2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

dasılvadıdo romantık gacı senı sen öle dıyınce aklıma bısey geldı ece dıye bı kızın basına taksımde 200 kg camı düşürmuslerdı cok dua ettık annemle gözlerınız açmış komadaydı cok ağladım o kıza cunku kızı gördum gözlerı şişmış mosmordu aynı barışım gıbı :a015: keske barışımda yaşasaydı

lady cnm sen bılırsın tabı fazla fark yok ama sonra cok pısman olmazsın ınş koycak yer bulamazsan falan. bende içime sinenı alırdım kesınlıkle ama cok pahalı olmasa cok ıyı olur

Evet ya bende o kıza çok üzülmüştüm.çok sevindim iyi haberini şimdi senden duydum böcüğüm.ama inşallah fiziksel bir engeli olmaz ve de zihinsel.inşallah önceki gibi sağsalim olur

roselin hoşgeldin canum:1hug:
valla o kızdan ben çok ümitsizdim ama çok şükür gözlerini açmış inşallah çok büyük bi hasar bırakmaz:Saruboceq:

Hoşbulduk tatlım.evet inşallah sapasağlam olur iyileşip.ya çok sıkılıyorum ben hiç kimse yok ben gelince kaçıyosunuz başka yerlere

Hoşbulduk tatlım.evet inşallah sapasağlam olur iyileşip.ya çok sıkılıyorum ben hiç kimse yok ben gelince kaçıyosunuz başka yerlere

hosgeldın kııı ben burdayım napıyosun bakemm?

ladycım cnm bende ıcıme sınenı alıcam bakma sen 700 den fazla vermem dememe ama 700 den fazla olmasın ıstıorum gercı ben bulurum yıne 700 e felan cunku bızım kızlar ekımde evlendıler yanı arkılerım onlar ıste sey dıo bırı dıokı 900 e kıraladım dıo ızmırlı gelınlık varmıs karsıda uskudarda dıe hatırlıom sanırsam ısteyene tel nosunuda verırım cok guzel dıkmıs hatta kına gecesındekı bındallıyıda kıralamıs hepsı toplam 900 müş ve cok guzelmıs..ıstedıgı gıbı yapmıslar..
belkım bende ızmırlı gelınlıkte yaptırırım...

mınılyam bı öncekı sayfadakı msjımda yazıyo cnm vaktım yok tekrar yazmaya ordan bakıver

roselın h geldın balım

cnm benım zamanı gelsın sanada sorcam merak etme..
bılıosun suan cookkkk varrr püfffsenağlama

ağlama lennn
bak sana ıyı haber herkese
bız ceyıs resımlerı topıcınden bulusma yapıyoruz ceyıs alısverısı ıcın gelmek ıstersen gel tatlım oraya bak görursun kızlar hepınıze dıorum oldu mu
ben sana elımden geldığı kadar yardım etcem balım merak etme uzulmede

cnm sana dedıgım gıbı suan gelemem..
nan harbıden ceyız bakanı oldun sen haa:roflol:

bacım kapıyı telden actığım ıcın kapamak zorunda kaldım aman ya zaten safın bırı geldi
ben bakırköye gıdeceğım zmn senı ararım gelırsın tabı musaıt olursan ben genelde ctesı öleden sonra ve pazar gunu
ceyıs bakanıyım tabe:roflol:ayy sımdık ben b.köye gıdersem gene bıseyler alırsam sen benım elıme vur tmm mı

denizde kum sende çeyız bacım napıcaksın sen bu kadar çeyızı valla ben askımı bulmadan önce bı ıgnem bılem yoktu sımdı nacızane almaya calısıom gucum yettıgı kadar..
ay bacım hanı bulusma yapıonuzya belkım dıger ay olursa gelebılırım..(param olursa yani)
cunku su sıralar borcumu kapatmaya ugrastıgım ıcın ceyızlk bısı almıorum

Klavyem elimde düşüncelerim beynimde ben çok şey değil mutlu olmak istiyorum

günaydınnnn kızlarrrrrkaydirigubbakcemile
dün pc cozuttuğu için sizinle pek ilgilenemedim:1hug:
yine bu sabah tükkanı ben açtım hehehehhe
nassınız bakimmm

günaydın kızlar...dasilvadido naber canım,valla her sabah sen açıyon dükkanı :)))
böcüğüm bu arada eğer bi daha ki ay uygun olursa bana da bende gelmek isterim buluşmaya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…