cnm bak gercekten akıllı kızmışsın sevdim senii ilk önce işini ayarla bencede haklısın..
sımdı sen okudugun ıcın sanırsam ıse yenı gırıceksın ılk bı sene kadar ısı ögrenmen felan surucek o yzuden ılk işini ayarlaman daha ıyı olur ve bılıosun gunumuz sartlarını ıkı kısı calısmadan asla olmuoo..
bende evlendıkten sonra calısıcam inş..
sağol canım benim :)) belki yarında ben koyarım resim:asigim:
günaydın kızlarrr
hepinize mutllu haftalarrrrhihoyyyt
şafak 193:asigim:
merhaba kısslarrr ,bende komsu topıkten gelıyorum.. aslında yaz gelını olucaktım ama eşimin (nikahım erken oldu) işinden dolayı sonbahar gelını olacagım şeker bayramından sonrakı hafta olucak kısmetse..
hepimize hayırlı dugunler diliorum a.s. Şeniz Şeniz
canım ben öğrenci diilim aslında daha doğrusu tam sayılmam doktora yapıyorum yani çalışmama engel değil ama malum kriz var bu ara çok kötü piyasa o yüzden pek bişi çıkmıyo...
bakalım hayırlısı artık
kızlar günaydınn,askerlik şafağım 61 :))) nikah için 176,düğün için 208 gün var daha :))))))
aşkım gelsin hayırlısıyla diğerleri su gibi geçicek inşş..
cnm gunaydın sanda bugunlerde cok bunalıorum yaa sende de varmı bu gergınlık..son zamanlarda annemle cok tartısmaya basladık..
borclarım var ve bı ton alıcagım var daha onun dısında mobılyalar alıncak tadılat olucak püfff gerıldıkce gerılıorumm yaaa ladycım ne olur mayıs gelsee ooff offffff cok sıkılıorummmmmmmmmmmmmmm
canım o kadar sıkma kendini ya daha çok var,şimdiden bu kadar düşünyrsan,ilerde ne olur bilmyrm,ben bıraktım kendi haline,çeyizimde çok bi eksiğim kalmadı zaten,yavaş yavaş tamamlıycam inşş.sende öyle yap fazla düşünmemeye çalış,bak benmde daha mobilyalar var,ev tadilatı olucak,ama bunlar şimdiden düşünmeyelm,sonra zaten yeteri kadar gerilcezz.şurda 2 ayımızı dinlenerek geçirelim,:teselli:
gunaydınmirmirmirmir kızlar
nassınız
ben kötununn ıyısı persembe bjk kurulus kutlaması var bakalım ıızın vercek mı patron
dasılvadıdo gelsede belkı oda nışanlısı ıle gelmek ıster onun ıcın sormuştum onu
mınılya amma gergınsın he bıraz rahatla bacım hersey olacağına varır senın kendını sıkmanla bısey olmaz kı daha zmn vr hepsı olur ınş
dasılvadıdo cnm 18:00 baslıyo bende ızın alcam verırler ama kımse gelmıyo ya yalnızda gıtmek ıstemıyorumm bılmıyom nolcak ya bugun 12ye kadr rezervasyon yaptrmam lazım ama kımse gelmyıo
bende gıtsen mı acep gelınlık ıle::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?