2009 şekerlerinin videoları

aynen öyle ama üye olmayanlar bile izleyebiliyor ondan birde nazardan zaten pek çirkindikte ilki daha baskın sanırsamm

çiçeğimmm
tekrar izledim alişin uyurken mama yiyişini yaa kıyamam ben ona ama yaaaaaaaa
kuzum benim
bitince video bide baktım bir videosu daha var sitede aliş ve papydelikafadulden
nası vuruyo papy nin popişine popişine:roflol:
yerim ben onu yaa çok yakışıklı bir delikanlı olacak annesi maşallah kuzuma:asigim:Şeniz

Teşekkür ederiz demet teyzesiii papy oğlumun en iyi arkadaşı oldu bi görsen boğuşmalarını kaydirigubbakcemile3 şarkı söylemeye başlayınca bi mutlu oluyo anlatamam :1hug:
yiğit abisi gibi yakışıklı olur inş.:kedi:

Canım ben bu siteyi açamıyorum neden bilmiyorum yarın işyerinden deneyecem bide

çiçeksim tamam bakalım işyerinden bak uykudan kaçan bi bebek işte
ali eymen çok tatlı ayy nasıl uyuyor öyle popylede çok eğleniyor maşallahh yakışıklı oğluna

Gel kızım ıpeği izleyelim dedim, beraber izledik kızımla. Şaştı kaldı kızım, bazı yerlerinde de eşlik etti ıpeğe.
Sen ıpeğin dilinden anlamıyorsun ama kızım anladı sanırım.
ıpek geç anneciğim babayı mamayı, ben neler anlatıyorum sen bana ne dedirtmeye çalışıyorsun diyor :)

çiçeksim tamam bakalım işyerinden bak uykudan kaçan bi bebek işte
ali eymen çok tatlı ayy nasıl uyuyor öyle popylede çok eğleniyor maşallahh yakışıklı oğluna

Gördümmm maşallah paşaya ne güzel döndü öyle
Sağol teyzesi ilk başlarda öyle yerken uyuyodu şimdi çok fena oldu uyku nerdee mahvediyo beni

nesquik çiçeks emirhanerim maşallah hepiniz çok tatlısınız:)

Sağol canım opuyorumnanaktan

Allahımmmm kız bayağı bayağı diyo maşallah ipek çabuk ilerliyo, o gel gel yapan tombik eli yerim ben yalnız ısırırım eyvahedigeldismile.Anasıı çok dilli olacak bu kız kime çekti acepp :) vallaha çok dilli zilli bu maşallah çenesinede

maşşallah güzel dönüyor sistemi oturttmuş artık fırıl fırıl döner .maşallah..

Biz geldiiiikk , buda benim alişim, yemek yerken uyuklaması kaydirigubbakcemile3
İzlesene.com : Video - ali eymen
kız yazık kıyamam ay gözleri kapanıyor hem mamasını yiyiyor hem gözleri kapanıyor yabvrum benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…