- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
roselincim çok geçmiş olsun canım,babana acil şifalar diliyorum..tamam minilyacım ben tam almadan önce yine bir sorarsın sen,ya bide bana taksitle 650 dedi,peşin 550 dedi,ya ordan almam hmen ,başka yerlede sorarım,
aybuercm evet hepsi ankastre inox 6300 tuttu,bide kampanya var zaten,3 lü set alınca bulaşık mak.% 50 indrmli,ama ben senin demek istediğini anlamadım,aradaki açığı kapatıcaz falan dedin ya, yani beyaz lar daha ucuz tabi ki baya fark vardır diye düşünyrm,siteden bakabilirmsn gerçi sitedeki fiyatlar uçmuş ama en azından aradaki farkı bulabilirsn..
uykucu sende hıc doymın haa
benim düğün temmuzda inşallah ama bu topiğide çok seviyomhihoyyyt
ayy cnm benım ona bakarsan bende 2009 yaz topıgını sevıom gırıom gel tabı..sonucta her ıkımızde aynı heyecanları yasamıozmu ?
ayy cnm az kalmıs senın dugunune cnm dugun salonu felan ayarlandımı sızın?
aynen öyle cnm walla.
ayarladık cnm 12 temmuza. zaten okadar doluki millet deli gibi evleniyo sanırım zor yer bulduksırnaşık şey
komşuuu uyuyonmuu nirlerdesinnnn
gunaydn kızçelermirmirmirmir
nasılsınız
komşum h geldın balım
aman ne önemı var tarıhın ona bakarsan benım bı tarıhım bılem yok
uyy aksam evde benı çok korkuttular gece uyyamadımsenağlama
Minilya walla bacım borçlar dağ gibi ben bi süre bişi almıcam . Alışveriş diyetindeyimm
anaaeeeem hayırdır bacım:1shok: kızlarrr selamlar bu arada günaydınlarrr:1hug::1hug:
Minilya bak o yatak örtüsü konusunda çok haklısın ilk alıcağım şey o olacak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?