Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlar
ctesı enlıng home gıttım aldıklarımıda resmını koydum baktınız mı 400tl harcadım para bıttıama hepsını cok beğendım bı dahakı ay gene gıtcem
ben baktımm ben baktımmmkaydirigubbakcemile3çeyiz topiğindeeeee
böcük güle güle kullan yevrum hepsini...o mağazaya ben de gidecem ilk fırsatta aklımda ama bulduramadım bi türlü vaktimi
sımdı gördum aldıklarınıda kı bılmeyende derkı bu kız yarın evlenıoo..
böcuk kı ne bu acelen bulgurluya gelınmı gıdecen haberımız yok:roflol:
cnm ben baktımda göremedım cok mu arkalarda acep:uhm:
CADIARZU bu nedemek kız ınş kötu bı laf etmedın :roflol:
saol cnm sızn için dedım koyum aldıklaırmı ama sarjı bıttı makınanın bıde arkdasımdaydım anca o kadar pc cok yavastı![]()
evt bencede hızlanın aman kendınızı kaptırıp cok borc yapman(dıyene bak)
süpürgenı ne almayı düşünüyon cnm
yevrum bizim beyaz eşya aldığımız yer tanıdık siemens bosch ürünleri satıyo ordan alacaz ucuza gelsin diye TV yi de ordan alıp ikisini aradan çıkaralım diyoruz...peşin alacğımız için nisanı bulabilir. önümüzdeki ay nişanlımın eli sıkışık olacak...ben de o arada çatal bıçak, ütü neyim alırım:jeyyar:
kı sen daha almadınmı catal kasık utu neyımmdelikafadulden
off yandınn cnm ben bak aldım hala borc öduom..
bence gıt kampanyalardan al..
yevrum bizim beyaz eşya aldığımız yer tanıdık siemens bosch ürünleri satıyo ordan alacaz ucuza gelsin diye TV yi de ordan alıp ikisini aradan çıkaralım diyoruz...peşin alacğımız için nisanı bulabilir. önümüzdeki ay nişanlımın eli sıkışık olacak...ben de o arada çatal bıçak, ütü neyim alırım:jeyyar: