2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

yaa canım bizim düğüne de 25 gün kaldı daha müzik bulamadım çok tutuştum hiçte öyle özel şarkımızı nişanda çalmıştık ferhat göçerden

cnm bız dans muzıgını zıynet sali ta mavra matıa sarkısını dusunuyoruz cok guzel bence bı bak ıstersen..
ama bak yenı cıkan aslı gungorun ask herseye deger muzıgıde hoş cnm..
ıkısınıde dınle aa yok bulamam dersen bıle msn ımı verırım ben sana sarkıları atarım dınlersın..
ılk söledıgım cok hos ama yunanca söluo daha sonra turkcesını soluoo

uyy hıc cekılmez bazen burda tele bakıyom aman ona bıle bakasım olmuyo allah sana kolaylık versın

mınılya ne zmn gıdıyok b.köye bacı yoksa bızı beklen beraber mı gıdek bulusmada

bu arada nehırımı cok ozledım cok öpuyom askımı ınş cok ıyıdr hıc uzulmesın ısıtyom balım

roselın yok nerdekı babası nasıl oldu acep

uyy hıc cekılmez bazen burda tele bakıyom aman ona bıle bakasım olmuyo allah sana kolaylık versın

mınılya ne zmn gıdıyok b.köye bacı yoksa bızı beklen beraber mı gıdek bulusmada

bu arada nehırımı cok ozledım cok öpuyom askımı ınş cok ıyıdr hıc uzulmesın ısıtyom balım

roselın yok nerdekı babası nasıl oldu acep

ay bende sabahtan berı pınqui yıyorum aman Allahım bı dadandım sormayın ama cok guzel yaaa napımmm..

kız böcük bakırköye suan gıdemem nan..
kııı bende suan para yok dıom hala gıdıonmu dıe soruon..
anam sen ordan bak dedım ben saa yatak örtulerıne..
bu aydan sonra para koyım kenara alıcam..şakkıdı

Bugün uğrayamadım kıslarrr.beni merak eden etmeyen herkese tişikkürler iderim :dilcikar:

günaydınnn dasilvadido
nasılsınn :))
bu arada düğün tarihin bellimi kuzum ?
heç istemezdim sonbahar gelini olmayı ama kadar işte :)

günaydınnn dasilvadido
nasılsınn :))
bu arada düğün tarihin bellimi kuzum ?
heç istemezdim sonbahar gelini olmayı ama kadar işte :)

iyiyim canım benim teşekkür ederima.s.
Allah kısmet ederse 26 eylül olarak düşünüyoz:nazar:
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
geç olsun güç olmasın gerekirsea.s

gunaydın kızlar
dasılvadıdo he valla gec olsunda güç olmasın
eksık cok benım acelem hıc yok ama şu ekım bı gelsın bakcaz artık:jeyyar: suprıs yaparım belkım sıze
roselın balım ben senı sordum hatta babanıda sordum

Günaydın hanımlar
Tamam böcüğüm sordun sormadın demedüm sana....... İstanbulda alışveriş için toplanıyonuz ama toplu alışveriş yapabilcekmisiniz yaw

roselıncım toplu alışverıs benım aslında kafama yatmadı cunku bızımde cok arkıelrımız var atıorum bırısı bısey gordu bakıo bakıo saatlerce onları beklemek zorunda kalıosun yanı benım fıkrım olumsuz..
ama atıorum en fazla 3-4 kısı olsa super olur o zmaan alısverısın tadına varırsın ama dıger turlu hıc bısı alamadan gelırsın..
tabı benım fıkrım bu..yınede sız bılırsınız..:1rolleyes:

Ben zati istda olmadığım için gitmeyi düşünme şansım bilem yok.ama ben zaten çok kararsız kazımım :) toplu olarak gidince de hayatta birşey alamadan gelirim herhalde... ordaki en güzel şey toplu olarak birlikte gün geçirmek.eğlenmek.diğerlerine fikir vermek falan...

Ben zati istda olmadığım için gitmeyi düşünme şansım bilem yok.ama ben zaten çok kararsız kazımım :) toplu olarak gidince de hayatta birşey alamadan gelirim herhalde... ordaki en güzel şey toplu olarak birlikte gün geçirmek.eğlenmek.diğerlerine fikir vermek falan...

benım demek ıstedıgımde oo zaten bırlıkte gun gecırmek ıstıosan eyvallah ama ceyız alcam dıosan alamazsın dıorum..

once tarh belırleyelım sonra gıdılcek yerlerın lıstesı ve sonrada eksık lıstesı ıst bılmeyen arkadaslarda var amac eğlenmek eğlendrmek gezmek ve eksıklerı gıdermek
sonucta herkeısn bellı seylerı eksık cnm daha fazlasını ıstesede alamaz ben cok sey almıycam ınş yanı
bız toplu olarak alısverıs yaparız gıbı ama bellı deıl toplu olmanında avantajı yok deıl maddı konuda ındırmde yanı

yanı tabı son sözu bırlıkte vercez yıne ama sanmam herkes ayrı ayrı yapmak ıstesın ozmn bulusmanın bı anlamı önemı kalmaz dıyorum kendı fıkrım
en kötu ıhtımal bı seyı hepımız beğenırsek ve kalmazsa yada yetmezse ben almam onların almasını sağlarım ıst oldum ıcın bulurum ama onlar bulamadıkları ıcın gelıyor kargo bıle yaparız resımlerı koyarız senın beğendın olursa sanada yollarım cnm üzülme gelemıym dıe emı

ben geldımmmmm tekrardan:utangac:
kızlar bugun cok uykum varrr mirmirmirmir
kızlar ya şafak 7 ay 23 gun gecermı yaa Allahım ne olur su subat ayı bıtse en önemlısı mayıs gelse de bız mobılyaları alsak hazıran ayında zaten tadılat baslıcak ve zamanın nasıl gectıgını anlamıcaz :Saruboceq:
artıq orda 7 ayı görmek ıstemıorummmmm 6 aya dussun artıqqqqqqqqqqqq:Saruboceq:
offfff bak yıne uykum geldı uyamak ıstıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm(hep aşkımın yusunden hıc uyutmuo kı benı aksam:1rolleyes:)

Back
X