2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

herkese günaydınnn
dasilvadido senin adına çok sevindim Allah herşeyin hayırlısını versin
takvimime bakınca heyecan bastı yawww baksanıza 6 ay 30 gün dio

gunaydın kızlar
ctesı enlıng home gıttım aldıklarımıda resmını koydum baktınız mı 400tl harcadım para bıttı :delphin: ama hepsını cok beğendım bı dahakı ay gene gıtcem

ben baktımm ben baktımmmkaydirigubbakcemile3çeyiz topiğindeeeee
böcük güle güle kullan yevrum hepsini...o mağazaya ben de gidecem ilk fırsatta aklımda ama bulduramadım bi türlü vaktimi

sımdı gördum aldıklarınıda kı bılmeyende derkı bu kız yarın evlenıoo..
böcuk kı ne bu acelen bulgurluya gelınmı gıdecen haberımız yok:roflol:

mınılya cnm ön sayfaya aldım sımdık bakabılırsın
dasılvadıdo cnm en guzelını yapmışsınız hayrlısı olsun ohh sende artık burdasın ne guzel yaakaydirigubbakcemile5
nehırım h geldın cnm keske pc olsada haftasonu barı konuşabılsek senle
roselın aybuer cok tskler kızlar
dasılvadıdo sanada stkler cnm
ranunu bende acamadım cnm

sımdı gördum aldıklarınıda kı bılmeyende derkı bu kız yarın evlenıoo..
böcuk kı ne bu acelen bulgurluya gelınmı gıdecen haberımız yok:roflol:

CADIARZU bu nedemek kız ınş kötu bı laf etmedın :roflol:
saol cnm sızn için dedım koyum aldıklaırmı ama sarjı bıttı makınanın bıde arkdasımdaydım anca o kadar pc cok yavastı:delphin:

günaydın kızlar,dasilvadido hayırlı olsun canım tekrar hoşgeldn diyelm ozaman :)) böcükcüm aldıklarını güle güle kullan canımm,

CADIARZU bu nedemek kız ınş kötu bı laf etmedın :roflol:
saol cnm sızn için dedım koyum aldıklaırmı ama sarjı bıttı makınanın bıde arkdasımdaydım anca o kadar pc cok yavastı:delphin:

kız yok yanlıs anlama sana takılıom ıste de kendını böle sıkma vede borca sokma o kadar valla ben sımdı bıle o kadar cok sey almıom kendımı zora sokmuyom olursa olur olmazsa evlendıkten sonrada alrım ama sen cok sey alıosun yakında evde koycak yer kalmıcak delikafadulden bıde tabı borclar bırıkıoo haberın olaadelikafadulden(senı dusundugumden söluyom yanlıs anlama)

yok cnmcım yanlış anlamam suan sadece arcelık borcum var cnm bı ona odaklansam 5 ayda bıtcekte odaklanamıyomkı :roflol: yazın bıde danteller sarılcak ahh ahh canım saolsun napm anneme babam sevgılıler gunu dıe baza almış altını ben doldrdum ve çok şanslıyım annem e.homedan aldıklarımı çakmadı okadr poşetın ıcınde tamda yenı gelmıştı baza bende hemen atıverdım ıcıne ve doldu bılıyon mu:

benim planlar da değiştiğine göre çeyiz alımını hızlandırmam gerekiyihihoyyyt
bu hafta sonu beyaz eşyaları teslim alıciz nişanlım televizyon alalım önümüzdeki ay diyo, bi de elektrik süpürgesi...aayyy heyecan bastıdelikafadulden

evt bencede hızlanın aman kendınızı kaptırıp cok borc yapman(dıyene bak)
süpürgenı ne almayı düşünüyon cnm

evt bencede hızlanın aman kendınızı kaptırıp cok borc yapman(dıyene bak)
süpürgenı ne almayı düşünüyon cnm

yevrum bizim beyaz eşya aldığımız yer tanıdık siemens bosch ürünleri satıyo ordan alacaz ucuza gelsin diye TV yi de ordan alıp ikisini aradan çıkaralım diyoruz...peşin alacğımız için nisanı bulabilir. önümüzdeki ay nişanlımın eli sıkışık olacak...ben de o arada çatal bıçak, ütü neyim alırım:jeyyar:

yevrum bizim beyaz eşya aldığımız yer tanıdık siemens bosch ürünleri satıyo ordan alacaz ucuza gelsin diye TV yi de ordan alıp ikisini aradan çıkaralım diyoruz...peşin alacğımız için nisanı bulabilir. önümüzdeki ay nişanlımın eli sıkışık olacak...ben de o arada çatal bıçak, ütü neyim alırım:jeyyar:

kı sen daha almadınmı catal kasık utu neyımmdelikafadulden
off yandınn cnm ben bak aldım hala borc öduom..
bence gıt kampanyalardan al..

azcık gaz verım:roflol:
ana ınanmıyom:1shok: daha almadın catal bıcak ben 2.sını alcam yakındadelikafadulden
kaydirigubbakcemile3

Back
X