2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Hosbuldum kizlar sagolun, Allah hepimizin mutlulugunu bozmasin, huzur, saglik, sihhat eksilmesin üzerimizden insallah.

hayırlısı olsun balım..
banada zaman gecmıor mafeless artıq askımla olmak ıstıorum :utangac:
bızım düğün bağcılar düğün salonunda olucak balım tuttuk bız salonu sizin nerde olucak ?

kiyamam canim ya gecer bu günlerde gecer insallah sen yeterki kalbini ferah tut :1hug:
biz tutmadik henüz, iste cumartesi istanbula gidiyorum artik yüzyüze konusuruz bunlari ama Istanbulda olcak o kesin ay düsünsene birbirimizin dügününe tebrik etmeye gidiyormusuz, misafirlere deriz artik pardon az cikmamiz lazim bir arkadasimiz daha evleniyor bu saatlerde diye hihoyyyt

bu arada nikah sekeri yaptirmak ne kadar sürer acaba istanbulda yada hemen alabiliyormuyuz? annecigim nikahimda olamiyor yanimda (dügünde insallah) birde burdaki arkadaslarima komsularimada vermek istiyorum nikah sekerlerinden, artik buraya getircem 50 tane falan, yurtdisinda yasamanin dezavantajida bunlar, arkadaslarim yanimda degiller en mutlu günümde :çok üzgünüm:

saolun gızlar
bızde kolay kolay olmazdı işlerı gec yolladılar patron once 60 kişi yarın çalışsın dedı dığerlerı boşta gezmesın bıraz öncede calısmayalım iş yok nasılsa dedı:(

hevın h geldın cnm hayrlı olsun ınş

canım duzelır bence bak sen dıosun ıslerı gec yolladılar dıe bence patronun kafası bozulmus ondan böle yapmıss sen sıkma tatlı canını hersey duzelıcek ınşallah:Saruboceq:

Hosbuldum kizlar sagolun, Allah hepimizin mutlulugunu bozmasin, huzur, saglik, sihhat eksilmesin üzerimizden insallah.

kiyamam canim ya gecer bu günlerde gecer insallah sen yeterki kalbini ferah tut :1hug:
biz tutmadik henüz, iste cumartesi istanbula gidiyorum artik yüzyüze konusuruz bunlari ama Istanbulda olcak o kesin ay düsünsene birbirimizin dügününe tebrik etmeye gidiyormusuz, misafirlere deriz artik pardon az cikmamiz lazim bir arkadasimiz daha evleniyor bu saatlerde diye hihoyyyt

bu arada nikah sekeri yaptirmak ne kadar sürer acaba istanbulda yada hemen alabiliyormuyuz? annecigim nikahimda olamiyor yanimda (dügünde insallah) birde burdaki arkadaslarima komsularimada vermek istiyorum nikah sekerlerinden, artik buraya getircem 50 tane falan, yurtdisinda yasamanin dezavantajida bunlar, arkadaslarim yanimda degiller en mutlu günümde :çok üzgünüm:

valla canım nıkah sekerı yapmak ne kadar surer hıc bılmıorum kı?ben öle bısey yaptırmıcam ıcınde hıc arastırmadım:uhm:

balım üzülme sende onların tebrıklerı bıle yeterlı..
evet senın ıcın zor ama askın ıcın sevgın ıcın bunlara alısacaksın ınan senı cok ıyı anlıyorum ben bıle semtımı degıstırecegım arkılerımden annemden ablamlardan ayrılacagımın uzuntusu sımdıden coktu ustume gercı fazla uzak olmıcaz ama ben cok özlıcem yaa her zaman gelınmez kı ben sımdı her aksam ablamlardayım yegenlerımı özluyorum o zmaan nasıl yapıcam bılmıorumsenağlama

ohh ne guzel meleğim yaa bence iş olsunda basını kaşıcak vaktın olmasın suan bızımde işler kesat bakalım ne olucak inş işimizi kaybetmeyız:Saruboceq:

bu arada kızlar anneannemın evını avukata vermısler bıraz anlasmazlık oldugu ıcın teyzemle satmaya karar verılmıs bı kaç aya kadar satılık yazıcaklar ev satılırsa şayet anneme 3 te 1 hısse dusuyor..anneannemın evını satıolar dıye uzuluyorum o evı anneannem ne zorlukla yapmıstır neyse hayırlısı buymus ne dıyelım az bıber domates yememıstım bahcesınde..bumbuyuk bahcelı gece kondu evı satıolar sımdı..
anneannem suan abımın yanında kalıo abım yenı sıtelerden ev aldı dıodum ya ev almadan once anneannemın evınde kalıodular..
annem dedıkı ev satılırsa kızım dedı senın ceyızınde ne eksık varsa alıcam dedı...
(bırazda sevındım tabı bı yanımda uzuluo)

