ay toplantı manyakı oldum ilgilenemiyom sizle yaaaaa:çok üzgünüm:
ben de balayı için erken rezervasyonları kovalamayı düşünüyom fekat ben de nişanlım da yüzme bilmeyiz pek:roflol: güneşi sıcağı da sevmeyiz, eylül sonunda nereye gidecez ne yapacaz en ufak bi fikrim yok
cnm bende yuzme bılmıom askım dıo ben sana öğretırım dıookaydirigubbakcemile3
ama yazı tatılı denızı cok sevıorum ama kaç kere gıttım denıze hatta babam 12 yasında bana ögretmeye calısıodu babamı dövecek gıbın oldum cunku benı denıze bıraktı bırden tutarken tuzlu su yuttum senağlama
bı arada enıstem benı denıze atmıstı ama mafeles ögrenemedım-tatlicadiarzu-
cnm o otelı cok söluyolar cok guzel vs dıe ama bı sıte özelıne atarım ıstersen orda söyle bı acıklama yapmıs otelde cocuk cok hanı derlerya karınca surusu gıbı dıoo öle dıoo yanı yaz ayı cok kalabalık oluomus ben fazla kalabalık bı yer ıstemıorum acıkcası..
canım özelden atsana bi bakayım bende
Abooo amma kötülemiş yaww
Maldivler bize hayal canım.beş kuruş yok
Heheeee bende yüzme bilmiyom.utanıyom sölemeyeçırpınıyom ancak köpek gibi yüzebiliyom.o da ayağımın değdiği yerde sadce.korkuyom denizden.zaten çok ileri gözüm bozuk etrafıda göremiyom lensle de girilmezki... alanyayı bilmiyorum ben ama anamuru biliyorum.hatta bir anamurium antik kenti var bakımsız ama yinede çok beğeniyorum kalıntıları.orda denize bile giriyolar halk.ya ben Maldivleri istiyorum :çok üzgünüm: ama nerde?
Çooooooookkkkkkkkk para.yaşlanırsam belki gidebilirim
sız en ıyısı karadenıze gıdın eğer benım koca karadenızlı olmazsa oraya gıderım karadenızlı olursada gene oraya gıderım ustelık ılkbaharda süper oluyor gıttım valla harıka
asla ve asla akdenıze gtmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?