2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

mınlyam saol cnm demen yeter
ben coğu yemeği yapmayı bılıyom cokta severek yapyorum ozellıkle tatlı yapmasına bayılıyom

tavuk göğsünu ben cok sevıyodum en son yengem yapana kadr sımdk pek aram yok ama guzle bı tatlı hafıfte sana afıyet olsun

ayy canım işte aynen o sebepten dolayı,sinir oluyorum. çok, kızıyrm ama yinede çok karışıyor,en güzeli kendi evimizde yaparız,bide abim diyor ki biz kobaymıyız,evlenince git kocana yap diyor :)))

ayy canım işte aynen o sebepten dolayı,sinir oluyorum. çok, kızıyrm ama yinede çok karışıyor,en güzeli kendi evimizde yaparız,bide abim diyor ki biz kobaymıyız,evlenince git kocana yap diyor :)))

:roflol::roflol::roflol:

abının dedıgı cok komıgıme gıttı de accıkın:))))

bende sınır oluyorum cnm ya bişi yaptırmıo kadın ayy şöle özenıyorum kendı mutfagım olsun dıorum artıqq yaa..he bıde sımdı pılavı örettgınde sımdı elıme pırıncı alıorum pırınce elıne alıo duuurrr dıo öle olmaz baska bısı öretıoo püff oldum yaa en sonunda dedım al kendın yapsenağlama
ay cok zoruma gıdıo ama yaasenağlama

nan zırlayıp durman:mymeka:
kendı evınızde yaparsınız annem de baa tam tersını dıo gel yap öğrn

gunaydın acelecı gacılar:roflol:
nassınız
ayy ruyamda ne guzel baa altınlar takıyolardı:1rolleyes: ama ruyaymış nışanlım kımdı acep

abba h geldın düğün ne zmn

günaydın kızlar.yeni üye oldum.bende sonbahar geliniyim kaydirigubbakcemile

evilik takvimi yapalım bence dımı zamanı geldii..

dasilvadido 26 Eylül 2009
The_lady_legent 10 Ekim 2009
minilya 10 Ekim 2009
ranunu 31 Ekim

ya kızlar başka varmıydı söleyınde yazamm

h geldın ecrın
mınılya benıde hep en altta tarıhsız yazkaydirigubbakcemile3

h.b.bayramdan sonra ama günü kararlaştırmadık.24 yaşındayım bilgisayar teknisyeniyim.siteyi inceledim güzel paylaşımlarınız var çok sevindim sizi bulduğuma hihoyyyt

h.b.bayramdan sonra ama günü kararlaştırmadık.24 yaşındayım bilgisayar teknisyeniyim.siteyi inceledim güzel paylaşımlarınız var çok sevindim sizi bulduğuma hihoyyyt

bizde senın geldıgıne sevındık cnm ıns guzel vakıt gecırırsın ve bızı seversın..
ee ceyız hazırlıkları ne alemde eksıkler neler ?

eksik yok gibi 1,5 senedir nişanlıyım bol bol zamanım vardı aldım herşeyi.ama ufak tefek çıkıyor işte. Senin tarih belli olmuş ALLAH tamamına erdirsin

merhaba kızlar...canım çok sıkkın...nişanlım deli etti beni yine sağolsun:çok üzgünüm:
başından beri evlilik hazırlığı plan progam konusunda tek başıma kendimi yırıtyom, sorunlara çözümler bulmaya çalışıyom adam hala erteleyebiliriz diyo...ben de vazgeçtim artık hiçbi hazırlıkla ilgilenmiyom...kendimi acele eden kaprisli bi insan gibi hissetmeye başladı ki öyle değilim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

eksik yok gibi 1,5 senedir nişanlıyım bol bol zamanım vardı aldım herşeyi.ama ufak tefek çıkıyor işte. Senin tarih belli olmuş ALLAH tamamına erdirsin

cnm benım 10 ay onceden salon tutuldu ama ınanırmısın tarıh bellı olmasa daha kolay gecerdı bellı oldugu ıcın sankı zmaan gecmıomus gıbı gelıorr bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…