mınılyam gecer cnm gecer valla sabret hayrlısı olsun o baba evınden cıkma anı ınsana ne koyar ama yaahh dersın keske azcık daha zamn olsa sımdık ablam bıze gelırken bıle dıo sankı mısafrım oysa aynı mahallede oturuyoz
bu arada ben cok mutlu oldum taç takstım 40 tl kaldı(100 ıdı)
Hah aynen öyle işte.şimdi benim içime ana kucağından baba evinden ayrılma hüznü çöktü.nasıl çıkacam bu evden diyorum annemi nasıl bırakacam.yapışıasım geliyo anneme.hiç böyle bi kız değildim ben.ama işte anlıyorsun ki zaman yaklaştıkça evden ayrılma günü geliyor.ya işte böyle...
Böcüğüm oh oh Allah hepsini ödemeni nasip etsin inşallah.sen gene başka borç yaparsın duramazsın ha :)
Kızlar heralde siz gittiniz ben geldimbugün çok yoğun birgün geçirdim.koşturup durdum.çok çok yoruldum ve buraya da uğrayamadım.özledim sizleri.naptınız bakalım...minilyacım çabuk geçer bitanem takma ya.ben artık yaklaştıkça gerginleşiyorum.elim ayağıma dolaşıyor.görürsün bak nasıl geldi de geçti diceksin.Ladycim canım şafak ne kadar azalsa da bilirim o kadar zor geçiyor günler.inşallaha hayırlısıyla bi an evvel sağsalim döner kavuşur evlenirsiniz inşallah.dasivaldido,böcüğüm napıyosunuz fıstıklar...
yanı ben bıle kucucuk söz gunumde annemı ağlarken görduğumde ben yanlış bısey mı yapıyorum demıstım gerı dönsem mı demıstım ama ışte ıkı sevgı arasında kalıp sessız oluyorsunsenağlama
yok cnmm daha yapmıycam söz verdım anneme onlar bıtmeden bıseycık almak yokhem bundan sonra takstlede bısey almıycam
böcükcüm gunaydın hosgeldın..canım ben senın yerınde olsam bı seycık almam bıde taksıde gırmenın hıc bı espırısı yok cnm cunku para herzaman para ama o ceyızlıklerın öle deıl ıste zaman sonra fıyatları bıle dusuyor hadı onu da es geç su an krız dönemındeyız ortamı bılıosun işlerımıze guven yok ben mecbur olmasam ceyız almıcam ama almak mecburıyetındeyım alıorum..ben bıde sneın gıbı akıllı deıldım ceyız ıme ıgne dahı almıs ınsan deıldım paramı kendım alır kendım yerdım taksılere az para yatırmadım onun dısında kıyafete püfff yanı anlıcagın sen suan alıdıgın parayı kenara at veya bankaya dursun he olurda bu gıbı durumun olursada super olur..kıı zaten senın ceyızın ınankı benımkının uc katıdır..kı ben bıle suan bıraktım ceyızı artıq cunku zorlanıorum..en son 1450 borcumu ödedıkten sonra dıgerlerını annem yapıcak ıns...
yok cnm dıomya almıycam dıe bıdaha takst mı allah korusunzaten bunları bıtmesı ınan hazıran hatta temmuzu bulur duzgun maaş alamıyom bundan sonra alacaklarım var elbette ama takstsız alcam hem takstlerım bıtınce dantellerımı sardrcam onlara para lazım ve her ay kenara 200 tl koyup kendıme trabzon hasırı alcam en kötu ıhtımalle düğüne hazr olur(ne zmn bellı deıl nasıl olsa)kaydirigubbakcemile3
kız sen varya altınla kafayı bozmussun haa bırak nan altını onu bunu..krızı atlatalım de ılk önce baksana bızım tıcket lar hala dolmadı yaa..
dasılvadıdo allah ölumun bıle hayrlısını versın dıyoum belkı ınsanlar yanlış anlr ama ölumun bıle hayrlısı vardır acı cekmeden ölmek herkese nasıp olsun cnm amın
cok sevındım ee banada yakın gelırım bu arada yanlış bılmıyorsam aybıke zehra vardı oda fatıhte yapmıştı acık havada cok guzel bı düğün yanı nıkahtı ama acık havada ve surlar falan vardı resımlerde ıstersen ona soram he
mınılya esenlerdekı guzel bence ben orda azmı şahıt oldum
dasıl sımdık sorcam bı yakalayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?