2009 şekerlerinin videoları

uşum ağızını burnunu yirim üstüne alınacağını düşünmedsim ben site yöneticilerine çemkirmiştim..
yani kendi kendime onlarla kavga ediyordum...o insanlık öldümü derkende koymak isteyip koyamayanlar içindi....
aslaaaaa ve kataaa sana laf etmem yavrummm...
hep diyorum burdan bişey yazarken mimiklerimizi göremiyoruz üstümüze alınabiliyoruz...ama ben sana dimem bişey bu siteye o linki koymayanlara lafımmmm

Çok tatlı bu hatunlar yaaa ,anammmm çok dilli olcaklar yalnız çan çan yetişebilecek misiniz bakalımmmm lülülülülülü

ahahahahaha
bayyyıldım çiçekkkkkkk
çok tatlı uyudu yaaaaaaaa kıyamammmmmmmmm :asigim:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dayanıksız erkeğim, sevgi kelebeğim benimmmmmmmmm

tamam o zamannnnn :kedi:Şeniz:1hug:
ne biliiiim alınmazdım ama insan sevdiklerine yaparmış ya hep böyel şeyleri opuyorumnanaktan

ahahaha erkek annesiyiz ya ondan böyle rahat oluşumuz zaaar :roflol:
hep böyle canım , kafayı yedirtiyo bana alt değiştirirken .
hiç bi şey yapmasa bacaklarını havaya kaldırdığım elimi tutar parmaklarımı açmaya çalışır , pişik kremine ulaşmaya çalışır , beceremezse tekme atar kreme, neler neleeeer kaydirigubbakcemile3
videoyu uzaktan çekmişim gibi ama bir kol mesafesindeydim aslında yerimseniben

bizimkide ya ıslak mendille yada bezle böyle savaş verir
zaten bez değiştirirken bide oynaması için yedek bez veririz elinealsanaalsanasmile

Starcım bu çok tatlı ya maşallah paşaya mal meydanda hahaha
bez düşüncede noldu diye etrafa bakınıyo şaşkınım ya kaydirigubbakcemile3

Starcım bu çok tatlı ya maşallah paşaya mal meydanda hahaha
bez düşüncede noldu diye etrafa bakınıyo şaşkınım ya kaydirigubbakcemile3

sağol canımmmm kaydirigubbakcemile3
sorma orayı mozaikleyemedk :)))))))))

http://www.izlesene.com/video/cocuklar-aras-tosbaasi/1482545

bu da EN YAKIN TARıHLıLERDEN
sevdik bu işi bisssss=))))))))

çok şeker ALLah ayırmasın canım...kilosu nasıl şimdi biz hafta sonu gidicez bakalım ne kadar oldu...ama yinede sen o kadar yüksekte bırakma ben korkuyorum o kadar hareketliki maşallah altını bile zar zor bezliyorum kıpırdak...

http://www.izlesene.com/video/cocuklar-aras-tosbaasi/1482545

bu da EN YAKIN TARİHLİLERDEN
sevdik bu işi bisssss=))))))))

İzlesene.com : Video - aras tosbaası

kızzzzzz ayseeeeeee askını yirim seninnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden
ayyy nasıda naz yapıyor yaramazzzzz
çığlıklarına bayıldımmmm
ama en çokta gizli çekiyomussun yaaaaa:roflol::roflol:
mızıkçı babasııııııdelikafaduldenherşeyi açık ettiiiikaydirigubbakcemile3

çok tatlısınız canım valla ama en çokda arasım tatlıııı:asigim:

heeee bezle olan halini de gördümmm aklım başımdan gitti düşçek diyeeeeeklava:

aaamin cümlemiziii :Saruboceq:
kilosu 6270ti en son gittiğimizde , 11 gün sonra görücez bakalım ne kadar almış tosun paşam :)) ama son 2-3 aydır ayda 450 -500 gibi alıyor , zannımca yine 7yi göremiycez bu ay sırnaşık şey Allahın sıskıasııııııııı , eller ayaklar hiç durmuyo nasıl kilo alacak demişti dr.umuz zaten boshayallersmile
1 adım mesafeden çektim ya , yoksa allaaaasen bırakılır mı hiç böyle bir velet kafamçokkarıştı

sağol demetim demetimmmmmmmmmm Şeniz
kıs sen yaşıyo musun , asıl oklava sana gelsin bi dene klava: nerelerdesin de bakiiim sengözlerimebaksanab
nasıl oldun ağrıların da azalma var mı tatlım benimmmm :teselli:
düşmez kısssss , yaa ben paşamııııı , tosbaaaaamı tehlikeye atar mıyım ayol aşkol bayanssulusmile

bu yeni smileyler de ne şirin her bi bahaneyle kullanasım var :)))))))))

tamam canım yarın da onu Çekerım,bu oda kÜÇÜk dıye sınırlıydı alanı,dıkkatını Çekıyor yaramazın kameraya bakmaktan gıtmıyor ılerıye ancak haberı olmadan Çekerım :) yarın salonda rahat rahat :)

mucuksssss oĞluŞunaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…