsun istiyorum...:Saruboceq:
söylemeye korkuyorum herşeyin cezası var burda şimdi uzaklaştırma alırım. kukicim blogspot uzantılı desem uzaklaştırma alır mıyım acaba :)
canım umarı bir an evvel iyileşir çağancık..ishal için yazmışlar geç kaldımselamlar herkese dr agitik bugün oğlumun boğazlarındaki kızarıklık geçmemiş henüz ama iğne vurdurmucaz şurup kullanıcaz iğneler çok ağı geliyor çağana ateşi normale döndü herkese teşekür ederim ilginiz için buarada oğlumda ishalde başladı ilaçların etkisi galiba ne önerirsiniz ishal için
ben dün sağlık ocağına imza verdim yeptırmayacağız die..slm kizlar umarim herkes ve bebisler iyidir.inaysa önce sana bisey söylemek istiyorum korkutmak gibi olmasin ama domuz gribinin belirtilerinde ishal bogaz yanamsi agrisi gibi seyler var.canim bi internetten arastirya.
kizlar asi konusunda fikirleriniz ney inanin sasirtim kaldimya.neyapcagimi bilemiyorumm.yardim yardim....
kızlık soyismin de demirmiş galiba demir istemiyosa sen de böle bi cinlik yap, emir demiri keser hesabı:))
eyvahh duygu ne olcak şimdi??
sevdacım ben de emir ismini çok seviorum he bi de tuna bi de ekin:)
emir kaan süper bence, yakınızda yoksa bu isimden tabi
kk'ya karşı beni korursunuz di mi? Kötü bir niyetkle yazmadım ben derim :)) ama olsun tedbiri elden bırakmamak lazım :)
Sevdaya isim mi düşünüyorsunuz, Emir Kaanı ben de çok beğendim, kulağa çok melodik geliyor
kızlık soyismin de demirmiş galiba demir istemiyosa sen de böle bi cinlik yap, emir demiri keser hesabı:))