2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk dişimizi kutlayan herkese teşekkür ediyorum.. sanırım iki tane daha gelecek, uymuyor ve iştahsızda:)

merhabalar:)
deryacım çok geçmiş olsun,dermansız hastalık olmasında buna da şükür zor biliorum ama ..umarım hemen ii olur ezgicik:)
nil cadısı sizi öpüo:))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar.))
derya geçmiş olsun canım,nochoy ilk dişiniz hayırlı olsun canım geriside gelir artık:))
kızlar benim kızda 2 gündür mama diyor ama bi görseniz mamayı görünce çıldırıyor resmen sürekli aynı şeyi söylüyor çok tatlı ya:))
esra 10 lira ha,güle güle harca canım,bende geçen gün kazı kazandan 2 lira kazandım gittim çeyrek bilet aldım oda foss çıktı,yani bana kalan gene kocaman bi O oldu:)))

tuğba ilk dişiniz hayırlı olsun...

ankaralılarda buluşuyor oh ne güzel vallahi.. bugün istanbullular toplandı henüz topiğe gelen giden yokkaydirigubbakcemile4

bugün bende arkadaşa gitim gitmeyecektim aslında ama ısrar edince mecbur kaldım...eve geldiğimde ne kadar yorulduğumu anladım...eymenin yüzünden 5 dakika oturmadımki...sürekli etrafı karıştırdı...

derya geçmiş olsun umarım çabucak atlatırsnız

kızlar bu 6. hastalık nedir?bugun yine biri bahsetmiş

herkese tsk ederim iyi dileklerinize umarim 6. Hastaliktir nedensiz ates cok kotu hastaneye yatip arastilmasi lazimmis cani cikar yavrumun yaa of allahim herkesin yavrusuna sabir versin bugun sirf idrar tahlili icin bir suruu agladii

Esracim 6. Hastalik havadan geciyormus 3-5 gun siddetli ates 5. Gun kirmizi dokuntu vee geciyor

kızlar yarın akşamki misafirim için değişik bi çorba arıyorum bilen varmı,hem çocuklarda yesin istiyorum ,arasıra yaptığım bezelye çorbası var ama benim kız yiyemez belki içine dereotu koyuyorum çünki..

evı oylesıne de olsa temızledım en azından dolapların ıcerını cok guzel yaptım :)) sonra guzellık salonuna gıttım kaan mısıl mısıl uyudu :)) kuafore de yarın gıtmeyı planlıyorum azcık kestırsemmı acaba cok kararsızım :((( dunrum naber nasılsın ya benım prenses gelınım amma dıllenmıs kaan da oyle cenelerı acıldı ilkin :)))))))))

derya inşallah ateşi düşer canım,belki diş çıkaracak ondandır kimbilir..benim kızda 2 gün ateşi 38,5 altına düşmedi sonunda köpek dişleri patlamıştı yavrumun ,o dişlerde zaten çok ateş yapıyormuş..

evı oylesıne de olsa temızledım en azından dolapların ıcerını cok guzel yaptım :)) sonra guzellık salonuna gıttım kaan mısıl mısıl uyudu :)) kuafore de yarın gıtmeyı planlıyorum azcık kestırsemmı acaba cok kararsızım :((( dunrum naber nasılsın ya benım prenses gelınım amma dıllenmıs kaan da oyle cenelerı acıldı ilkin :)))))))))

iyiyim dünürcüm,sen nasılsın iyi yapmışsın atmışın kendini dışarıya ,dün öle bunalım takılınca korkuttun bizi.valla bende kuaföre bi atsam kendimi şöle saçlarımı bi boyatsam sarıya keyfim yerine gelicek.damadımda maşallah pek yakışıklı olmuş annesi:)))

kızlar ne çorbası yapacağımı buldum ummaç çorbası yapıcam,kızlarda rahatlıkla yer hımmmmmm bende bayılırım bu çorbaya,nur içinde yatsın sevgili ananecim çok güzel yapardı bu çorbayı..

saol canım afıyet olsun bı ara tarıfını yaz
opuyorum senı de prenses gelınımıde

mrb kızlar tam okuyamadım ama buu sayfada gördüm deryacım biz 6. hastalığı geçirdik hatta dr kızamıkçık sanmıştı diilmiş 6. hastalıkmış, 4gün falan ateşi çıktı iştahsız huzursuzdu 5.gün vücudu kolları, göğsü özellikle kırmızı kırmıızı döküntü oldu, dr a bu aşamada gittik kan tahlili yaptı değerler normal çıktı ilaç vermedi, hastalık döküntüyle sonlanmış hafif atlatmışız çok şükür, bütün bebekler geçirirmiş 1yaştan önce geçirmesi daha iyiymiş.umarım sizin de 6. hastalıktır ve hafif atlatırsınız bi an önce ezgicik iileşir cnm benm

naber emel:)çok özledik siizi tadı damağmızda kaldı yarın gelcez gene hazırla yemekleri:)

kızlar yarın akşamki misafirim için değişik bi çorba arıyorum bilen varmı,hem çocuklarda yesin istiyorum ,arasıra yaptığım bezelye çorbası var ama benim kız yiyemez belki içine dereotu koyuyorum çünki..

Misafir için pek uygun olmaz ama bende yenı bir çorba öğrendim sütlü patatesli güzel oluo berrak da sewmişti.

herkese tsk ederim iyi dileklerinize umarim 6. Hastaliktir nedensiz ates cok kotu hastaneye yatip arastilmasi lazimmis cani cikar yavrumun yaa of allahim herkesin yavrusuna sabir versin bugun sirf idrar tahlili icin bir suruu agladii

Esracim 6. Hastalik havadan geciyormus 3-5 gun siddetli ates 5. Gun kirmizi dokuntu vee geciyor

peki hastanedemi şimdi ,ayy kıyamam geçer çabuk inşallah

özlem nbr canım bakıma girmişin ne güzel,eşin bugunmu geliıo?

kaydirigubbakcemile

:asigim:

sengözlerimebaksanab

:teselli:

maşallah bebişler..:nazar:

bu arada onatı eşimin küçüklüğüne benzettim...ayy aynı suratı filan kaşları..

Back
X