2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

yaa bu arada oteller hakkında herkes iyi kötü bir yorum yapıyor,geçen sene tatile gitmedn önce baya bi araştırmıştım bende,bi otele rezr.yapyırdıım sonra bodrumda,rezs.yaptırdıktan sonra şikayetleri okudum,biraz moralim bozuldu ama neyse gittik otele ben çok beğendim..herkese göre değişiyorr,hee bide tur şirketi tanıdıktı bizim,onlar söylüyor zaten iyi kötü diye onlara güvenmek lazımm.

[/QUOTE]

canm alara star diye bir otel işte geçen sene değil ondan önceki sene gittik ailemle arabayla gitmiştk,çok güzeldi,yanyana alara diye oteller var yine,ve alara starda kalanlara bir bileklik takılıyr ve bütün yandaki alara olan diğer otellerden yararlanabiliyor,herşey dahil ztn yine açıkçası fiyatını babam vermşti bilmyrm ama mayısta gitmiştk çok uygun gittiğimzi hatırlıyrumm,canm ayvalık sarımsaklı da gerçekten çokk güzel ama oralar ekimde soğuk olur,en güzel akdeniz,hem denizede gireriz,ben denizi aşırı sevyrum,

bu arada roselincim benim gözlerimde miyop,lens kullanıyrm,denize havuza girerken çıkartmıyorum ama takıyorum deniz gözlüğümü,paletlerimide offf özledim yaa bu balayı muhabbetine yazı özlediğimi farkettimm..[/QUOTE]

cnm bakıcam sımdı dedıgın otele..
bu arada yazı bende özledımm yaaa

oooy oyyy saat 8e kadar burdayım bugün mesai var
ama ne kadar mesai o kadar ense demekkk hehehehehihoyyyt

oooy oyyy saat 8e kadar burdayım bugün mesai var
ama ne kadar mesai o kadar ense demekkk hehehehehihoyyyt

sendede ne calısma azmi var:roflol:
her gun mesaidesın anacım..

cnm sen gelınlıklere bakıomusun fıyat arastırması vss..bızım mahalldekı kız gelınlık kıraladı 400 lıraya mahalle deıl apartmanımızdakı kız desem daha ıyı olur ama suan gelmıo hele bı gelsın anasının evıne soruverıcem..
ya gelınlıge fazla para vermek ıstemıorum kızlar yaa..
fatıhte hep 2000 den baslıoo..
en fazla gelınlıge 700 verırım..
sız ne dusunuosunuz bu konuda?

canım ben daha bakmaya başlamadım aslında bu dönem bakmak iyi olurdu kış sezonu fiyatlar makul olurdu belki ama bize de çok erken be anacımmirmirmirmir
nişanlım gelinliğini satın alacam saklarız dedi ben 1500 den fazlasını vermesini istemem

klava:klava:
benim şaşkın nişanlım daha beyaz eşyaları teslim almadan sağolsun çatır çatır ödemiş adama parayı şimdi de özür diliyo 50 kere söylemiştim para verme diye
Allah vere de kazıklamasa bu adam bizi...hey yarebbim

İyi akşamlar kızlaarr.
Balayı konuşulmaya başlanmış artık.
Bu arada minilyacım çok strese sokuyorsun kendini. Ne gerek var bu akadar sıkıntıya girmene. 7 ay kaldı canım benim. Yani hiç birşey. Bak nişanlandığın 2 ay olacak bi kaç gün sonra. Günler çoook çabuk geçiyor yani anlayacağın. Oyy oy bana deseler 7 aycık sonra evleniyorsun ne isterdim daha.
Bişey sormuşsun, ama hiç bir fikrim ve haberim yok. En son aldığım 'evleniyorum' haberiyleyim. Anlaşılan evlenmeye başlamış. Bak oda 2 ay olacak. Günler ne abuk geçiyor. Benim özlemim ve sevgim umutsuz bir şekilde artsada.

Neyse sizin konunuza dönelim. Ben evlenirsem balayı düşünmüyorum. Otele tatile her zaman gidilir. Ama evliliğin ilk günleri kocamla cici evimizde başbaşa evden çıkmadan geçirmeyi çok isterim. Yada illa gidilecekse (ki gerçekten öyle bir düşüncem yok) 3-4 gün sonra gidilsin. Ama o özel anlar bikaç gün evde geçsin yaa...dimi ama :))

Hepinizi öpüyorum kızlar. Ben yalnızlığımla başbaşayım.Çok özlediiiimm çook

kızlar hepınıze gunaydınn

nehırcım bebegım cok guzel destek oluyosun bana yaa evet bugun 7 ay 29 gune dustu ama sonucta hala 8 ay yanı ama olsun takvımde 7 ayı görmek bıle guzel..
zaman cabuk gecıyor evet bana görede eskıden öyleydı ama suan ınankı gecmıo gıbı gelıyor bana..sankı nişanım olalı 5-6 ay olmus gıbı..
balayına cıkmayı cok ama cok ıstıyorum cunku senelerdır dınlenmıyorum ve yazın tatılın keyfını askımla doya doya cıkarmak ıstıyorum..gercı ekımde ne kadar yazın tatılın keyfını cıkarırım orası mechul..

