2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kızlaaaarrr tanıdınız mı beni:utangac:
Hepinize çoook teşekkür ederim. Giremiyorum bayadır. Girmekte hiç bir şey yapmakta istemiyorum. Dükkanda hala internet yok. Evdede kota doldu dolacak. 4GB kotamız 3,995GB olmuş. Bu ayın sonuna kadar evden gene giremeyeceğim. Şimdide ablamdayım. Sırf mesaj yazabilmek için geldim sizlere.

Geçmişi az çok okumaya çalıştım. Ama anladığım kadarıyla herkes iyi çok şükür. Aman iyi olun benim gibi kafayı sıyırma noktasına gelmeyin hiç bir zaman. Bana gelince tahmininizdende beter durumdayım. Her günüm bir öncekinden kötü geçiyor sanki.
Olanlara başta alışırım gibi gelmişti ama şimdi çok kötüyüm. Alışmanın a'sı dursun, gittikçe daha beter oluyorum.
Hiç keyfim yok, zor gülüyorum. Kimseyle konuşmuyorum. Konuşmakta istemiyorum.
Ve en önemlisi çok sinirliyim, çok agresifim. Herşeye aşırı sinirleniyorum ve verdiğim tepkilere şaşıp kalıyorum.
Böyle değildim. Hiç bir zaman çok yumuşak bir insan olmadım ama şimdilerde kendime şaşıyorum ve ağzımdan çıkan her söze pişman olup, kendime üzülüyorum.
Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Uyumak ve uyanmamak istiyorum çoğu zaman.
İşte böyleyim. O yüzden internetin olmaması ve girememem çok isabet oldu.
Kimseyide üzmek istemem çünkü.
Benden bu kadar. Sizleri çok özledim, hep aklımdasınız. Çok öpüyorum hepinizi. Allah'a emanet olun. Hep mutlu olmaya çalışın. Mutluluk elinizdeyken...

nehircim hoşgeldin ama gtimşsin ben gelmeden

ayy canım yaa üzülme zamanla gececek düzelecektir her şey.netin olsaydı keske olur mu hiç öle şey burda acıları sevinçleri paylaşıyorum yine gel en kısa zamanda insallahkendini üzme nolr hayat o kadar kısa ki ...bir gün düzelecek ve yi lacaksın insallah...

nehircim ara sıra gir yine sen özletme kendini..
çokta sıkma kendını bunalım takılma sakın kendıne uğraş bulsan ıyı olur..
zamanında senın yasadıklarını bende yasadım bır dönem görsen odama çekilir saatlerce muzık dınler yada kıtap okurdum veyahutta uyurdum..hep sıkıntı vardı ıcımde bunu nasıl aşacagımı bıle bılmıodum..annem zaman zaman ısyan edıp bana bagırırdı ben ne yapıyorumda annemı uzuyorum dıe hep kendıme ve anneme ısyan ederdım zaman zaman annemle tartısırdım..bir zaman sonra anladımkı benım aılem var hep aılemle vakıt gecırdım baktım bısıler degısıor kendımı ıyı hıssetmeye basladım daha sonrada ıcımdekı sıkıntı gıttı aksıne cok rahat hıssettım kendımı..
kafaya takıordum mesela herkesı herseyı...takmamaya basladım..sadece ben oldugumu dusundum benden baskasının onemlı olmadıgını hayatı kendıme zından edemeyecegımı dusundum..
suan cok rahatım ınankı bazen bazı sorunlar hala yasıoruz ıs konusunda olsun baska konuda olsun o anlık gelıpp gecıoo..yanı o sorunu o anlık yasıcaksın sonra kaldırıp atıcaksın kafaya takmıcaksın..
sende kafana takma nehırcımmm senı seven burda ıyı arkadasların varr...sakın kendını uzerek bızıde uzme..sen uzuldugunde bızde uzuluruz cunku..

günaydın kızlar nasılsınız bakem bugün şafak 8 ay 12 gün :lepi:hihoyyyt
12 gün sonra 7 aya düşücek ayy ne guzel ne guzel..
kızlar zaman gecıoo valla artıq hep böyle düşünücem hıçç moralımı bozmucamm..
şafak 254 gün...(msn de bu yazılı)

Günaydın öncleikle herkese
Nehircim kısa da olsa uğrayıp bizi habersiz bırakmaman o kadar iyi olduki.merak edip durduk.ne kadar kötü bir dönem yaşadığını az çok anlayabiliyorum.çünkü benim en yakın arkadaşlarımdan biride senle aynı durumu yaşadı ve çok yakından gördüm üzüntüsünü.bak canım.sende bu yüzden çok haklısın.ama şunu beyninde dönüp dönüp tekrarlamanı diliyorum.bu hayatta senin en değerli hazinen ailendir.ana baban kardeşlerin.gerisini boşver gitsin.kimse seni onlar kadar düşünmez kimse sana onlar kadar değer vermez hemde hiçkimse.bir insanı ne kadar seversen sev sevgililerin en kralıda olsa varsa yoksa ailen senin baştacındır.bunu unutma.mantığını çalıştırma vakti.ana gibi yar olmaz.bunu idrak etme vakti.bu dönemi minilyanında anlattığı gibi ailene sarılarak atlatacaksın.anladınmı tamammı?tabi evel Allah'ın yardımıyla sonra ailenin sana hiç karşlıksız verdiği sevgiyle bu sıkıntıyı atlatacaksın inşallah

