2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inci geçenlerde sana özelden msn adresii göndermiştim ekledinmi beni_? elektrikler geldi sonunda nasıl yağmur nasıl fırtına bu ya...

Son düzenleme:
aylin bende yapıyorum bu pastadan ama ben içine muz ve ceviz koymamıştım hiç...birde öyle deneyeyim..

selam hanimlar gecmis olsun dilekleriniz icin herkese cok tesekür ederim cok sükür atesi düstü ama huysuzlugu devam ediyor sabah 6,30 yattigimda sürekli kucagimda uyuyor yatagina koyunca uyaniyor iki gecedir böyleyim sonra babaya devrediyorum ben yatiyorum iki günde oda bende mahvoldum simdik uyudu uyumusken bi bakayim dedim

aah aylincim bende en çok börekleri beğendim tadı damağımda kaldı valla pastad çok güzeldi vede çok kolaymış ellerine sağlık

meral,inci,balım,semra,duygu teşekkür ederim arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için,

balım sizede geçmiş olsun,hemen geçer inşallah sizinde..

ayşegül sağol resimleri eklemişsin..oğluşum resimde de görüldüğü gibi baygın baygındı
cicilerimizi bile giyemedik eşofmanlarıyla durdu hep..

Meralcim Derya çok çıtır dediğin gibi çokta zayıf,bir daha görüşmeme kararı aldık zemuszemus
komplekse giriyoruz diye :))ama ezgi annesini geçer maşallahı var hem enine hem boyuna allah nazardan saklasın..

incii yok yok ben varım sana arkadaşlık edecek rahat ol yani :))
aylincim egusa cok gemis olsun canim yeni gördüm kusura bakma benim oglumda hasta 3 gündür giremiyordum canim
fotolar süper hepiniz cok tatlısınız deryaaaaaaaaa yakında ezgiyle bir giyinirsiniz:)
moralim bozuk metiş e bakıcak kimse yok seminerim basladı 15 gün sabah 7 de evde cıkcam aksam 8 den önce gelmicem cocugum kaldı ortalarda işe gidiyorum gezmeye gidiyomus muamelesi görüyorum bosa koyuyorum almıyo dolu zaten dolu cıldırmama az kaldı birde bunlar yetmiyomus gibi 2. bir bebek öööööööööööööööööööffffffffffffffffff hayatımın hiçbir dönemi böyle karamsar olmamıstım alt tarafı yarım gün calısıyorum tam gün calısmak zorunda kalıp da bebegi cocugu için işini kariyerini bırakan anneleri çok iyi anlıyorum ...allahım bana bir kapı ac :(
allah yardimcin olsun canim moralini bozma herseyin üstesinden gelinir allahin izliyle insallah en kisa zamanda iyi bi bakici bulursun ikinci bebek icin de öyle düsünme canim allah yardim eder benimde 3 tane oglum var 1 ci 2 cinin arasinda tam 1 yas var inan o kadarda zor olmuyor büyüyünce dahada zor ikisinin karnini bir doyurursun altini ayni anda acarsin uyukularini ayni sekilde ayarlarsin allah yardim eder a.s.
sağol Tubacım..

kizlar hepiniz o kadar tatli cikmisinizki inan hayran kaldim sizlere hele o yaramazlara resmen bayildim ALLAH korusun onlari hespine MASALLAH SUPAN ALLAH 5 ANNEYE 5 BESILERIME :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aylincim pardon yaaa sanki sen bizden sonra doğum yaptın gibi kalmış aklımda karıştırdım pardon:kedi:

bu arada seni deryayı ve ayşegülü tanıdım ama diğer 2 arkadaş kim kimdir bilemedim yaa:kedi:
maşallah bebişlerle sizler çok tatlı çıkmışınız,kıskandım burdaki arkadaşlarla bir türlü buluşamadık biz

bizimde haftaya perşembe doğumgünümüz,hazırlıklar başladı,ınternet sitesınden ilk doğumgünü malzemeleri sipariş ettim kız bebeği için,süper şeyler var,masa örtüsü bilem var 1st yaş die,bardak tabak happy birthday yazısı kapı süsü balonlar hepsi pempe ve ilk yaşım yazıo,haa bide bebek tişörtü var yine ilk yaşım yazılı,çok kalabalık olmasın dedık ama yine 20-30 kişiyi bulacak sanırım,şimdi menü ayarlama kısmındayız nereye yazdınız menülerinizi acaba bende bı bakayım size

aah aylincim bende en çok börekleri beğendim tadı damağımda kaldı valla pastad çok güzeldi vede çok kolaymış ellerine sağlık

ahh komşum keşke alsaydın giderken kalanlardan..onatımın doğumgününde yapayım o böreklerden :)

aylincim egusa cok gemis olsun canim yeni gördüm kusura bakma benim oglumda hasta 3 gündür giremiyordum canim

sağol canım,size de çok geçmiş olsun hemen atlatır inşallah yavrum....

aylincim pardon yaaa sanki sen bizden sonra doğum yaptın gibi kalmış aklımda karıştırdım pardon:kedi:

bu arada seni deryayı ve ayşegülü tanıdım ama diğer 2 arkadaş kim kimdir bilemedim yaa:kedi:
maşallah bebişlerle sizler çok tatlı çıkmışınız,kıskandım burdaki arkadaşlarla bir türlü buluşamadık biz

bizimde haftaya perşembe doğumgünümüz,hazırlıklar başladı,ınternet sitesınden ilk doğumgünü malzemeleri sipariş ettim kız bebeği için,süper şeyler var,masa örtüsü bilem var 1st yaş die,bardak tabak happy birthday yazısı kapı süsü balonlar hepsi pempe ve ilk yaşım yazıo,haa bide bebek tişörtü var yine ilk yaşım yazılı,çok kalabalık olmasın dedık ama yine 20-30 kişiyi bulacak sanırım,şimdi menü ayarlama kısmındayız nereye yazdınız menülerinizi acaba bende bı bakayım size

aa nasıl tanımazsın esra :) emelle hatice yani durusu..
bende kalabalık yapmayacağım kimse birşey anlamıyor zaten kalabalık olunca..
ama yine 15-20 kişi oluruz..listemi hazırladım gibi biraz daha araştırayım bende..

bende res,mlere bayıldım ezgicikte çok güzel poz vermiş...nazar değmesin kuzucuklara

Back
X