2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar milupann cayları var hc denediniz mi oglumu uyuturkn cok problem yasıyorum acaba o cayların faydası olurmu gece cayı falanvar kulanan oldumu acaba

ben denedim canım hiç bir işe yaramadı.. Ne umutlarla alıp içirdim sonrası büyük bir hayal kırıklığı

Benim Acikk kumral bebekken altin sariymis simdide golge yaptiriyorum 20 dkk daa aciliyor rengi kuaforune birakk bence rengi

ay kzılar hepinize yazacak bişeyler var ama unutuyourm kusura bakmayın. sevincimi paylaşıcam
hastaneye gittik. çağanıda tarttırdım 9 günde 400 gr almış. artık nasıl tıktıysam yemekleri düşünün yemeyen sıpaya 9 günde 400 gr süper dimi..

ay kzılar hepinize yazacak bişeyler var ama unutuyourm kusura bakmayın. sevincimi paylaşıcam
hastaneye gittik. çağanıda tarttırdım 9 günde 400 gr almış. artık nasıl tıktıysam yemekleri düşünün yemeyen sıpaya 9 günde 400 gr süper dimi..

:)) masallahne yedirdin o kadar daha zorlama bence yeter 1 aylik kilosunu almis cocuk

sepetçi harika bence MAŞALLAH.. Efeyi de sana yolluyorum 10 gün sende kalsın :)

Marsg kuaförüme bıraksam saçımı olduğu gibi bırakır, zaten rengini açtırmak için önce onu ikna etmem lazım.. :)) Sarı saçın bu kadar doğal durmasının nedeni saçının açık renk olması demek... Benimkinin doğal durmıcağı kesin..

duramıyoruz iste uzunzamandırda kendimizle ilgilenemiyoduk benmde sac rengm kumraldı röfle yartrdm güzel oldu degişiklk cok iyi gely insana güvendgn kuaförün varsa ona bırak eminm güzl olacaktr

Günaydın hanımlar..
herkes iyidir umarım..

ozlem kusura bakma ama ben senden cok ogluna uzuldum niye bagriyorsun cocuga onlarin daha biseyden anladigi yok unutmaki onlari kendi keyfimiz icin dogurduk bizim cocuklarimiz biz bakicaz cocuk icin deliren milyonlarca kisii var sukretmesini bilmeliyiz bence kendini toparla vee boyle yasamaya alis bence keyfini cikarmayi dene kendine vee cocuga zehir etme gunleri uyumuyorsa yemiyorsa agliyorsa vardir bir derdi lutfen sadece yediriyorum yatiriyorum diyorsun oysa en guzel kismi onunla oynamak bence

Deryacım bravo çok güzel açıklamışsın,özlem umarım geçici bir durumdur hem kendini hem yavrunu harap etme..annenede şaştım doğrusu,annem kardeşlerimin çocuklarına ve benim ihtiyacım olduğu zaman oğluma bakıyor..3 çocuk birden..

Günaydın herkese
çok çok çok güzel bir gün diliyorum sizlere.. bugün nedensiz yere çokkk mutluyum hoplayıp, zıplayasım var.. Dün gece efe az uyandı belki onunda etkisi vardır

oo süper daim olsun neşen :) bu arada nerelerdesin merak ettim seni ?

http://img193.imageshack.us/img193/4576/48373837.png

bi değişikliğe ihtiyacım var paspal paspal gezmekten bıktım, eski günlerimi özledim..
İşe önce alışverişle başladım kardeşimle alışverişe çıkıp şıkır şıkır şeyler aldım
şimdi sıra saçımda bu renknasıl sizce??

güle güle giy cicilerini,saç rengi güzel birkaç ton açığıda olabilir..

Yarin doktorum programinda domuz gribini isliycekler saglik bakani konuk olucakmis sabah 8.30 Dda basliyor program kanal d

ben yazacaktım sen benden önce davrandın :)

kızlar sonunda bızımde ılk dısımız cıktıııııııııııı

hayırlı olsun dişiniz,ağrısız sızısız çıksın..bizimde 5 .yola çıkmış geliyor..

kızlar milupann cayları var hc denediniz mi oglumu uyuturkn cok problem yasıyorum acaba o cayların faydası olurmu gece cayı falanvar kulanan oldumu acaba

hiç denemedimm fikrim yok..

Kızlar eşimin çalıştığı okulda domuz gribi vakası görülmüş
bugün okul kapalı,dün gece bütün okul dezenfekte edilmiş,bugün bütün araçlar dezenfekte ediliyor..
Allahtan ağır vakaa değilmiş hemen teşhis edilmiş,tedbir amaçlı ilaçlanıyorlar..

vali de dün habertürkte açıklma yaptı,korkulacak birşey yokmuş,okullar tatil edilmeyecekmiş..

Aylincim eşim yoktu bi ara annemlere gittim artık nete eskisi kadar giremiyorum girince de başka işlerim oluyo onları yapıyorum... Arada sizi okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum.. Ege napıyo ??

Saç rengime az çok karar verdim şimdi uygun gün bulup yaptırmak kaldı :)) En zor kısmı bu

Şu kışı domuz gribi olmadan bi atlatsak çok rahatlıcam... Ben aşı yaptırmak istemiyorum, aslında şimdiye kadar türkiyede ölen olmaması beni rahatlatıyor..