valla minilyacım içindeki burukluğu çoook iyi anlıyom çünkü aynı şeyi biz de yaşadık:delphin: yok yere saçma bir aile kavgası yüzünden dedemin yıllarca çalışıp zar zor yaptığı ev ve dükkan satıldı:çok üzgünüm: ama her işte bi hayır var be gülüm dünya malı dünyada kalıyo zaten...Allah hastalıktan dertten sattırmasın da önemli olan o

valla canım nıkah sekerı yapmak ne kadar surer hıc bılmıorum kı?ben öle bısey yaptırmıcam ıcınde hıc arastırmadım:uhm:

balım üzülme sende onların tebrıklerı bıle yeterlı..
evet senın ıcın zor ama askın ıcın sevgın ıcın bunlara alısacaksın ınan senı cok ıyı anlıyorum ben bıle semtımı degıstırecegım arkılerımden annemden ablamlardan ayrılacagımın uzuntusu sımdıden coktu ustume gercı fazla uzak olmıcaz ama ben cok özlıcem yaa her zaman gelınmez kı ben sımdı her aksam ablamlardayım yegenlerımı özluyorum o zmaan nasıl yapıcam bılmıorumsenağlama

Kiyamam güzelim ya :( Allah hakkinizda ne hayirliysa onu verir insallah, bilirim o özlemi ben. Ablam türkiyede, babam vefat etti,annemle yalniziz buralarda, ama evlendikten sonra nisanlim buraya gelcek insallah annemin yakininda biyerlerde ev tutmayi istiyorum onu yapayalniz birakamam dayanamam ki :( sagolsun askimda cok seviyor sayiyor annemi, o beraber oturalim bile dedi ama annem istemiyor yeni evli olcaksiniz yalniz kalmak istersiniz eviniz ayri olsun is cikisi gelirsiniz beraber yer iceriz uyumaya evinize gidersiniz diyor. Bebislerimiz oluncada bakarim diyor sagolsun rahatim bu konuda yani sükürler olsun, Allah annecigimi basimdan eksik etmesin, cümlemizin ana babalarimizi insallah Amin.

valla minilyacım içindeki burukluğu çoook iyi anlıyom çünkü aynı şeyi biz de yaşadık:delphin: yok yere saçma bir aile kavgası yüzünden dedemin yıllarca çalışıp zar zor yaptığı ev ve dükkan satıldı:çok üzgünüm: ama her işte bi hayır var be gülüm dünya malı dünyada kalıyo zaten...Allah hastalıktan dertten sattırmasın da önemli olan o

canım daha anneannem ölmeden teyzem kalmıs mıras derdıne dusmus yasıda 50 var yanı ölümlü dunya napıcaksın parayı malı mülkü bu yastan sonra işte iş olsun..
insanlar o kadar dunya malına dusmüş kı valla sana sunu sölım zerre kadar dunya malında gözum yok o sekılde kavga ederek gelen para hayır mıdır helal mıdır para dedıgın ne kı gulum elının kırı harbıden..
düğünlerdede o kadar kavga edenler oldu mesela mahallede yok bız su kadar para ısterız kızımızı cıkarmayız dıe mesela o kadar kavga edıldı bızım mahallede oldu dusun bunlar bızzzz ablam evlenırken unutmusuz bıle aglamaktan ablamı kılıtlemeyı cıkarmamayı bızım asagıkı komsu bırakmadıda enıstemden öle para aldı..
annemde suan nısamlıda dıo oglum sız rahat huzurlu olun benım kızıma ıyı bak baska bısı ıstemıom dıo..budur yanı..
aha geldık gıdıoz zamanın nasıl gectıgını bılmıoz dımı ?ne gerenk var bu ucgunluk dunyada para ıcın bırbırını yemeye?
ama ıste napalım herseyın hayırlısı olsun (laf aramızda bu para bana yaradı kızlar :1rolleyes:bı yandan dıom ılac gıbı gelıcek dıe cunku her bıseyı kendım yapıodum valla babam emeklı oldugu ıcın kendısıne yetıo maası zaten)

mınılya sağlık olsun cnm cok zor valla allah kımseyı yuvasız bırakmasın

hevın bende bılmem cnm nıkah sekerınden yaptrmamda herhal zatı kocamda yok:roflol: ama ınş mınılyanın düğününe nışanlı gelırım ınş