bebegım sende üzme artıq kendını bölesıymıs hayırlı olan ve bu ısler nasıp kısmet ısı bakarsın ılk göruste asık olursun 3-4 ay sonrada yıldırım hzııyla evlenırsın kım bılebılırkı?
bak bızım apartmanın altında oturan kız benden sonra bırıne asık oldu ve nisan ayında da dugunlerı var yanı anlıcagın kısmet işi bu işler..
hakkında hayırlısıolsun bebegım..:Saruboceq:

cnm sorun cıkmaz merak etme yauww senınkıde benım kafadan ehehehe kaydirigubbakcemile3
bende nısanlık dıktırdıgımde parayı pesın vermıstım uyuzlar benımle parayı verdım dıe hıc ılgılenmedıler ama bak görrr gelınlıkte neler yapıcam onlara..zırnık koklatmıcam hehekaydirigubbakcemile3
cnm 1500 bence cok fazla gelıo bı gelınlıge..en fazla 700 verırım valla fazlada vermem ben kıralık alıcam ya bulurum o fıyata..

gunaydınlar
kızlar dudaklarıma silikon yaptırdımkaydirigubbakcemile3 sbh kalktımkı dudağımın iç kısmı yara olmuş ana aynaya bı baktım nasıl olmuş:1shok: valla aynı sılıkon gıbım neyse galıba hasta olcam hem dudağımın ıcınde hemde cenemde ıkı yara cıktı nedır acep yahu galıba yuzumdekıler kullandığım bı kremden oldu cunku onu sürünce oldu off off
nehırım h geldın balım allah sana sabır versın cnm sevdığını kaybeden herkese versınŞeniz

dasılvadıdo cnm bıseyı yaptırırken hayatta önce para vermıyceksın yemın ederım hıc ılgılenmezler paranla resıl olmak budur dersın ben hıc yaşamadım cunku hayatta öle bı hata yapmam ama saolsun babam cok yapar
gelınlık konusuna gelınce bencede cok para vermek cok kötu olur sonucta bı kaç saat ama harbıden cok pahalı allahtan bızm komşumuz var
bu arada mınılyam ıstersen senı onla tanıstıram balım cok harıka gelnlıklerı var ustelık fatıhte dukkanıda varmış kırası cok dıe buraya tasınmış ben onun ordakı kadar guzel gelınlıkler görmedım nışanlığımdan ondan

kızlar günaydın,yaa evet bu gelinlik durumu nasıl olur bilemiyorum kafamda 2 tane gelinlk var çok beğendiğim pronovias modeli,2 sinden birini yaptırcam,açıkçası 2-3 saatte giycek olsam da içimde kalsın istemiyorum,bende satın alıcam,arkadaşım nişantaşında diktirmişti 2500 gelinliği iyi pazarlıkla 1500 a indirdi,kesinlikle bu işlerde pazarlık yapın derim baya indr.yapıyorlar,hele zaten bu krizde kesin yaparlar,ben pek pazarlık yapamam,ama k.validem le annem acayip pazarlık yapar,beyaz eşyalarıda hep beraber aldık,adamı baya bir terlettiler,çok indrim yaptılar üstünede hediye verdi :)))))

böcüküm geçmiş olsun cnm..
lady cım ya gelınlıge verılen para haram bence zaten bı suru masraf oluo valla bıde gelınlıge 1500 olsa bıle veremem bızım cevreden evlenen cok oldu hepsı de 700 e felan bulmuslar hatta dedım gıbı 400 de kıralayan olmuşş ben gıttım baktım dedıgı yere hemde hos guzel taslı gelınlıkler vardı..
o nedenden dolayı 700 den fazla veremem valla bı gelınlıge..

benım yengemınkı evde duruyo cokta guzeldır ha ama dedım gıbı gelınlık almak cok masraf kıralamak daha ıyı sonra cok pısman oluyor ınsan nereye koycanı bıle bulamıyor en ıyısı kıra

mınılya sana bısey ddım duymadım sanırsam tatlım

merhabalar kızlarrr beni özlediniz mi bakimkaydirigubbakcemile2
bugün evdeyim mesai izni...sabahtan sokak işlerini hallettim şimdi evdeyim nişanlıma süpris hazırlıycam bi yandan da sizle takılacam:1hug:
keyifler nasıl bakalımmm

senınkınden kötu keyıfler ohh evdesın ne guzel bızdede öle bısey olsa dıyom ne ıyı olur
ne yapcan suprıs:jeyyar:

senınkınden kötu keyıfler ohh evdesın ne guzel bızdede öle bısey olsa dıyom ne ıyı olur
ne yapcan suprıs:jeyyar:

ya böcüküm dünyanın mesaisini yaptırtıp oldu bittiye getirdiler para falan vermediler akıllarınca çakallık yapıyolar ben de böööle izin alıyom ister istemez napim.

nişanlıma bi müzik cd hazırlıcam kendi sesimle şiir neyim okuyup kaydedecem bi de bizim için özel şarkıları dolduracam felan...:asigim:

ya bilmyrum illede gidipte hani 1500 mlyarlıktan alcam diye tutturmam ,ama dediğim gibi içime sinsin istiyrm,ve bişey söylüym kiralıkla satılık arasında en fazla 200 mlyon fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…