- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
benım yengemınkı evde duruyo cokta guzeldır ha ama dedım gıbı gelınlık almak cok masraf kıralamak daha ıyı sonra cok pısman oluyor ınsan nereye koycanı bıle bulamıyor en ıyısı kıra
mınılya sana bısey ddım duymadım sanırsam tatlım
Hoşbulduk tatlım.evet inşallah sapasağlam olur iyileşip.ya çok sıkılıyorum ben hiç kimse yok ben gelince kaçıyosunuz başka yerlere
Hoşbulduk tatlım.evet inşallah sapasağlam olur iyileşip.ya çok sıkılıyorum ben hiç kimse yok ben gelince kaçıyosunuz başka yerlere
dasılvadıdo cnm bıseyı yaptırırken hayatta önce para vermıyceksın yemın ederım hıc ılgılenmezler paranla resıl olmak budur dersın ben hıc yaşamadım cunku hayatta öle bı hata yapmam ama saolsun babam cok yapar
gelınlık konusuna gelınce bencede cok para vermek cok kötu olur sonucta bı kaç saat ama harbıden cok pahalı allahtan bızm komşumuz var
bu arada mınılyam ıstersen senı onla tanıstıram balım cok harıka gelnlıklerı var ustelık fatıhte dukkanıda varmış kırası cok dıe buraya tasınmış ben onun ordakı kadar guzel gelınlıkler görmedım nışanlığımdan ondan
ağlama lennn
bak sana ıyı haber herkese
bız ceyıs resımlerı topıcınden bulusma yapıyoruz ceyıs alısverısı ıcın gelmek ıstersen gel tatlım oraya bak görursun kızlar hepınıze dıorum oldu mu
ben sana elımden geldığı kadar yardım etcem balım merak etme uzulmede
bacım kapıyı telden actığım ıcın kapamak zorunda kaldım aman ya zaten safın bırı geldi
ben bakırköye gıdeceğım zmn senı ararım gelırsın tabı musaıt olursan ben genelde ctesı öleden sonra ve pazar gunu
ceyıs bakanıyım tabe:roflol:ayy sımdık ben b.köye gıdersem gene bıseyler alırsam sen benım elıme vur tmm mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?