- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
ınş olur cnmm ama normal bı salondan daha pahalı ya gelmesın
lady mnılya buluşma 12 nısanda bılıyorsunuz deıl mı lady gormedımkanımca sımdık görur ıns
madem nıkah ıse gerek yok gıbı yanı ben nıkah yapacaksam sadece aılemden cok yakın olanları oda 20 yı gecmez sayısı onlara yemek verırım yoksa 400 kişi falan olsa yemke veremezdım
dasılvadıdo karışmak gıbı olmasın ama nıkahtan sonra sadece cok yakın olduklarınızla bı yemeğe gıdın derım bıde not gelınlık ıle gıdersen ck fazla keserler hesabı ama gelınlıksızde gıdılmez bence yakınlarınla gıt derım ben
nahır h geldın laa nerelerdesın balım sen
canın saolsun bebem
Nabersiniz kızlar..
Ay minilyam beni sıkıntıya sokuyorsun inan. Ne kadar bu kadar taktın anlamadım ben. İyi değil kız bu kadar düşünmek.
Bu aralar dahada sıkıntı yapıyırsun gibime geliyor. Nasılsa geçecek bu zaman. Sen keyfini çıkarmaya bak.
Ömür bitiyor hayatım 215 gün mü geçmeyecek.
Böcük annem izin vermiyor. İşim yokmuş gibi sordum birde buluşmayı. Zaten biliyordum vermeyeceğini. Öylesine işte. Güzel olurdu yani.
nehircim nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz hoşgeldin tekraradan..böcüğüm canım şimdi gördüm tamamdır 12 nisan,inşallah bi mani çıkmaz gelirimm.dasilvadido canm bana da biraz pahalı geldi ama gerçi nikah salonlarının genelinde fiyatlar öyle,biz mesela orduevi tuttuk bizimde 400 kişilik yemekli olmuycak,kokteyl tarzı olucak alkol isteyen kendi alıcak,ama herkese bir tabak hazırlanıcak,işte böreği,kanepesi, soğuk mezesi falan kişi başı 15 mlyon,ama bu fiyatın içine herşey dahil , işte salon,sandalye süslemesi,orkestra,belli sayıda fotoğraf,hepsi içinde.
bugün aşkımın doğum günü çokkk kötüyümmm senağlama beraber olsaydık 7.doğum günümüzü kutluycaktık bugün,ilk defa ayrı düştük senağlama inşşş.seneye kendi evimizde kutlarızz...
Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....
9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html
Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
selam canlarım a.s. nasılısınız
geçmişten beri okudum hasta olan arkadaşlara geçmişler olsun. Allah acil şifalar versin.
bizde nikah yapmayı düşünüyoruz. akşamıda en fazla 20-25 kişi olur
gelinliğimle gelmek istiyorum üstelik sositososito . çalıştığım yerinn restoranına gelmek istiyorum kaydirigubbakcemile2 hem onca senelik personellerine bi kıyak yaparlar hemde lüks bir yer çok güzel olur :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?