2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ladycim iyiyim haftasonunu bekliyom inşallah beyaz eşyalarımızı teslim alacaz dahihoyyyt
ayrıca nişanlım bize yemeğe gelecek cumartesi günü...belki kayınvalidem de gelecekmiş...nikah tarihini konuşuruz heralde etraflıca:asigim: aaayyyy heyecanlandım

kızlar gelmek ıstersenız ceyıs alışverışıne lutfen benım konuma yazın çunku tek tek aklımda tutamıyorum ısımlerı yada baska yere yazarsanız sayfa atlayabılıyorum

ladycım gelmek ıstıyorsan oraya yaz bende senı lıstemıze ekleyelım buyuk ıhtımal nısan ayında olcak

ayy canım hadi hayırlısı bakalım,kızz beyaz eşyaları alıp nereye koycaksınızz,bizde aldık ama duruyor depoda,ağustos ta ev yapılırken alıcaz.
böcüğüm tamam ben oraya yazıyım canmm..

ayy canım hadi hayırlısı bakalım,kızz beyaz eşyaları alıp nereye koycaksınızz,bizde aldık ama duruyor depoda,ağustos ta ev yapılırken alıcaz.
böcüğüm tamam ben oraya yazıyım canmm..

canım bizim üst katımız bize ait ve boş şu an...orda muhafaza edecez eşyaları. aslında biz de depoya koyacaktık ama nişanlım beyaz eşyacı iflas eder ortada kalırız diye korktu şaşkın:roflol:

:))) benm de abimin aklına geldi ya iflas ederse diye :))) hakkaten öyle bişey olursa ne olur acaba,neyse sürekli görüyorum dükkanı gidip gelirken,zararına satışlar diye bir afiş gördüğüm anda gider alırım :)))

kızlarrr kayınpederımı bırazdan amelıyata alıcaklar kalbım gum gum atıo askım yanımda olmanı ıstyorum dıo ben nasıl ızın alıcam onuda bılmıorum senağlama

kızlarrr kayınpederımı bırazdan amelıyata alıcaklar kalbım gum gum atıo askım yanımda olmanı ıstyorum dıo ben nasıl ızın alıcam onuda bılmıorum senağlama

canım benim Allah yardımcınız olsun moralini yüksek tutmaya çalış...ben de kayınvalidem ameliyat olduğunda izin alıp nişanlımın yanına gitmiştim ( benimki çok paniktir iyi ki gitmişim ) sen de bi şansını denesen izin için, sağlık bu sonuçta

dasılvadıdo saol kuzum ınsan unutmak ıstıyor ama anılar üstune gelıyor akşam yüzüklerı ıle yattım :çok üzgünüm:

mınılyam ınş alırsın cnm allah yardımcısı olsun rabbım herkese sağlık versın amın

lady yazdım cnm

dasılvadıdo hayrlı olsun tekrar cnm hazrlıklar tam gaz

selam canlarım
bir sürü yazılar yazmışsınız. hepsini okuyamadım
çeyizlerinizin resimlerini koymuşsunuz Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. bende inşallah yakın zamanda resimleri yükleyecem. her ay yeni ciciler alıyorum. kullanacağım zamanı heyecanla bekliyorum delikafadulden
bizde ekim 4 veya 11 diye konuştuk Artık Allah kerim :teytey:

canımmm Allah hayırlısını versinhihoyyyt ne heyecanlı dimiiii:asigim:

AMİN
evet çok heyecanlı oluyor herşey. dün evimizin aboneliklerini üstüne aldım aşkımm :asigim:
kombimiz bağlandı. ,çok güzel herşey çookk hihoyyyt

aman aman maşallah diyelim bizim daha o koşturmalara çok var ama zaman da çabuk geçiyo bi yandankaydirigubbakcemile2

aman aman maşallah diyelim bizim daha o koşturmalara çok var ama zaman da çabuk geçiyo bi yandankaydirigubbakcemile2

canım bizde sözlü veya nişanlı değiliz. şu anlık sadece sevgiliyiz
ben uzun süreli nişanlılık istmeediğim için mayısta gelecekler haziran gibide nişan olur. ama kaydirigubbakcemile2 hazırlıklar yapıyoruz. kendiside yalnız yaşıyor şu an oturduğu ev pek kullanışlı olmadığı için yeni ev kiraladı. ev çok güzel manzara çok güzel :lepi: kirasıda çok uygun hihoyyyt vede en güzel yanı yeni bina. ilk biz oturacağız inşallah :teytey:

ay ne uzun yazmışım böyle delikafadulden

canım yaa ne güzel...biz de çok istiyoz yeni bi binada oturmak ama bizim ekonomik şartlarımıza göre bizim için zor olabilir...ama Allah kerim bakacaz artık:asigim:

canım yaa ne güzel...biz de çok istiyoz yeni bi binada oturmak ama bizim ekonomik şartlarımıza göre bizim için zor olabilir...ama Allah kerim bakacaz artık:asigim:

Rabbim yuva kurana yardım eder. canım bizimde ekonomik durumlar iyi değil bu nasıl olduysa çıktı karşımıza. ev sahibide ekonomik olarak çok iyi durumda ve de anlayışlı biri birazda krizden olsa gerek. aman nazar değmesin

pastacım hayrlı olsun cnm zmn dedın nedırkı gecıyo valla hemencık darısıda basıma bu arada

ınş tatlım bana tum hüzünlerımı unutrcak bırısını ıstıyorum

bu arada buluşmamız kalabalklasıyor
mınılyam cnm dun tel kapandı sen ne zmn gtmek ıstersen bana demen yeterlı gelırım hemen tatlım
roselın nerde kaldı
aybuer ev gızı anca gelır temızlık yemek uyku derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…