- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
gunaydın kızlar
bugun benım söz günümdü:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ladycim iyiyim haftasonunu bekliyom inşallah beyaz eşyalarımızı teslim alacaz dahihoyyyt
ayrıca nişanlım bize yemeğe gelecek cumartesi günü...belki kayınvalidem de gelecekmiş...nikah tarihini konuşuruz heralde etraflıca:asigim: aaayyyy heyecanlandım
ayy canım hadi hayırlısı bakalım,kızz beyaz eşyaları alıp nereye koycaksınızz,bizde aldık ama duruyor depoda,ağustos ta ev yapılırken alıcaz.
böcüğüm tamam ben oraya yazıyım canmm..
kızlarrr kayınpederımı bırazdan amelıyata alıcaklar kalbım gum gum atıo askım yanımda olmanı ıstyorum dıo ben nasıl ızın alıcam onuda bılmıorum senağlama
selam canlarım
bir sürü yazılar yazmışsınız. hepsini okuyamadım
çeyizlerinizin resimlerini koymuşsunuz Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. bende inşallah yakın zamanda resimleri yükleyecem. her ay yeni ciciler alıyorum. kullanacağım zamanı heyecanla bekliyorum delikafadulden
bizde ekim 4 veya 11 diye konuştuk Artık Allah kerim :teytey:
canımmm Allah hayırlısını versinhihoyyyt ne heyecanlı dimiiii:asigim:
AMİN
evet çok heyecanlı oluyor herşey. dün evimizin aboneliklerini üstüne aldım aşkımm :asigim:
kombimiz bağlandı. ,çok güzel herşey çookk hihoyyyt
aman aman maşallah diyelimbizim daha o koşturmalara çok var ama zaman da çabuk geçiyo bi yandankaydirigubbakcemile2
canım bizde sözlü veya nişanlı değiliz. şu anlık sadece sevgiliyiz
ben uzun süreli nişanlılık istmeediğim için mayısta gelecekler haziran gibide nişan olur. ama kaydirigubbakcemile2 hazırlıklar yapıyoruz. kendiside yalnız yaşıyor şu an oturduğu ev pek kullanışlı olmadığı için yeni ev kiraladı. ev çok güzel manzara çok güzel :lepi: kirasıda çok uygun hihoyyyt vede en güzel yanı yeni bina. ilk biz oturacağız inşallah :teytey:
ay ne uzun yazmışım böyle delikafadulden
canım yaa ne güzel...biz de çok istiyoz yeni bi binada oturmak ama bizim ekonomik şartlarımıza göre bizim için zor olabilir...ama Allah kerim bakacaz artık:asigim:
pastacım hayrlı olsun cnm zmn dedın nedırkı gecıyo valla hemencık darısıda basıma bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?