2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kaçmasın nasılsa ödenir.borçsuz bişey meydana gelmiyor artık napalım :sm_confused:

pastacım hayrlı olsun borc yığıdın kamçısı dıyıp bende durmadan takst yapıyom bıgun o kamçı bıyerıme batcak:roflol:

yenı aldıklarımı koydum kzlar sızı kırmadım englısh homedan

böcüğüm baktım çok güzeller güle güle kullan,bu arada bende tek kişilk nevresim takımlarımı ,yine tek kişilk 2 tane battaniyemi ,12 kişlk yemek masa örtüsü peçetelikleriyle hepsini ve dha bi çok şeyi english home dan aldım,bu modelleri de bilyrum görmüştm,çok güzel şeyler var engl.homeda hemde çok uygun..

Oyy oyy okuyamadım hepsnini kızlar yazdıklarınızın. Çok yorgunum ölüyoruum.
Ama aşklardan bahsedilmiş, tanışmalardan, hazırlıklardan. E napçan evlilik topiği değil mi. Ne konuşulsun :)))
Ayy inanın yazacak bir şey bulamıyorum. Rabbim hepinizi sevdiklerinizle hayırlı olarak kavuştursun inşallah.
Bir yastıkta kocayın, çok sevin, çok sevilin inşallah. Mutluluklarınız, huzurunuz daim olsun.

erken biliyorum ama gelinkil modellerine baktım sonra davetiye için sözleri okudum :D
çok heyecan verici hepsi =D

Oyy oyy okuyamadım hepsnini kızlar yazdıklarınızın. Çok yorgunum ölüyoruum.
Ama aşklardan bahsedilmiş, tanışmalardan, hazırlıklardan. E napçan evlilik topiği değil mi. Ne konuşulsun :)))
Ayy inanın yazacak bir şey bulamıyorum. Rabbim hepinizi sevdiklerinizle hayırlı olarak kavuştursun inşallah.
Bir yastıkta kocayın, çok sevin, çok sevilin inşallah. Mutluluklarınız, huzurunuz daim olsun.

Nehirim hep birlikte inşallah Şeniz

Pazar pazar bi ben varım ha.pazar kuşu koyuyuorum adımı :roflol: gidimde böcüğümün aldıklarını bulim bakim

Böcüğüm yine döktürmüşün maşallah.harika şeyler almışın.inşallah güle güle kullan hepsini.çok zarif hepsi

kimse yok pazar günü yine...

böcük aldıkların çok gzel gle güle kullan.

burda müthiş fırtına var sanırım bugn askımla görüşemeyeceğim :( inşallah geçer.

merhaba kızlarrrrhihoyyyt
ben de artıkınnn son verilen kararımız doğrultusunda biiiiirrr sonbahar geliniyiiiimmmm:asigim:
aşkımla düşündük taşındık, en iyisi kayınvalidemle oturmak yerine kendi evimize kiracı çıkmak dedik....nikah tarihimiz yüksek ihtimalle 26 eylül veya 3 ekim Allahın iziyle:Saruboceq::Saruboceq:
beni de beni de alınnn aranızaaaaaagamyoncuiremsu

bu arada böcüküüm, aldıklarını iyi günlerde kullan çok şıklar- ki zaten senin zevkin bir harika...bizim hastanenin english home la da anlaşması var galiba indirim felan yapıyolar ilk fırsatta ben de gidecem o mağazaya

en iyisini yapmıssınız arkadasım biraz daha geç olsun rahat rahat hazırlıklarınızı yaparsınız sizin için de iyi olur.geç olsun güç olmasın .ev ev üstüne olmaz diye de boşuna dememişler her ne kadar kayınvaliden kayınpederin iyi olsa da.

günaydın arkidişlerrrr
hepinize mutlu bol kazançlı bir hafta diliyorummmm:1hug:

günaydın cnmcım tekrardan tekrardan hosgeldın aramıza valla ıyı yapmıssınız kendı evınıze cıkmanız en ısabetlı karar olmuş cnmcım..
bu arada benım 10 ekım şafakta 243hihoyyyt

Back
X