2009 şekerlerinin videoları

ay maşallah yaa çok güzeller hepisi ne güzel düşünmüşsünüz bayıldmzemuszemus

videoyu nasıl ekliyorsunuz kızlar:1ninca:

oyy yerim alieymenii çok yorgunn düşmüş hali kalmamış yemeğe yavrum yaaaa maşallahhh

ay maşallah yaa çok güzeller hepisi ne güzel düşünmüşsünüz bayıldmzemuszemus

videoyu nasıl ekliyorsunuz kızlar:1ninca:

canım önce bi siteye yüklüyoruz ordanda sitenin adresini buraya veriyoruz bu yasak mı bilmiyorum ama :1rolleyes:

ayy yyyyyyyyyyyy yerım onu masallh

ya bittim resmen
başka zaman uyutamazsın şimdi nasıl sızdı yaaaa
maşallahhhhhopuyorumnanaktan

Sağolun teyzelerii evet gece uyumaz, yemek yerken sızdııı kaydirigubbakcemile2, yorgunluktan mı artık gece uyumamazlıktan mı bilinmeez kaydirigubbakcemile3

hehhehh ben bu video işini çözdüm gariiisositosositozemuszemus

ahanda ikinciside dolmuş:lepi:

işte kikirdek öykü zehram kaydirigubbakcemile3
burada artık gülmekten yorulmuştu sonradan aklımıza geldi çekmek-tatlicadiarzu-
zoraki gülüyor sıpa yaa bakın helekaydirigubbakcemile3

İzlesene.com : Video - kikirdek öykü:)

huri kız dikkat et beli incinir Allah korusun...yakında emekler bu kız :)ben hiç koyamadım valla ne kanguruya ne araba koltuğuna,salıncakğıyla idare ediyor :)

ayy sevsinler lolipopunuuuuuuu , salyalı prensess seniiiiii :asigim:
demetcimmmmm oğluşun da az bitirim değilmiş , anladık bunu da kaydirigubbakcemile3

sen kıvırdın bu işi şekerimmmmmm :lepi:
nasıl çığlık çığlığa bi zilli bu yaaaaa , abisine nasıl şımarıyo şirinemmmmm:asigim:
maşalllahhhhhhhhh

ay izle izle doyamıyo insan bu meleklere yaaaaa :asigim:, hepsinde ayrı numara kaydirigubbakcemile3

kızlar bu fikir iyi de ama açıktan başka sitenin adresini verdiğiniz için zor durumda kalmayasınız sonra :sm_confused:

ben burdayım falla video yüklemek isteyen özelden yazsın gerekirse tek tek anlatırım be insanlık öldümü yav ...hehehehe

canım ya niye böyle yazdın ki sen şimdi anlamadım ... ben sadece bilmiyorsanız uyarayım diye yazdım , genel kural bu burada diye biliyorum " açıktan başka bi sitenin adresini - uzantısını vermek yasak " , ben koymadım ki bu kuralı . sonra durduk yerde ban yiyip burdan uzak kalmayasınız diyeydi benim amacım , bunun insanlığın ölüp kalmasıyla alakası ne anlamadım ben şimdi ..

ayrıca bi sakıncası yokmuş demek , iyi ki de yokmuş zaten ... olsaydı o zamandan bu zamana kadar kaldırırlardı yada bi uyarı felan olurdu en azından ..
neyse ... şekerlerin videoları tam gaz devam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…