hosgeldın cnmmm kııı senın dugun tarıhı netlestımı merak edıom dakaydirigubbakcemile3
ıkı dk amma konuşmuşunuz haa
aksam yengem dedıkı sen dun gece kalktın mı yok dedım senın odanın kapısı acıldı tuhaf sesler cıkıyodu ama cok emınım abınle uyanıktık senın odanın kapısydı(benım odamı kapısı sert acılıyo ve dığerlerınden farklı) amanen
sonra annem sbh namaza kalktım odanın ışiğinı yakmadım odaya bı gırdım lambadan yere doğru bı ışık ındı amanen
abım sbh işe gıderken (apartman lambaları otomatık kendı yanıyo)alt kata ındım ışık yanmadı tam gecerken önume bı ışık demetı dustu şok oldum ama lamba hala yanıyodu pır etmedı zaten kapaklı olduğu için yere nasıl kıvılcımlar dustu falan dedıler bende tırstım gece hep aklıma geldı
minilyacım yüksek ihtimal haziran...en kötü temmuz gibi görünüyo kısmetsehihoyyyt
yaz gelınısın yanıı ohhh cok az kalmıss valla ayy benım dugunume daha cok var yaa
canım benim zaman o kadar hızlı geçiyo ki inanamıyorum...sen de göreceksin şıp diye düğün haftası gelecek:1hug:
neysem yaa ben cok tırsmam alıskınım böle seylere yanede aksam nednsem delı mıyım neyım cok taktım kafama sonra gece kalktım bakıyom eve noluyo dıe:
neyse ben demıstım ya paramı harcamıycam bugun 50tl cektım bankadan aksam bı mağaza vardı ındırme gırmıs bı ceket beğendım 25 tlden 15 tl dusmu onu alcam bıde belkı kazak alırım ama ceket kot koyu renk bolero tarzı cok seker
Ya komşum arada almak lazım öle şeyler hep eve hep eve nereye kadar birazda kendimize bakalım yaww.paçözz paçöz gezmeyelim
oooh böcüküm hesaplı bulunca al tabe ne güsel....ben kayınvalidem sağolsun kışlığa para vermiyom bu yıl...kadın ya örüyo ya da kendi çeyiz sandığından hediye veriyo
dasivaldido noldu da eline oklavayı aldırdılar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?