2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aylin yaa güldüm valla doğru söylüyorsun emel gidip bi baksın ne var ne yok ona göre bizde yaparız hemde seans ücreti yok bol dedikodulu keyifli olur bizimki :))
aklıma ne geldi şabanın filmi varya köye tuvalet yapıyor herkez merake diyor ne var, emelde kaşını gözünü kapatsın ajan olarak gitsin

iyiyim sağol işteyim,sabah oğlumu anneme bıraktım ağlaya ağlaya artık anlıyor peşimden ağlıyor sıpacık..evet dediğin gibi biz kendimizi eğlendirdik ama hep onları geleceği için alt yapı çalışması yaptık dimi ama :))

semra evet ama boşuna para vermeyiz haftada 1 saat çocukları toplar salarız çayıra çimene odaya
yesinler birbirini :)) ayy düşünmesi bile kötü yaa o kadar çocuk bir arada her kafadan ayrı bir ses :bbo:

semra evet ama boşuna para vermeyiz haftada 1 saat çocukları toplar salarız çayıra çimene odaya
yesinler birbirini :)) ayy düşünmesi bile kötü yaa o kadar çocuk bir arada her kafadan ayrı bir ses :bbo:

yok kız ben gelirken cevdetide getirim ablamın oğlunu yani gecen teyzemin torunu miraya yumruk yapıp fuu yapdı oda 11 aylık falan cevdetde senin ağzına bi çakarım adam olursun dedi ama gülmekden öldüm, ya ben cocukalrı çok sevrim ama korkuturum da abimin oğlu var ben eve gidene kadar tozu dumana katıyor ama ben eve girince gıkı çıkmıyor hepsini adam ederim ben :))

ay ne güzel bak neşem yerine geşldi burdasınız ya bazen geliyorum kimse yok canım sıkılıyor çıkıyorum ama kalabalık ve sizler olunca neşemde yerine geliyor siz beni neşelendiriyorsunuz allahda sizi neşelendirsin :))

merhabaaazemuszemuszemuszemus
oo sohbet koyu valla:)
ben de istiorum oyun grubu banane!!
nil uyuo ben geldim bi selam verip yatağa gitçem gerçi 2 sayfayı 40 dk okudum uyancak nerdeyse,neysopuyorumnanaktan

ay canım gurbet ellerde kaldı yapayanlız çevresind ekimsede yok.
valla sende olsaydın sohbet dahada güzel olurdu., :gitme:

amin amin allah hiçbirimizin neşesini bozmasın :)

ozaman seni çocukların başına bırakırız,bizle çaylarımızı içeriz kaydirigubbakcemile2

amin amin allah hiçbirimizin neşesini bozmasın :)

ozaman seni çocukların başına bırakırız,bizle çaylarımızı içeriz kaydirigubbakcemile2

olur canım zevkle yaparım görevimi :)) kız yaz geliyor bide ist havuzlu evi olanı bulsakda :)) keyfimiz iyce yerine gelse gecen facebookda kimdi ya duygumuydu yazlığı olan arkadaş arıyorum diye kaydirigubbakcemile4

havuzu olan ayşegül var, kabul ederse gideriz, sonra kovarlar siteden bizi çok ses yapıyorsunuz diye zemuszemus

kızlar ilk arabam diye bir oyuncak var alan varmı aranızda,memnunmusunuz
bir alışveriş sitesinde fiyatı düşmüş alsammı acaba CADIARZU

bize geliiiin havuzu şenlendirin kimse girmiyo zaten çocuklar dışında:))
aylincim benim kız bayıldı ilk arabama bi arkadaşta görmüştük, sonra araştırdım irembebede çok ucuzdu 50ydi sanırım gittik almaya stoklarında kalmamış ebebektede bulamadık alıcam ama bulunca çok oyalanır gibime geliyo

selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamıycam umarım herkes ve bebişler iyidir.
ben hafta sonu yorgan döşek hasta yattım çok ağır grip oldum.bugün iyiyim şükür.oğlumsa hala yemek yeme konusunda beni delirtiyor.ne yedirsem kusma eğiliminde mama sandalyesine oturur oturmaz bağırıyor ya.aç bırak beni demek istiyor sanırım.ona kalsa azcık emsin yeter.
linaycım ilk arabamı bi tanıdık almış.bende almayı düşününce sordum nasıl diye.yürümeye çok yerdımcı değil dedi.tekerlekleri çok hızlı dönünce çocuktan önce gidiyo hep başında beklemek lazım ama oyuncak olarak iyi dedi.sen bilirsin canım

smrisk nerdesin maltepede, ama sen çalışıon galba

slm hanımlar...

bak yaaa yaza havuzuda ayarladınız:( bizim oyun grubumuz belli, babamız, kızım ve ben:)

nazlı çok çok geçmiş olsun, kuzunun da iştahı açılır inş.

ayşegül ebeşin üstünde oturuyorum,
işyeride kayalrkentde

carreforun oralar demek cnm, beklerim bigün gelin hergün çalışıomusun

aa ayıpsın nazlıcım buyur gel miniş egeyi de görelim biz onun ne hallerini bilioruz:)
geçen bi arkadaşıma bahsettim burdan buluştuumuzdan falan, ay dedi düşünsene büyümüşler onlar da buluşuolar yakın arkadaş olmuşlar bebeklik arkadaşım falan diolar:))çok hoşuma gitti çocuklukta diil bebeklik hatta daha karnımızdayken arkadaşlarmış hehehe

Back
X