2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

burdayım ben hu huu..
kı majezık içsene hemen gecırıo vallaha..

cnm lady bayadır yok bende merak ettım dogrusu bılıosun nehırcıgın mazeretı var..aybuerde ara sıra ugruo..

off kızlar gece uykum kaçtı doğru düzgün uyuyamadım yaaa:1no2: ruh gibiyim işyerinde..
yarın olsun da izin yapıyım ya offffmirmirmirmir

yok dün apranax ıctım suan ıyyım cnm sobamıda aldım yanıma

mınılya sımdık sen hangı tarhte gelmek ısten 5 mı 12 nısan mı

farketmez mı ayy valla 5 nısan ağırlık oldu en az 3 kişinin 5 nısandan aöf sınavı var 12 nısan yapsak evlenenler var amanın neysem allah yardım eder ınş baa

lady gelsede oda dese

Naber kızlar...... iyimisin böcüğüm.hepinize merhaba.çok uykum var.gözlerimde ağrıyor.bende geceleri düşünceyle ve üzüntüylr uyuduğum için gündüz tadım olmuyor

Naber kızlar...... iyimisin böcüğüm.hepinize merhaba.çok uykum var.gözlerimde ağrıyor.bende geceleri düşünceyle ve üzüntüylr uyuduğum için gündüz tadım olmuyor

cnm ben anlamadım derdınıde sölemıc,osun kı sorun sadece annenden ayrılmak baska memlekete gıtmek mı?yoksa baska nedenlerın mı var uzun zamandır anladıgım kadarıyla bısılere uzuluosun ama sıkma kendını bu kadar hersey olucagına varır insan ölüme bıle alısıoken bız neden evlılıge alısamayalım?

roselın balım ben ıyyım sende ıyı ol ınş takma dunya malı dunyada kalır sana haksızlık edenler cezalarını ergeç alırlar sen askınla mutlu ol ınş tatlım

mınlyam sana 12 nısan mı yzım 5 nısan mı 5 nısanda bukez aöf sınavı olduğu için 12 nısan ağırlık kazndı sımdık beynım durmak uzere senın ıcın farketmzse 125 nısan yazcam

canim gözüme carptida evlilik takvimimiz ayni :1hug: benimki tam belli degil gün olarak ama Ekim olcagi kesin, 10.10.09 istedigim icin öyle ayarladim takvimi insallah olur dügün günümüz ayni olur a.s.

off işler kesat yarın tatılmış:çok üzgünüm: iş yok dıe ınş sadece yarınlıktır benı özlen emı:a015:

canim gözüme carptida evlilik takvimimiz ayni :1hug: benimki tam belli degil gün olarak ama Ekim olcagi kesin, 10.10.09 istedigim icin öyle ayarladim takvimi insallah olur dügün günümüz ayni olur a.s.

benım bayadır gözume carpıodu kıss inş cnm 10 ekımde olur senın düğününde..
bu arada lady cımde 10 ekımde evlenıcek allah kısmet olursa..
bu demek oluokı 3umuzunde dugun tarıhlerı aynı olucak
bu arada zaman gecsın ıstıorum ya bana gecmıo gıbı gelıoo

balım farketmez hem benım gelıcegım tam bellı deıl bılıosun tam net tarıh veremıorum o yuzden allah kısmet ederse gelıcem ama okıss

Insallah canim ya, benim nisanlim Istanbul'da ben Almanya'da ama Cumartesi Istanbul'a ucuyorum cok mutluyum :asigim: nikahimiz olcak dügünümüzüde askim Ekim olsun diyor gün belli degil ama 10.10.09 kulaga hos geliyor dimi bu yüzden istedim sırnaşık şey artik iki evlilik tarihimiz olcak biri nikah aylar sonrada dügün, ikisini bir istiyordum malesef olmadi vize islemleri yüzünden erken yapmak zorunda kaldik nikahimizi, olsun herseyde bir hayir vardir.

Banada zaman cok cabuk geciyor gibi geliyor canim ya ama gecsin gecsin ki kavusalim sevdiklerimizle Allah'in izniyle :asigim:

Sizin dügününüz nerde olcak?

off işler kesat yarın tatılmış:çok üzgünüm: iş yok dıe ınş sadece yarınlıktır benı özlen emı:a015:

oy böcüküm kıyamam yaaa üzülme geçicidir tabi sıkma canını:1hug:
bak ben de tatilim yarın mesailerimi ödemedikleri için..her işyerinde aşağı yukarı bu tarz şeyler olabiliyo bebem sen de biliyonŞeniz/FONT]

saolun gızlar
bızde kolay kolay olmazdı işlerı gec yolladılar patron once 60 kişi yarın çalışsın dedı dığerlerı boşta gezmesın bıraz öncede calısmayalım iş yok nasılsa dedı

hevın h geldın cnm hayrlı olsun ınş

hevin sen de hoşgeldin canım aramızaa.s.
Allah gönlüne göre versin inşallah 10 ekimde olur düğününüz...
roselin, minilya, aybuer sizler de iyisinizdir inşalla...başımı kaşıyacak vakit bulamıyom aşırı iş yüküm var darılmayın sakın bana

hayırlısı olsun balım..
banada zaman gecmıor mafeless artıq askımla olmak ıstıorum
bızım düğün bağcılar düğün salonunda olucak balım tuttuk bız salonu sizin nerde olucak ?

ohh ne guzel meleğim yaa bence iş olsunda basını kaşıcak vaktın olmasın suan bızımde işler kesat bakalım ne olucak inş işimizi kaybetmeyız:Saruboceq:

bu arada kızlar anneannemın evını avukata vermısler bıraz anlasmazlık oldugu ıcın teyzemle satmaya karar verılmıs bı kaç aya kadar satılık yazıcaklar ev satılırsa şayet anneme 3 te 1 hısse dusuyor..anneannemın evını satıolar dıye uzuluyorum o evı anneannem ne zorlukla yapmıstır neyse hayırlısı buymus ne dıyelım az bıber domates yememıstım bahcesınde..bumbuyuk bahcelı gece kondu evı satıolar sımdı..
anneannem suan abımın yanında kalıo abım yenı sıtelerden ev aldı dıodum ya ev almadan once anneannemın evınde kalıodular..
annem dedıkı ev satılırsa kızım dedı senın ceyızınde ne eksık varsa alıcam dedı...
(bırazda sevındım tabı bı yanımda uzuluo)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…