ne bılem bacım herkes oraya gıdıyo bınlerce ınsan aynı denıze grıyo ne kdar temızdır dıe düşünüyom zaten ben yuzme bılmem denızdende korkarım en ıyısı karadenız turu ama karada denızede ancak gemıyle açılırım ben::roflol:
oooy oyyy saat 8e kadar burdayım bugün mesai var
ama ne kadar mesai o kadar ense demekkk hehehehehihoyyyt
sendede ne calısma azmi var:roflol:
her gun mesaidesın anacım..
cnm sen gelınlıklere bakıomusun fıyat arastırması vss..bızım mahalldekı kız gelınlık kıraladı 400 lıraya mahalle deıl apartmanımızdakı kız desem daha ıyı olur ama suan gelmıo hele bı gelsın anasının evıne soruverıcem..
ya gelınlıge fazla para vermek ıstemıorum kızlar yaa..
fatıhte hep 2000 den baslıoo..
en fazla gelınlıge 700 verırım..
sız ne dusunuosunuz bu konuda?
İyi akşamlar kızlaarr.
Balayı konuşulmaya başlanmış artık.
Bu arada minilyacım çok strese sokuyorsun kendini. Ne gerek var bu akadar sıkıntıya girmene. 7 ay kaldı canım benim. Yani hiç birşey. Bak nişanlandığın 2 ay olacak bi kaç gün sonra. Günler çoook çabuk geçiyor yani anlayacağın. Oyy oy bana deseler 7 aycık sonra evleniyorsun ne isterdim daha.
Bişey sormuşsun, ama hiç bir fikrim ve haberim yok. En son aldığım 'evleniyorum' haberiyleyim. Anlaşılan evlenmeye başlamış. Bak oda 2 ay olacak. Günler ne abuk geçiyor. Benim özlemim ve sevgim umutsuz bir şekilde artsada.
Neyse sizin konunuza dönelim. Ben evlenirsem balayı düşünmüyorum. Otele tatile her zaman gidilir. Ama evliliğin ilk günleri kocamla cici evimizde başbaşa evden çıkmadan geçirmeyi çok isterim. Yada illa gidilecekse (ki gerçekten öyle bir düşüncem yok) 3-4 gün sonra gidilsin. Ama o özel anlar bikaç gün evde geçsin yaa...dimi ama :))
Hepinizi öpüyorum kızlar. Ben yalnızlığımla başbaşayım.Çok özlediiiimm çook
klava: klava:
benim şaşkın nişanlım daha beyaz eşyaları teslim almadan sağolsun çatır çatır ödemiş adama parayı şimdi de özür diliyo 50 kere söylemiştim para verme diye
Allah vere de kazıklamasa bu adam bizi...hey yarebbim
senınkınden kötu keyıfler ohh evdesın ne guzel bızdede öle bısey olsa dıyom ne ıyı olur
ne yapcan suprıs:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?