gunaydın kızlar
nehırım gelmışŞeniz ayy bebem valla hıc okadarda üzülme bence hayat acıları düşüncek kadar uzun deıl ben basıma ne gelırse gelsın yenı bı sayfa acıyorum hergun kendıme sağım solum bellı olmas
eğer suan cok sevdığım bı ınsanla savaşımı kaybedersem sükür ederım hayrlısı bu derım ve hayata devam ederım cunku sağlık herşey bunu unutma uzulup hasta olsanda gebersende o kişi yada kişiler dönüp sana bakmazlar bılem:delphin: takma bıseyı kafana valla acı yaşaya yaşaya alıştım hıc umrumda deıl senı severse kısmetınse elbet gelır sevmıyorkı suan yanında deıl:1closedeyes:

Son düzenleme:
ayy ben bugun çok sinirlıyım haa
bı haftadr bankadakı avansımı cekmıyorumkı bırıksın borclarımı ödeyım ınanın 10 tl bıle düşünerek harcar oldum ve aksam bankada hesabıma baktım 10 tl kesmışler ve bu kesıntı her ay olcakmış ayy delrcem baskalarına 10 tl az gelır belkı ayda ama ben 2 yıldr okadar zam bıle almadım aradım kımse duzgun bı cvp vermıyo sımdık patron gelır ona derım çatır çatırda alırım paramı

kızlar günaydın,nehircim ya gerçekten sen üzgünsen bizde üzgünüz,aslında burda arkadaşlarında dediği gibi hem acıyı hem sevinci paylaşıyoruz,ama insan bazen yalnız kalmak ve kimseyle hiç bişey paylaşmak istemiyor,seni çok iyi anlayorum,sen şimdi böyle bir dönemdesin ama herşey sende bitiyor,kendini iyi şeyler düşünerek motive et,umarım bu dönemi en kısa zamanda atlatırsın canmm

günaydın kızlar nasılsınız bakem bugün şafak 8 ay 12 gün :lepi:hihoyyyt
12 gün sonra 7 aya düşücek ayy ne guzel ne guzel..
kızlar zaman gecıoo valla artıq hep böyle düşünücem hıçç moralımı bozmucamm..
şafak 254 gün...(msn de bu yazılı)

canım bak işte zaman geçiyor,şimdi 254 günümüz mü kaldı,ya böyle çok oluyor şunu ay olarak hesaplayalım,gerçi ben önce asker şafağı sayıyorum şafak 109 delikafadulden

mınılya lady şafak sayıyolar laa durmadan bende mı saysam ama ne şafaği:roflol: sız böle saydıkc bende rakamları aklımdan cıkaramıyorum
ve hergun bana cok cabuk gecıyoo
roselın nırdesın sen bakım gene
ayy bankayla işimi halledemedım hala yaa:delphin:

sıkılıyom laa
banka işi hala olmadı
sız naparsınız yemekte yıyesım yok sbh cok yedım

Niye olmadı banka işi.uyuz ederler adamı bazen işte böyle.napim bende sinirden ve sıkıntıdan göçmek üzereyim.Fatih ürek şarkısı dinleyerek dünyayı boşvermeye çalışıyorum

Aman napim be üffffff nişanlı olmak ne kadar zor bişeymiş.bide en güzel dönem derler.demek evlilik bundan daha kötü

ay kızlar cnm cok sıkılıoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ya bunalıoommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eve gıtmek ıstıommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

uykum vayyymirmirmirmir

Böcük boş durma yaz çabık ne öyle bakıyon orda burda topiklerde dolanıyon geliyo beş kardeş :mymeka:

Böcük boş durma yaz çabık ne öyle bakıyon orda burda topiklerde dolanıyon geliyo beş kardeş :mymeka:

:roflol: laa delı tam yazcaktım tel çaldı sonra cıkmak zorunda kaldım yoksa neden yazmım la :jeyyar:
uyy roselın balım herseyın hayrlısı olsun
gazetede hergun aıle dehsetı okuyoruz allah korusun öle kötu bı evlılık yapmaktansa bekar kalmak en ıyısıhihoyyyt
adam evlenmış ıkı aylık evlıymış sevgısı ayrılmış sen evlendın dıe adam hem eşını hem onu vurmus bıde ıntıhar etmış:1shok: barı adam akıllı ya boşan yada hıc evlenme madem o kızı sevyon :kızgın:
ayy bak gene sınırım bozuldu asgarı ucrete gene zam geldı ve benım ustume bu onlara 3.zam ben hala almadım :delphin:

Back
X