2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ne tatlısınız öle siz,yerim yerimmmm:emir_bebek:
şarkıyı da dinleyin bakalım bi:)
nil daha uyumadı aşıo kendini,babası sızdı koltukta o ayakta:))
bi daha deneyeyim ,gelirim:)

ekinsu naber, gitti mi misafirlerin :))
iyiyim canım saol evet gitti misafirlerim güzel güzel oturuyorduk ama malesef gittiler
bu arada kaplumbağana üzüldüm canım bizimde 1 ay kadar önce kuşumuz öldü bende çok üzüldüm insan alışıyor

naber emel:)çok özledik siizi tadı damağmızda kaldı yarın gelcez gene hazırla yemekleri:)

bizde sizi özledik Onat Nazzz Nazzz diye diye uyudu valla :))

Deryacım geçmiş olsun Ezgiye

Tuğbacım sizinde ilk dişiniz hayırlı olsun

azcık tereyağı ile 2 kaşık unu kavuruosun,sonra 1 bardak süt eklıosun,hemen ardından 3-4 bardak su eklenıo,1 orta patetesi rendeleyip içine atıosun,kaynayıncaya kadar karıştırıosun,5 dkka kaynatıosun patatesler pişinceye kadar,sonra üstüne nane yakıp dökuosun,yayla çorbasına benzio tadı

afiyetle içiosun:))

ay ne guzelll yerım sızı yaaa ne şirinler oylee maşallahhh
oo sız ev gezmelerıne basladıgınıza gore artık gun falan da yaparsınız :))

evet esracım gelıyor esım, saat 1 gıbı evde olacakmıs yuppiiiiiiiii :)))))))))))))))))

Özlemcim gözün aydın hadi bakalım sizde salı buluşuyormuşsunuz bu sefer gidebilirsin inşallah senin için iyi olur

cnm ekle işte sonra açılan sayfada üstten ve de alttan 2. yani ortadaki linki kopyala:)
hadi ben kaçtım ii geceleeer
tekrar ellerine sağlık emelcim

tesekkur ederım arkadaslar
evet esım de burada olacak o hafta bende katılıcam bulusmaya kısmet olursa valla heyecanla beklıyorum salıyı :)))

balım aynı bu tarifi havuçlada buldum internetten
onuda denedim oda süper oldu
berrağa 2 çeşit daha çorba çıkmış oldu
ben dewamlı aynı çorbaları yapmayı sewmıorumda

çok teşekkürler esra...havuçlu olanıda deneyeceğim..zaten havuca bayılırım çorbaya taze fasulyeye makarnaya herşeeye koyarım..olmazsa olmaz yani...:hulya:

fotolara bayıldım ama kıskandımda...dünürüm demek onat naz naz die uyudu heeesenağlama

süper buluşulmuş kaynaşılmış yine
darısı bize...
derya geçmiş olsun canım inş ezgimiz hemen iyi olur annesi
öptüm onun tontik yanaklarından
esra bende yarın yapcam havuçlu olanınından çorbanın
kızlar ii geceler hepinize güzelll bi hafta sonu diliyorum
bizim sabah dr kontrolumuz var :)

Back
X