Ege iyi çok şükür yaramazlık yapıyor bol bol..
bizi neşelendiriyor,eğlendiriyor başka işi yok :)

hadi bakalım o günüde en kısa zamanda bulursun umarım :)

slm arkadaşlar

şheda neşen hiç bitmesin cicilerinde hayırlı olsun, buarada ben doğallığı seviyorum bu yaşıma kadar hiç boyamadım bikere gölge yapdırmışdım dahada hiç yapdırmadım zaten yaşlandığımda çok bayatırım saçlarımı şimdiden yıpratmak saçma olur diyorum hem çakma sarışın olmakdansa hakiki kumral olmak bence daha güzel :))) tabi bu benim fikrim ay diplerim açıldı ayy güneşden maf olduu ay bıoyalı ya hep istiyor dipler kaşınıyor ne gerek var ben senin resimlerine bakmışdım saç rengin çok güzel bence yapdırma :))

özelm kendini kasma bukadar bence rahatlaman gerekiyor bende sinirlendiğimde pişman oluyorum allah obnları bize hediye olarak verdi kıymetini bilmemiz lasım, eminim sende biliyorsundur yaşlnız kalman kimseden destek görmemen seni bu hakle getirmiş senin için ve diğer arkadaşlarım için dua ediyorum allah yardımcınız olsun sıkıntıdan dertden hastalıkdan uzak kalmanız dileğiyle.

bengüzer dişiniz hayırlı olsun inş ağrısız sorunsuz bişekilde çıkarırsınız tüm dişlerinizi.

talya babn için sevindim onun mutlu olması çok önemli inş doktordanda memnun dönersiniz iyi haberler almanız dileğiyl.

kız filiz seni kim onutur pinponetini öp yerime.

sepetci maşşallah kağana nazar deymesin.

duygu minoset ne canım?
şimdiye kadar hiç ilaç kullanmadık hiç bilgim yok ilaç konusunda.ağrı kesicimi
evet canım ağrı kesici..
hos sohbetler kızlarr
dızı ızlıyorum bende kaan uyuyor ıyı denk geldı dızıyle yoksa susmak bılmıyor mızırtısı sınırlerımı zıplatıyor artık ıyıce bıktım ne oyun oynatıyorum ne ılgılenıyorum kotu bakıcılar gıbı oldum yemegını yedırıyor uyutuyorum uyumayınca delı gıbı bagırıyorum sonra da oturup aglıyorum benım durum vahım dıslerımı sıkıyorum artık cok kotu bı anneyım hatta anne oldugumu bıle sanmıyorum bende ıpler koptu kızlar dr arastırıyorum kendıme destek almam lazım yoksa kendıme de bebege de zarar verıcem
canım tabiki sadece yemek yiyip uyumayacak artık kocaman oldular ama senin sinirlerin zıplamış,keçiler gelmiş yalnızlıktan ,onu da ben anlıorum ,ben de bazen dişlerimi sıkıorum ,kızların dediği gibi ne hakla kızıorus ama işte asıl başkalarına bağıramadığın için bebeğine bağırıosun,hiç durma bi terapiste git ,hafif antidepresanlar var al verirse dr.bugünler geri gelmeyecek,soonadan pişman olmamak lazımopuyorumnanaktan

kızlar sonunda bızımde ılk dısımız cıktıııııııııııı
hayırlı olsuunnnn:nazar:
ah ne güsel kısa zamanda alması sorun olmaz mıymış-??bazen benim de sokuşturasım gelio:roflol::nazar::nazar:
Ege iyi çok şükür yaramazlık yapıyor bol bol..
bizi neşelendiriyor,eğlendiriyor başka işi yok :)

hadi bakalım o günüde en kısa zamanda bulursun umarım :)

merhaba:))
bize gelin bizi de eğlendirinkaydirigubbakcemile

aylin nasılsın, sizinde neşeniz bitmesin inş, ya benim kızım çok tatli teyzesi sabah kalkdık balkonda birsürü kuş vardı parmağıyla onları işaret edip cizz diyor bikaç resmini çekdim kuşları görünce çok mutlu oluyor, biz her dokunduğu zararlı şeye ciz diyoruz ya oda başladoı demeye.

Kızlar eşimin çalıştığı okulda domuz gribi vakası görülmüş
bugün okul kapalı,dün gece bütün okul dezenfekte edilmiş,bugün bütün araçlar dezenfekte ediliyor..
Allahtan ağır vakaa değilmiş hemen teşhis edilmiş,tedbir amaçlı ilaçlanıyorlar..

vali de dün habertürkte açıklma yaptı,korkulacak birşey yokmuş,okullar tatil edilmeyecekmiş..

ah ya hem grip daha tehlikeli diolar hem de bunlar..üzerine bi de herkes nili kucaklamak istio offf..kafayı yiyorum valla..

şeydacım bence de sarıyı boşver koyu renk saç kadını kadın gibi gösterirzemuszemuszemuszemus

merhabalar ..
valla yaz yaz bi selam veremedima.s.

Duygucum geliriz birgün bakarsın :)

Semra sağol iyiyiz,siz nasılsınız cadı kızınla, ne güzel değilmi onlar böyle neşelendikçe bizleride keyiflendiriyorlar..
bundan sonra daha da tatlı olacaklar,tadından yenmez artık :)
biraz da şöyle güzel şeylerini anlatın ,keyiflenelim yaa..

sepetçi gözünaydın iyi kilo almış,fazlada zorlayıp bıktırma çocuğu sonra daha çok zorluk çekersin..
öbür Çağan da duysunda kıskansın biraz :)

duygu ya nil çok tatlı resimler hep harika ama çok cadı olcak, çekeceğin var senin. onu benim yerime öp annesi.

okulun doktoru eşime

eve gidince mutlaka duş alıp üstünüzdekileri değiştirip çocuklara öyle temas edin demiş..
sadece el yüz yıkamak yeterli gelmiyormuş..yavrularımız daha çok dirençsiz biraz özen göstermek gerek..

Allah hepimizi korusun..

Back
X