2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ay kızlar cnm cok sıkılıoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ya bunalıoommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eve gıtmek ıstıommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

uykum vayyymirmirmirmir

ben kıtabımı bıtrdım bugun yenı bı kıtaba başlıyorum
diriliş yada savaş ve barışı okuycam dunya klasıklerınden olusan kutuphanem varda uzun süredır okuyamadım ara verdım zor donemlerımde sımdık hayata gerı dondum devam edım dıyorum
uyku deme laa tuhaf oluyom kacta yatıyon senmirmirmirmir

kızlar ne oluyor ya valla benmde canım sıkıldı şimdi iyiydim halbuki :(( niye öyle deme kızz nişanlılığın da tadı başka,2,5 yıldır nişanlıym o kadar tatlı geldi ki evlenemedik hala :)))

Ya hiç sorma bi tatlı bi tatlı.ben deliricem artık.bu dönem o kadar zorki herşey.iki aile arasında denge kurmak imkansız.helede nişanlının ailesi anlayışsız ise.ben birşeyler hallolsun hazırlanalım diye kafa patlatıyorum üzülüyorum ama umrunda olan kim

roselın laa acıktım ben yokyok acıkmadım ama cnm dondrma ıstıyo yoksa ben :jeyyar: yok cnm ımkansız

böcükcüm ben 12 yada 12 bucuk ta yatıorum sabah 6,30 da kalkıorummm ayy şölee pazar gelse de öğlene kadar uyusammm

ahh lady cımm takmamak mumkun ayyyy cnm sıkılıoo herseyı sorun yapmaya basladım ayy sımdı baktımda bı suru eksıgım var ceyızde ve bısurude borcum varrr ayy ne zor ısmıs su ceyız ısı tek basına yapmak cok zor vallaha..

böcükcüm ben 12 yada 12 bucuk ta yatıorum sabah 6,30 da kalkıorummm ayy şölee pazar gelse de öğlene kadar uyusammm

ahh lady cımm takmamak mumkun ayyyy cnm sıkılıoo herseyı sorun yapmaya basladım ayy sımdı baktımda bı suru eksıgım var ceyızde ve bısurude borcum varrr ayy ne zor ısmıs su ceyız ısı tek basına yapmak cok zor vallaha..

ayy hiçç sormaa orası öyle ama bazen bende ya tamam işte az kaldı hadi bitti çeyizim sayılır diyorum bazende yok bitmedi daha çokk işim var diye umutsuzluğa düşüyorum,bende bi öyle bi böyle,dengem bozuldu,artık olduuğu kadar ya boşver bugün sizde benmle beraber pozitif düşünün sallamayın kaydirigubbakcemile5 inşş.komple bunalıma girmeyiz birbirimize destek olalım..:sm_cool:

gec yatıyon sende cnm ben 11 dedı mı hopp her zmn programlıyımdr ama bazen kıtaba kapılıp gecıyo zaman

kızlarr napıyosunuz bugün anca gelebildim gezmeye gittim ...hava da çok yagıslı dönüşte pazara ugradım meyva aldım prova yapıyorum şimdiden pazar provası delikafadulden

çeyiz al al bitmiyo ki zaten ütü masası ve kurutmalık almaktan kurtardı kayınvalidem beni alma bizde var onlardan dedi iyiki almamışım ben de onları.kapı girişi passası lavobo önü pspas da alma dedi .iyi oldu:)

ne guzel cnm
uyy bugunde aksam oldu ve ben hala banka sorununu çözemedım:(gergın oldum haa:delphin:

gunaydnlar
herkese hayrlı işler bol kazançlar ınş:Saruboceq:
nasılsınız kızlar
roselın mınılya lady aybuer nehır duygusal köstebek(ranunu)...Şeniz

Back
X