2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

arkidişler bugün hiç ilgilenemedim sizinle yaa cumartesi extra yoğun-tatlicadiarzu-
hepinizi çok çok öpüyom tikkat edin kendinize heee:1hug:

ben geldim yorgunum ve canım sıkılıyo =( kendimi oyalayacak bişeyler bulmazsam eğer akıl hastanelik olucam

Ranunu tatlım neyin var.inşallah önemli bir şey değildir...

ay bilmiyorum ya canım hiçbirşey yapmak istemiyor,hiç birşeyden zevk alamıyorum çok sıkıldım =(
akşam üzeri kalkıp burdan öğrendiğim böreği yapıcam kendimi oyalamam lazım =/

günaydınnn kızlarrr
hepinize iyi haftalarrrkaydirigubbakcemile2
Şafak 200hihoyyyt

gunaydınlarrr

dasılvadıdo ohh yarın 199 olcak yanı az kalmış baya hadı bakım

gunaydınlar kızlar benımde şafak 215 -tatlicadiarzu-
keske dasılvadıdo gıbı benımde 199 a ınse

hee kızlar ben yine grip oldum yaa bu grip peşimi bırakmıcak galıba püff:çok üzgünüm:

böcüküm minilyam hoşgeldinis..
minlyacım gribin tek çözümü kendine iyi bakıp mutlaka istirahat etmek...gerçi çalışan insanlarız hangi arada istirahat edecez orası da meçhul...tikkat et kuzum kendine...

hee bi de biz nikah yapacas ya maçka evlendirme dairesini araştırıyom gözüme çarptı...takı salonu kokteyl çadırı felan varmış içinde..bugün bi arayıp sorayım bakalım detayı neymişa.s

günaydın kızlarr...minilyacım gemiş olsun canım,grip aşısı falan yaptırdın mı bana iyi geliyor her sene yaptırıyorum,sende yaptır eğer yaptırmıyorsan,ama tabi şimdi zamanı geçti,bu arada seni duyan da şafak 200 e aylar var zannedicek 15 gün sonra bizde 200 diycez :))) benim asker şafağım da 68 aksaray :)))))

günaydın gelin hanımlar
hepinize iyi haftalar
minilya geçmiş olsun dikkat et kendine havalar çok değişken.gelen hastalarımın çoğu grip,soğuk algınlığundan şikayetçi

mınılya senın ne kadr cok gunun var öle 215 hayatta 199 olmaz :roflol: yanı sen öle bı dıyonkı valla evlenceksın ınş beben bıle olcak sonra buraya gelıp dersın ahh zmn ne çabuk gecıyor dıe bak gör

ya çok mu 200 gün =( bizimde 2.düğünümüze 237 gün kalmış
ay ben nerelere gidiyim nerelerden aşağı atıyım kendimi bilemedim =)
ben gün olarak saymıycam düğünü bitmek bilmiyo en iyisi ay olarak hesaplamak o zaman accık kalmış gibi duruyo ( 7 ay 23 gün )

kızlar hepınız hosgelmıssınız saolun desteklerınız ıcın ama artıq bana daral gelıo nedense ıkı ay sonrasını ıple cekıorum cunku o zaman bısılere baslıcaz ınss yaa..
off benım hastalıgımda stresten olmalı cok takıorum kafama cookk..
suanda moralım sıfır neden bole kendımı yıpratıorum bende bılmıorum ama bana hala cok zaman varmıs gıbı gelıoo mayıs gelse rahatlıcamm emın olunnn

cnm 200 gun olsa keske 215 gun safak cnm

mınılyam gecer cnm gecer valla sabret hayrlısı olsun o baba evınden cıkma anı ınsana ne koyar ama yaahh dersın keske azcık daha zamn olsa sımdık ablam bıze gelırken bıle dıo sankı mısafrım oysa aynı mahallede oturuyoz
bu arada ben cok mutlu oldum taç takstım 40 tl kaldı(100 ıdı)

kızlar şişli maçka evlendirme dairesiyle görüştüm...
defterler 4 ay öncesinden açılıyomuş. kokteyl için alkolsüz olursa kişi başı 20 tl, alkollü 24 tl ve en az 200 kişi olması gerekiyomuş( kafadan en az 400 yani )
nişanlıma anlattım sen bi not al bakarız dedi..
paylaşmak istedim sizinle...:1hug:

ınş olur cnmm ama normal bı salondan daha pahalı ya gelmesın

lady mnılya buluşma 12 nısanda bılıyorsunuz deıl mı lady gormedımkanımca sımdık görur ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…