2009 şekerlerinin videoları

bizde tam dönemedik yaww bakalım bekliyoruz ama çalışmalar var heran dönebiliriz:) ama diyer maskaralıkların hepsini yapıyoo bizde bi video koyarızz:dance:

benimki tam çekeceğim zaman ıkınmaya başlamıştı halter kaldırıyo sankim..
gerçekten onlarda bizim gibi her dönemde zorluk çekiyor ..
bir yakınım demişti bana..
bend edim doğumda bir yorulmuşum ipek doğunca koydum kafayı ger iuyumak istedim sadece dedim oda dedi ipek daha yorgundur o da dışarı çıkmak için ne kadar zorluk aşıyor kendini geriyor kasıyor çıkmak için çaba uğraş sarf ediyor demişti...
şimdi uğraşlara devam onlar dönmek ,yürümek,konuşmak için bizlerse onları yetiştirmek için....doğanın kanunu ALLAHIN bize verdiği mucizeler işte....

elif bu ne olmuş böyle cilveli cilveli gülüyo kız...varya senin gülüşe benziyor sende böyle gülüyon...

anamm sizin çocuklar pek bi edepsiz cvp veriyo baksana ....hehehee maşallahh

hahahytttt bana diyene bak...seninki çok mu uslu anam:lepi:böyle edepsizee cna kurban böööööölaelaelaelaelae

nesguik maşallahh nasılda cevap veriyolar yaa eylülde öylee bi kızıyoo konuşmayınca beni yerimden kaldırana kadar uğraşıyoo:ecrin_bebek:

dilara kızına bayıldım maşallah pek dilli olcak bak gör büyüyünce şarkılar söyler bize
Deniz bebeğin gözleri büyük insan gibi bakıyor kızlar yandı valla deniz bebek ne kadarlık valla bizde konuşmalar bu kadar uzun sürmez anca bağırıyorr:)

nesguik maşallahh nasılda cevap veriyolar yaa eylülde öylee bi kızıyoo konuşmayınca beni yerimden kaldırana kadar uğraşıyoo:ecrin_bebek:

beter bunlar beter delikafaduldenmaşallah bizlereee:teytey:

7 temmuz doğumlu,5 ayını doldurdu 6dan 1 hafta yedi işte...

Hepsine nazar boncuğuu

Elifin yürüteciyle koşturması süperdii

Emirhanın dönüşü süperdiii

İpeğin tükürükleriiii

Eylülün çenesii (Çok dilli olacak,çok laf yetiştirecek annesi )

Denizin anne ne diyon sen yaa sallamıyorum tarzı sesii :)) çok güzeldi ya hepside çok şeker 41 kere

beter bunlar beter delikafaduldenmaşallah bizlereee:teytey:

7 temmuz doğumlu,5 ayını doldurdu 6dan 1 hafta yedi işte...

teşkkür ederiz teyzeleriii

çiçeks canım anasına çekti anasının çenesi düşük olunca kızından ne bekliyonnnsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ya kızlar videolarda sedanın sesi durmadan tekrar ediyo kuzuların sesi duyulmuyo bi bende mi böyle yahuuuu:sinifsinif:

sessiz halleri bile süper ama maşallahhhhh hepsinee

bende çekicem en kısa zamanda

ya canım bu eylül hep böylemiiiiiiiiii
durmadan bu seslerimi çıkarıyo yoksaaaa
vay halinşze ozaman
çok şeker olmuş maşallah
http://www.youtube.com/watch?v=gVLArjW7zvk

http://www.izlesene.com/video/cocuklar-deniz-yaramazi/1444120

DENİZ le kavgamzı :) ikiside aynı video biri youtubede diğeri izlesene de çekilmiştir...

yuppi en sonunda bende denizimizi gördüm maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…