2009 prens ve prenseslerin resimlerii

boncuk gözlü ceylin maşallah sana nazar değmesin:)
mertde büyümüş erkek olmuş ya bunlar ne çabuk büyüdü
daha dün gün sayıyoduk doğdu doğacak diyoduk:)))

maşallah merte ayaktada duruyor.Benim zilliyi bıraksan hemen oturur

poyraaz beyde sahalara cıkmıs adam kıyafetlerıde gıyermıs ama emzık vazgecılmezı sanırım yakadan eksılmıyor sanırım.masallah masallah

ceylin hanım belli ki ilerde çok can yakacak...
mert ve poraz beyler de çok yakışıklı...
öpücüklerimizi gönderiyoruz 3ünede
fotomuza yorum yapan tüm teyzelerimize de teşekkür ederiz

ben fotoların çoğunu göremiyorum niye bilmiyorum ama hepiciğini tek tek seviyom ve öpüyom haziran bebelerinin bütün bebeleri Allah esirgesin

ceylin hanım belli ki ilerde çok can yakacak...
mert ve poraz beyler de çok yakışıklı...
öpücüklerimizi gönderiyoruz 3ünede
fotomuza yorum yapan tüm teyzelerimize de teşekkür ederiz
talipleri şimdiden sıraya girdi canımkaydirigubbakcemile3oğlu olan istiyo hemenŞeniz
ben fotoların çoğunu göremiyorum niye bilmiyorum ama hepiciğini tek tek seviyom ve öpüyom haziran bebelerinin bütün bebeleri Allah esirgesin
Şeniz

sağol ayşecim.. öyleydi ama bu ara süzüldü kuzum15 gündür falz aymeiyor.. iştahımız hiçç yok. neyse sağlıklı olsunalrda..

sağol ayşecim.. öyleydi ama bu ara süzüldü kuzum15 gündür falz aymeiyor.. iştahımız hiçç yok. neyse sağlıklı olsunalrda..
ceylinde boya gidiyo kg iyi aslında boyu uzun 79 cmdi kg 7 aylıkken 9.200 şimdi bilmiyoruz dr hastalanmaz getirme kontrole gelişimi çok ii demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…