- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
mınlyam saol cnm demen yeter
ben coğu yemeği yapmayı bılıyom cokta severek yapyorum ozellıkle tatlı yapmasına bayılıyom
tavuk göğsünu ben cok sevıyodum en son yengem yapana kadr sımdk pek aram yok ama guzle bı tatlı hafıfte sana afıyet olsun
ay kız evet sımdı bende evımde yapamıorum annem hemen müdahale edıor sınır oluorum ya varya gecenlerde pılav yapıcaktım ayy kadın yıne kendısı yaptı güya bana pılav öğrettı püfff gecenlerde de dedım ben mantı yapıcam kayserı mantısı yok ıste sen yapamazsın yok ben bugun baska yemek yapıcam off yanıı dedım al be mutfagını basına çal..:1closedeyes:
ayy canım işte aynen o sebepten dolayı,sinir oluyorum. çok, kızıyrm ama yinede çok karışıyor,en güzeli kendi evimizde yaparız,bide abim diyor ki biz kobaymıyız,evlenince git kocana yap diyor :)))
oh oh topıgımızdekı adaylar cogalıyor ne guzel..
hosgeldın sonbahar gelınlerını topıgıne cnm..
günaydın kızlar.yeni üye oldum.bende sonbahar geliniyim kaydirigubbakcemile
h geldın ecrın
mınılya benıde hep en altta tarıhsız yazkaydirigubbakcemile3
h.b.bayramdan sonra ama günü kararlaştırmadık.24 yaşındayım bilgisayar teknisyeniyim.siteyi inceledim güzel paylaşımlarınız var çok sevindim sizi bulduğuma hihoyyyt
eksik yok gibi 1,5 senedir nişanlıyım bol bol zamanım vardı aldım herşeyi.ama ufak tefek çıkıyor işte. Senin tarih belli olmuş ALLAH tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?