2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ınş olur cnmm ama normal bı salondan daha pahalı ya gelmesın

lady mnılya buluşma 12 nısanda bılıyorsunuz deıl mı lady gormedımkanımca sımdık görur ıns

böcüküm ben de aynı şeyi düşündüm...olmazsa kokteylsiz nikah da olur hiç sorun değil benim için hem zaten haftasonu akşam nikahı olacağı için bi dünya para vereces kafadan...neysem ben bi de fatihe bakayıma.s

madem nıkah ıse gerek yok gıbı yanı ben nıkah yapacaksam sadece aılemden cok yakın olanları oda 20 yı gecmez sayısı onlara yemek verırım yoksa 400 kişi falan olsa yemke veremezdım

madem nıkah ıse gerek yok gıbı yanı ben nıkah yapacaksam sadece aılemden cok yakın olanları oda 20 yı gecmez sayısı onlara yemek verırım yoksa 400 kişi falan olsa yemke veremezdım

evet böcük bi de o var yani sayıyı nasıl tamamlayacan...en dıdısının dıdısını bile çağırsak 200 kişiyi bulmaz...bence sırf nikah olsun bitsin işte zaten kına erkekli olacak orda bol bol tepünürükdelikafadulden

Nabersiniz kızlar..
Ay minilyam beni sıkıntıya sokuyorsun inan. Ne kadar bu kadar taktın anlamadım ben. ıyi değil kız bu kadar düşünmek.
Bu aralar dahada sıkıntı yapıyırsun gibime geliyor. Nasılsa geçecek bu zaman. Sen keyfini çıkarmaya bak.
Ömür bitiyor hayatım 215 gün mü geçmeyecek.

Böcük annem izin vermiyor. ışim yokmuş gibi sordum birde buluşmayı. Zaten biliyordum vermeyeceğini. Öylesine işte. Güzel olurdu yani.

dasılvadıdo karışmak gıbı olmasın ama nıkahtan sonra sadece cok yakın olduklarınızla bı yemeğe gıdın derım bıde not gelınlık ıle gıdersen ck fazla keserler hesabı ama gelınlıksızde gıdılmez bence yakınlarınla gıt derım ben

nahır h geldın laa nerelerdesın balım sen
canın saolsun bebem

estağfurullah böcük karışmak ne demek:1hug: yemek olayı da mantıklı bi ailelerle konuşmak gerek yalnız
nehirim hoşgeldin sen deeŞeniz

nehircim nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz hoşgeldin tekraradan..böcüğüm canım şimdi gördüm tamamdır 12 nisan,inşallah bi mani çıkmaz gelirimm.dasilvadido canm bana da biraz pahalı geldi ama gerçi nikah salonlarının genelinde fiyatlar öyle,biz mesela orduevi tuttuk bizimde 400 kişilik yemekli olmuycak,kokteyl tarzı olucak alkol isteyen kendi alıcak,ama herkese bir tabak hazırlanıcak,işte böreği,kanepesi, soğuk mezesi falan kişi başı 15 mlyon,ama bu fiyatın içine herşey dahil , işte salon,sandalye süslemesi,orkestra,belli sayıda fotoğraf,hepsi içinde.
bugün aşkımın doğum günü çokkk kötüyümmm senağlama beraber olsaydık 7.doğum günümüzü kutluycaktık bugün,ilk defa ayrı düştük senağlama inşşş.seneye kendi evimizde kutlarızz...

lady ağlama nen benıde ağlatcan
sağ salım olsunda 8,beraber kutlarsınzı

lady cim bence de Allah sağlıklı uzun ömürler versin telafi edersiniz üzülme lütfen:1hug:

teşekkür ederim arkadaşlarım sağolun,ama işte insanın elinde değil,şu askerlik ne zor bişeymiş,bide 5 ay benmki,ya 15 ay olsaydı..allah hasretlik çeken herkesi en kısa zamanda kavuştursun inşşş.

ay canım neden böle gerılıorum bende anlamadım inş..zaman gecer hayır bi mayıs gelse yetıcek bana zaten böle cokmus gıbı gelıo 7 ayyy koskoca 7 ayy püüff..

cnm üzülme fazla bak şafakta yakın 68 gun ıns carcabuk gecer..

kızlar bu yazıyı diyet topic inden kopyalayıp getirdim. Ankarada olup yardım edebilecekler aşağıdaki linklerden ulaşabilirler telefon bilgilerine. yaşam destek ünitlerine bağlanmış şu an çocuk. ve hala kana ihtiyaç varmışş diğer topiclerede kopyalıcam şimdi

selam canlarım a.s. nasılısınız
geçmişten beri okudum hasta olan arkadaşlara geçmişler olsun. Allah acil şifalar versin.

bizde nikah yapmayı düşünüyoruz. akşamıda en fazla 20-25 kişi olur

gelinliğimle gelmek istiyorum üstelik sositososito . çalıştığım yerinn restoranına gelmek istiyorum kaydirigubbakcemile2 hem onca senelik personellerine bi kıyak yaparlar hemde lüks bir yer çok güzel olur :lepi:

pastacık valla süper olur heea.s
ay ben çok yoruldum bugün yaaaa bitse de eve gitsek artıkınnn-tatlicadiarzu-

Kızlar heralde siz gittiniz ben geldim bugün çok yoğun birgün geçirdim.koşturup durdum.çok çok yoruldum ve buraya da uğrayamadım.özledim sizleri.naptınız bakalım...minilyacım çabuk geçer bitanem takma ya.ben artık yaklaştıkça gerginleşiyorum.elim ayağıma dolaşıyor.görürsün bak nasıl geldi de geçti diceksin.Ladycim canım şafak ne kadar azalsa da bilirim o kadar zor geçiyor günler.inşallaha hayırlısıyla bi an evvel sağsalim döner kavuşur evlenirsiniz inşallah.dasivaldido,böcüğüm napıyosunuz fıstıklar...

Lady cim sağol canım hoşbuldum.
ınşallah seneye hayırla sağlıkla beraber kutlarsınız 24 saat boyunca anladın sen onu :)
Minilyam bak roselinim ne diyor elin ayağına dolşacak sonra sakin ol azcık tatlım.
Haydin kızlar hepinize boll öpücükler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…