2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

selam arkadaşlar
dünden bu yana yazdıklarınızı okudum herkes maşallah iyi Allah bozmasın
bende süperim. aşkımla harika gerçiyor zaman. mayıs gelsede nişanlansak artık

pastacık hayırlısı olsun canım hepimiz içina.s., zaman çok çabuk geçiyo haftaya şubat bitiyo yahu:1shok:

ben bu aralar takvime hiç bakmıyom bile minilyam...ay sonunda 6 aya düşecek belki ozaman heyecan basar beni deeee

pastam hayrlısı olsun cnm aylar yılları kovalıyo ömurden gdıyo gıden keske zmn hıç geçmese
aıleden ayrılmak cok kötu aılen kadar ı ınsanlar bulmak cok zor allah yardımcımız olsun

ay evet senın 6 aya dusecek daha benım cok var 6 aya dusmesıne püfff

lady yok bugun ama gelırse oda gelsın verıdm lınke
mınılya sende tarıh konusunda fıkrını de
pınarda gelcek evt

lady yok bugun ama gelırse oda gelsın verıdm lınke
mınılya sende tarıh konusunda fıkrını de
pınarda gelcek evt

Ankara dan İst e mı gelcek:uhm:

kıı ben Nisanda olsun dıorum ama sız bılırsınız benım mayısta telasım baslar cunku mayısta askım benı bı yere bırakmaz bılıosun mobılya ıcın model bakıcaz sonracıma belkı mutfak dolabı banyo dolabı bakarız..
gercı sımdıden bakmaya basladık ama..bılmıom cnm en uygunu yıne nisan mayıs gıbı hazıranda hele hıc gelemem bılıosun tadılat baslıcak gelınlık felan bkarım modelıne felan fılan hazırandan sonra ben bı yere gelemem..
siz ne dıosunuz bu konuda ?

mınılyacım oraya herkes fıkrını yazacakkı ortak karar almamız lazım o yuzdn lınk verdım tatlım
senı anlıyom
bız 2 buluşma yapacaz ılkı nısan ayında olcak 5 ıle 12 arasında kaldık bazı kısıler gelemıycek kımı 5 kımı 12 dıo sımdık sende fıkır sölekı oylar cokluğu alıncak anladın

Canım benim sağol bitanecim yaaaaaaa Şeniz

haa bende dıyomkı ayın 13 olsa gelır bu delı bulusmaya nsıl gelcekse dıe
13,ay yok yılda dıom allahım sen sabır dıom
zaten delı oldum haa tah koyamadık daha kesın

Kolay işmi o kadar kişiden bi tarih desin diye bekliyon.bravo sabrına böcüğüm

bakalım sımdık ıkı tarh arasında kaldık sonuc ne olacak sabırla beklıyorum ve yetısemıyomkafamçokkarıştı

kimseler kalmamıs bugün bn yazamadım.

böcük hadi bakalım sen ayarlarsın bu buluşmayı bu hırsla.bravo valla saana.

tşkler bacılarım ınş

mınılyam roselın aybuer nehırım lady(yok bu aralar nerde acep) dasılvadıdo ınş unuttum yoktur nasılsınız kızlar
benım halam gelmış karnım cok ağrıyo :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…