2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın arkadaşlar.

febrar kadir tuğcu bırakın uyumasınlar bu devreler gececek diyor, gelişme döneminde olana çocuklarda sık uyanma olabilirmiş takma kafana, kadir bey diyorki bunlar çocuk terörü :)) gercekden de dooğru
dün akşam mirayıiyce yordum saat 10 a kadar uyutmamak için elimden geleni yapdıma ama nafile saat 8 30 da oyun oynarken uyuya kaldı, o yatınca bende hemen evi temziledim onun kıyafetlerini ütüledim ve uyudum gece saat kurulmuş gibi saat 3 de uyandı 5 e kadar oyun oynadık. sana tavsiyem uykudan önce masaj yap oyun oyna jhareketli oyunlar oynatın yorulsun iyce. allah hepimizin yardımcısı olsun.

Tünaydın hanımlar,

aaa nerdesiniz yaa kimseler uğramamış ,kk ceza verecekmiş bundan sonra buraya gelmeyene :jeyyar:

bugün aşımızı olduk bizde..2 tane bacaktan yaptılar..

merhaba:)))
nasılsınız??össlediniz mi bisi??
ayy apar topar ankaraya gittik 1 günlüğüne 1 hafta oldu...kızımın doom günü bile yattı ya!!!
sabah da istanbula!!

valla ocak anneleri pek yoğun buaralar kimsecikler gelmiyor.

duygu geziyorsun bakıyorum, nil d.gününü sokaklarda geciriyor, allah sağlık huzur versin bol bol gezmeler kızımıza.

aylin abla aşınızı olmuşsunuz inş ağrısız gecer. buarada başka aşı varmı, bu yapılanlar ne aşısıydı karma ve hepatitmiydi yanlış söylüyor olabilirim,

aklıma takıldı sızınle de paylasayım
kaan henuz alkıs yap bay bay fılan deyınce yapmıyor kendı de yapmıyor demesekte
oyle bılınclı anne baba dede fılan demıyor
su ara bı ede cıkardı herseye ede dıyor

doktor 1 yasına kadar en az 2-3 sozcugu olmalı demıstı bılınclı

dermı bu ay acaba bu konu canımı sıkıyor

takma kafana, mirayda bazen diyor bazen demiyor keyfi nasıl isterse öyle davranıyor, int bakarsan bu ay kendi yemeklerini kendileri yemesi gerekiyor. :))) zemuszemus

günaydın herkese
gece uykusu hiç olmayanların içine beni de yazın
en az 7-8 kere kalkıyor ceylin yaa
ama biliyorum açlıktan sütüm yok mama da yemiyor
hem o çekiyor hem ben
şimdi uyudu hanım ama ben uyuyamıyorum bir sürü işim varrrr

günaydın kızlar

eguşun aşıları hayırlı olsun geçmiş olsun

özlemcim onatda daha anne baba demiyor anlamsız kelimeler söylüyor gat gat gıt gıt gibi

ayy apar topar ankaraya gittik 1 günlüğüne 1 hafta oldu...kızımın doom günü bile yattı ya!!!
sabah da istanbula!!

özledik tabii,belki bu sefer görüşebiliriz :)

valla ocak anneleri pek yoğun buaralar kimsecikler gelmiyor.

duygu geziyorsun bakıyorum, nil d.gününü sokaklarda geciriyor, allah sağlık huzur versin bol bol gezmeler kızımıza.

aylin abla aşınızı olmuşsunuz inş ağrısız gecer. buarada başka aşı varmı, bu yapılanlar ne aşısıydı karma ve hepatitmiydi yanlış söylüyor olabilirim,

karma aşıyla pnömokok aşısı yapıldı..
pnomokok bugün yarın ateş yapar
ama kızamık aşısı 10 gün içerisinde herhangi birgün ateş yaparmış,
ve 1 gün sürermiş ..

özlem kız sen nasıl zayıflıyorsun, biraz tiyo verirmisin :))

yemeyince zayıflıyorsun..kendimden biliyorum :)))

günaydın kızlar

eguşun aşıları hayırlı olsun geçmiş olsun

özlemcim onatda daha anne baba demiyor anlamsız kelimeler söylüyor gat gat gıt gıt gibi

sağol komşucum darısı başınıza :)

Tünaydınlarrr,
Aylincim, çok tatlı bir nostalji olmuş, ellerine sağlık.
Eguşunda aşıları hayırlı olsun.İnşallah fazla ateş yapmadan atlatırsınız.
Nazlıcım egenin bir şeyi kalmadığına çok sevindim.Maşallah canıma benim.
Kız duygu, nili ilk doğum gününde gezmelere götürdün demek.Bu kız hiç içeri girmiycek bak söylemesi benden:)))))
Özlemcim egehanda biz isteyince baybay filan yapmıyor.Canı isterse yapıyor.mamama, dedede, bababa gibi kelimeleri var.Haa birde ellerini açıp, parmaklarnı bir şekillere sokarak laf anlattığını düşündüğü ifadeleri var.Ağzını açmadan mmmııı, gıııı filan diyerek elleri kollarıyla ciddi ciddi bişeyler anlatıyor.Ama biz hala anlayamıyoruz ne demek istediğini. Karşımıza geçip öyle konuşmaya çalıştığı zamanlarda, bende ona cevap veriyorum kafama göre.O zaman daha da heyecanlanıp , iyice kaptırıyor kendini konuşmaya:)))))

az az ye ozaman Semracım :)
bende yemekten geldim şimdi :)

Meralcim sağol darısı başına..öyle konuşunca çok tatlı oluyorlar değilmi :)
benim sıpada bıcır bıcır konuşuyor kendi dilince ısırıp yiyesim geliyor :)
artık telefondada konuşuyor kendince gülüyor,laf anlatıyor bize
herkes arıyor eguşla konuşmak için :)

Tünaydın hanımlar,

aaa nerdesiniz yaa kimseler uğramamış ,kk ceza verecekmiş bundan sonra buraya gelmeyene :jeyyar:

bugün aşımızı olduk bizde..2 tane bacaktan yaptılar..
hayirli olsun egenin asilari insallah ates yapmaz
sabah da istanbula!![/Qoooohhhhhh sefan olsun gez annam bos ver sitresini atmis olursun
aklıma takıldı sızınle de paylasayım
kaan henuz alkıs yap bay bay fılan deyınce yapmıyor kendı de yapmıyor demesekte
oyle bılınclı anne baba dede fılan demıyor
su ara bı ede cıkardı herseye ede dıyor

doktor 1 yasına kadar en az 2-3 sozcugu olmalı demıstı bılınclı

dermı bu ay acaba bu konu canımı sıkıyor
moralini bozma her cocuk bir olmaz doktorlara kalirsak yandik benim arkadasin bi cocugu vardi 2 yasina kadar tek kelime konusmadi sonra bülbül kesildi susmak bilmedikaydirigubbakcemile3
kızlar biraz nostalji yaptım,ahh ahh zaman nasılda geçmiş, ne anladık ? ben hiçbirşey anlamadım valla..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/244119-2009-ocak-annalerinin-melekleri.html
aylincim dedigin gibi bizde bisey anlamadik ne cabuk büyüyorlar bunlar 2 seneye sevdirmiyecekler kenidilerini :gitme:

ay nerdeswiniz hanimlarrrrrrr asagida chef; Nohocy; veeeeeeee; smrisk görüküyor kizlarrrr nasilsiniz neyse bende cikiyorum sonra görüsürüzkaydirigubbakcemile2

Back
X