günaydınnn kızlarrr
çok uykusuzum başım kazan gibibenneyaptımki
siz napıyonuz bakem
günaydın cnmcım nıye uykusuzsun hayrola ?
bende sımdı işe geldım cnm napalım hep aynı seyler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnn kızlarrr
çok uykusuzum başım kazan gibibenneyaptımki
siz napıyonuz bakem
tşkler bacılarım ınş
mınılyam roselın aybuer nehırım lady(yok bu aralar nerde acep) dasılvadıdo ınş unuttum yoktur nasılsınız kızlar
benım halam gelmış karnım cok ağrıyo :çok üzgünüm:
yok dün apranax ıctım suan ıyyım cnm sobamıda aldım yanıma
mınılya sımdık sen hangı tarhte gelmek ısten 5 mı 12 nısan mı
Naber kızlar...... iyimisin böcüğüm.hepinize merhaba.çok uykum var.gözlerimde ağrıyor.bende geceleri düşünceyle ve üzüntüylr uyuduğum için gündüz tadım olmuyor
cnm ben anlamadım derdınıde sölemıc,osun kı sorun sadece annenden ayrılmak baska memlekete gıtmek mı?yoksa baska nedenlerın mı var uzun zamandır anladıgım kadarıyla bısılere uzuluosun ama sıkma kendını bu kadar hersey olucagına varır insan ölüme bıle alısıoken bız neden evlılıge alısamayalım?
off işler kesat yarın tatılmış:çok üzgünüm: iş yok dıe ınş sadece yarınlıktır benı özlen emı:a015:
canim gözüme carptida evlilik takvimimiz ayni :1hug: benimki tam belli degil gün olarak ama Ekim olcagi kesin, 10.10.09 istedigim icin öyle ayarladim takvimi insallah olur dügün günümüz ayni olur a.s.
roselın balım ben ıyyım sende ıyı ol ınş takma dunya malı dunyada kalır sana haksızlık edenler cezalarını ergeç alırlar sen askınla mutlu ol ınş tatlım
mınlyam sana 12 nısan mı yzım 5 nısan mı 5 nısanda bukez aöf sınavı olduğu için 12 nısan ağırlık kazndı sımdık beynım durmak uzere senın ıcın farketmzse 125 nısan yazcam
benım bayadır gözume carpıodu kıss inş cnm 10 ekımde olur senın düğününde..
bu arada lady cımde 10 ekımde evlenıcek allah kısmet olursa..
bu demek oluokı 3umuzunde dugun tarıhlerı aynı olucak
bu arada zaman gecsın ıstıorum ya bana gecmıo gıbı gelıoo
off işler kesat yarın tatılmış:çok üzgünüm: iş yok dıe ınş sadece yarınlıktır benı özlen emı:a015:
Insallah canim ya, benim nisanlim Istanbul'da ben Almanya'daama Cumartesi Istanbul'a ucuyorum cok mutluyum :asigim: nikahimiz olcak dügünümüzüde askim Ekim olsun diyor gün belli degil ama 10.10.09 kulaga hos geliyor dimi bu yüzden istedim sırnaşık şey artik iki evlilik tarihimiz olcak biri nikah aylar sonrada dügün, ikisini bir istiyordum malesef olmadi vize islemleri yüzünden erken yapmak zorunda kaldik nikahimizi, olsun herseyde bir hayir vardir.
Banada zaman cok cabuk geciyor gibi geliyor canim ya ama gecsin gecsin ki kavusalim sevdiklerimizle Allah'in izniyle :asigim:
Sizin dügününüz nerde olcak?
hevin sen de hoşgeldin canım aramızaa.s.
Allah gönlüne göre versin inşallah 10 ekimde olur düğününüz...
roselin, minilya, aybuer sizler de iyisinizdir inşalla...başımı kaşıyacak vakit bulamıyom aşırı iş yüküm var darılmayın sakın bana![]()