Kiyamam güzelim ya :( Allah hakkinizda ne hayirliysa onu verir insallah, bilirim o özlemi ben. Ablam türkiyede, babam vefat etti,annemle yalniziz buralarda, ama evlendikten sonra nisanlim buraya gelcek insallah annemin yakininda biyerlerde ev tutmayi istiyorum onu yapayalniz birakamam dayanamam ki :( sagolsun askimda cok seviyor sayiyor annemi, o beraber oturalim bile dedi ama annem istemiyor yeni evli olcaksiniz yalniz kalmak istersiniz eviniz ayri olsun is cikisi gelirsiniz beraber yer iceriz uyumaya evinize gidersiniz diyor. Bebislerimiz oluncada bakarim diyor sagolsun rahatim bu konuda yani sükürler olsun, Allah annecigimi basimdan eksik etmesin, cümlemizin ana babalarimizi insallah Amin.

amin canım cümlemızı..
ben sımdı cıkıorum kızlar servısım geldı..
yarın konusuruz..​

Görüsürüz minilya'cim :1hug:

mınılya sağlık olsun cnm cok zor valla allah kımseyı yuvasız bırakmasın

hevın bende bılmem cnm nıkah sekerınden yaptrmamda herhal zatı kocamda yok:roflol: ama ınş mınılyanın düğününe nışanlı gelırım ınş

ay insallah canim dua edicem senin icin nisanlilik dönemi cok güzel gercekten, bana askim diyor ki bekarlikta son günlerini yasiyorsun tadini cikar iyice diyor deli ya :asigim: Allah mutlulugunuzu daim etsin canim :nazar:

kızlarrrr gunaydınnn..

bugun nasılsınız bakem?

ya dun aksam ruya gordum ne gordum bılıyomusunuz bende saskınım ama dun aksam ruyamda mısraa yı gördum esıyle beraber bıze yemege gelıyorlar annem en guzel yemeklerı yapıo bende tatlı yapıorum uzunca bır sohbet edıoruz..daha sonra onları yolcu edıoruz..kaydirigubbakcemile3
ay ruyalarıma kadar k.k gırdı yanı..

slm kızlar
normalde işe gelmıycektım ama ssk işlerını hallettık şirkette bırazdan cıkcam kıb moralım cok bozuk 30 kişiyı ucretsız ızne yolladık bakalım nolcak 50 kişi ıle yola devam etmeye calısıyoz allah yardımcımız olsun
mınılyam roselın hevın nehırım aybuerım lady sızlerı cok sevyom bb

slm kızlar
normalde işe gelmıycektım ama ssk işlerını hallettık şirkette bırazdan cıkcam kıb moralım cok bozuk 30 kişiyı ucretsız ızne yolladık bakalım nolcak 50 kişi ıle yola devam etmeye calısıyoz allah yardımcımız olsun
mınılyam roselın hevın nehırım aybuerım lady sızlerı cok sevyom bb

ay olamaz ya cok üzüldüm şimdi böcük yaa:çok üzgünüm:

merhaba kızlar siz beni unutuyonuz hıh:dilcikar:
bugün evdeyim yine mesai izni...bi de şekerim düştü galiba halsizim..
böcüküme de çoook canım sıkıldı.. Allah herkesin yardımcısı olsun:Saruboceq:

selam kızlar. herkesin Allah yardımcısı olsun.
bende şimdiden nişanı nasıl atlatırım onu düşünmeye başladım. büyük ihtimal mayıs olacak. ona para ayarlmaya başladım.
aşkım ve aileside kiraya oturmamızı istemiyor ev almayı planlıyorlar. ben çok sevindim ev olur inşallah. bende elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışacam yeterki bi evimiz olsun :asigim:

merhaba kızlar siz beni unutuyonuz hıh:dilcikar:
bugün evdeyim yine mesai izni...bi de şekerim düştü galiba halsizim..
böcüküme de çoook canım sıkıldı.. Allah herkesin yardımcısı olsun:Saruboceq:

canımmm dıkkat et kendıne bak evdesın zaten yat dınlen bıraz..
bu arada senın takvımın yakında 6 aya dusecek benım daha cok var 6 aya dusmesıne püfffsenağlama

kızlar merhaba

ben geldim nasılsınz bugün?

bugün hava yagıslı yine ben de dısardaydım şimdi geldim eve böcük yok bugün iinş. düzeli işleri çok kötüü yaa her yerr...

hoşgeldin aybuercimm...napıyonuz kızlarr
bu izinler bi yerde iyi oluyo asında o bahaneyle dinleniyon evde ama sonuçta hakkımız yeniyo:oklava: buna da şükür gerçi durumlar malum..
ya minilyam sorma takvim akmaya başladı artık..evdekiler de kendini alıştırmaya başladı bu düşünceye:asigim: heyecanlanmaya başladımmm

Back
X