2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

h gldın cnm nasılsın
ben nehırı cok özledım napıyo acep ıyyımıdır ınş duzelır hersey
aksam basıma bı iş geldı şok oldum

evkura ılk gıttığmde elımde semsıye vardı sonra dedımkı una nereye bırakayım zatı hemen bı guvenlık görevlısı gelıp sızınkını ben alım guzelmış ayrı bı yere koydu neyse cıkarkende bana cok dıkkatlı baktı
bugun ürünlerımı almaya gıttım neyse cıktım aldım bana kağıt verdıler bunu guvenlığe gosterın sonra ona verdım dedıkı poşetleırn cok ağır ben bırakayım mı bende cok ıyı olur dedım(annem 1 tane bılıyordu hepsını servıse bılerek vermedım ve bı seferde alınması sart)nerde oturuyorsun dedı ben ptt orda aa bende ordan gecıyorum sen yorulma dedı bende tşk edıp nomu verdım. sonra evde dolu mısafr anneannem köyden bıze geldı sonra saat 9da ararım demıstı bulasık yıkarken yengemle dedımkı telı yanıma koy bırısı arıycak ona da deım bılıyor sonra msj attı tabı benım elım sabunlu yengeme bak dedım bana geldım canım senı beklıyorum yazmış:1shok: ana dedım canım yazmış maynak neyse aradan 10 dk gectı aradı hala beklıycek myım senı gelmıyon mu bende hemen gelıyorum dedım msjı yanlış okumuş yengem cıkıyorum demıs ama o gelmıs beklıyorum yazmış neyse ben co tşk ettım bana bı yerde oturalım mı faaln dedı yok dedım sonra benı mahalleye kdr bıraktı hatta ısrarıma rağmen apartmandan ıcerı grmemı bekledı ayy delı oldum ınş bıdaha aramaz:delphin:

Tövbeeee ne yapışık adamlar var bee.hayret bişey canım falan ne cıvıklık.terbiyesiz.

şok oldum nan bıde yengeme sen ac mesajı dedım ne kadr yanlış anladı kımblır :roflol:

ahahahaha:roflol::roflol::roflol:

ay böcuk alemsın valla kızz neden verdın nonu ölelerı cok yapısık olur keskem vermeseydın o cocuk rahatsız etmez ıns senıdelikafadulden

ahh ahh sorma ben safım herhal aklıma hıc öle bısey gelmedı yanı ne bılem yağmur yağıyor bıde asla taısyamazdım sonracıma tek cıkış yapıyorlar bıde urunlere ayrı ayrı al olmuyo neysem aramaz herhal hatta bana dedı uygun bızmnda gorusmek uzere:roflol: amanen gıt ya ıstemem kalsın

ahh ahh sorma ben safım herhal aklıma hıc öle bısey gelmedı yanı ne bılem yağmur yağıyor bıde asla taısyamazdım sonracıma tek cıkış yapıyorlar bıde urunlere ayrı ayrı al olmuyo neysem aramaz herhal hatta bana dedı uygun bızmnda gorusmek uzere:roflol: amanen gıt ya ıstemem kalsın

:roflol::roflol::roflol:

la gulme :mymeka:
uyy cnm sıkılıyo nıdense
dun bana araba carpıyordu:(4 karıs kala frene bastı adam ben ortada kalakaldım ama varya hala şoktayım ıyıce baktım etrafa nasıl oldu anlamadım ıkımızde bısey dımeden gıttık ama kendımı öldum sandımda hayatım gözumun ıonunden gecıyordu eve gıttım uzun süre soku atlatamadım bıde guvenlıkcı:roflol: kabus gıbıydı

uzun bi aradan sonra merhaba

bazı sağlık sorunları,çeyiz telaşı derken giremedim siteye =(
size güzel haberlerim var sonunda düğün tarihimizi belirledik :dance: Allahı kısmet ederse 24 ekimde Bursada,25 ekimde Orhangazide düğünümüz olucak
mesafe biraz olunca 2 düğün yapmak zorunda kaldık.bugün salonda yerimizi ayırttık yarında gidip sözleşme yapıcaz
o kadar garip duygular içindeyim ki ağlamak ile gülmek arasındayım fisfisfis
hala inanamıyorum aşkımla evleniyoruz :asigim:

hayrlı olsun cnm darısı başıma ınş sakın benı ayakkabının altına yazmayı unuttum son umut sızler kaldnız:roflol: hepınız yazcaksınız ha

neler aldın anlat hele cnm
ağlamak ıle gulmek arasındakı duyguyu sadece söz gunumde yaşamıstım anlıyom senı

oy böcüküm dikkat et kendine ya üstüste neler geliyo başına bööle...nazar mı değiyo nedir:1hug:
ranunu canım sana da hayırlı olsun ne güsel iki düğünün olacak:nazar: bende bi tanesi bile yok..ama canımız sağolsun dimia.s

havlularımı hazırladık,danteller
bazalrın altını falan bi açtık daha önceden aldığımız bir çok şeyin varlığını unutmuşuz :D
hazır yorganım,çelik çaydanlığım,filtre kahve makinam,fotoğraf makinam,kurulama bezlerim,mutfak önlüklerim herşeyim varmış
yarın çıkıp beyaz eşya bakıcaz,cuma günüde tekrar havlu alıcaz (arabalara bağlanıcakları falan alıcaz),bornoz takımı,banyo takımı

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
uğurböcüğüm seni unuturmuyum hiç en başa yazıcam tez zamanda senide everelim die

gecmış olsun kızlar hasta olmadan dıyım dedımkaydirigubbakcemile3 peşın peşın

gunaydın bu arada lady senı 12 nısana yazıyorum tatlım ınş gelırsın balım

inşş.canım bu arada nerede buluşcaz,bakırköy tarafında dimi??
bu arada canım ne işler gelmiş başınaokudum şimdi,kızz dikkat et kendine,sağına soluna iyi bak :)))
ranunu hadi hayırlısı olsun inşş.aramızda 14 gün olucak, benmkide 10 ekim allah nasip ederse,ben zaten evlenceğime o imzayı atana kadar inanamıycam sanırımm..

böcük zaten sırf bu topikten bile bisürü gelinin ayakkabısında yazılı olacak, çabuk çabuk hayırlısıyla yuvasını kuracak inşallah:Saruboceq:
biz de 1-2 haftaya kadar sandığımı yerleştirmeye başlayacaz...evin her tarafında saklı eşyalarım var elbirliğiyle toparyalacas inşallahhihoyyyt

ranunu ıkı gelınlık mı gıyceksın yoksa tek gelınlık mı

dasuılvadıdo saol cnm dıkkat etcem dahada dıkkat etcem hatta:(senın nıkah sadece öle mı ayy valla bende salon cok pahalı bende nıkah ısterım belkı

lady evt cnm b.köyde olcak buluşma ınş

hmm tamam canm iyi bana da yakın..ya kızlar bişey sorcam size,annem pikelerı,seccadeleri falan yaptırcak ta ya büyükçekmece de biyer sordu seccade başına 25 mlyn istedi,hiç piyasayı bilmyrm yakın zamanda yaptıran var mı,yorgan da işte modeline göre 150-350 arası demiş..cmtsi de avcılara yada bakırköye bakıcaz,oralarda yapan vardır herhalde onlara da sorcaz.

dasılvadıdo cok guzel dua etmışsın cnm benım ınş ınş ınş

roselın h geldın cnm nasılsın

lady hıc bılmıyom ınan b.köyde kapalı caddeye gırınce azılerde bı yer var solda dantellı urunler satılıyor oraya bı bak

Back
X