- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
merhaba kızlar...canım çok sıkkın...nişanlım deli etti beni yine sağolsun:çok üzgünüm:
başından beri evlilik hazırlığı plan progam konusunda tek başıma kendimi yırıtyom, sorunlara çözümler bulmaya çalışıyom adam hala erteleyebiliriz diyo...ben de vazgeçtim artık hiçbi hazırlıkla ilgilenmiyom...kendimi acele eden kaprisli bi insan gibi hissetmeye başladı ki öyle değilim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
günaydın kızlar,ecrin h.geldin canım sende aramıza,yeni katılan sanki başka biri daha vardır,hepiniz h.geldiniz.dasilvadido canım erkeklerin hepsi öyle yaa,yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna demiyorlar..
merhaba kızlar...canım çok sıkkın...nişanlım deli etti beni yine sağolsun:çok üzgünüm:
başından beri evlilik hazırlığı plan progam konusunda tek başıma kendimi yırıtyom, sorunlara çözümler bulmaya çalışıyom adam hala erteleyebiliriz diyo...ben de vazgeçtim artık hiçbi hazırlıkla ilgilenmiyom...kendimi acele eden kaprisli bi insan gibi hissetmeye başladı ki öyle değilim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ya ben o kadar acele etmiyrm ev 2 ayda hallolur,sadece önceden işte tabi herşeyin rengini,istediğmiz ev in planını belirlycez,tabi mutfak dolaplarını falan bu 2 ay önceden sipariş vermemiz gerekiyor,ama kiracıyı ağustosta çıkarmayı düşünyorz,bakalım hayırlısı,kızzz sende hiç bişey istemiyrsun,valla ben trabzon set istedim,gelinlik artık ne kadar olursa istediğim gibi olsun da ,sen de çok taviz verme kızz sonra pişmanlık duyarsın belki,ilerde bunlar da laf oluyor biliyrmusn..
canım aldıramam suan cunku babamız hasta bır askım tek basına yapıcak vede tek basımıza öducez o borcları ee set ıstersem sımdı gıder alır ne olur yıne bıze borc olucak yanı o yzuden ıstemıom..ama zaten askım bana bu uclu setlerden alıcak ıncılı setlerden alıcak gecen ay bakmıstık 820 tl dedı zıncırıyle beraber 1000 tl ye cıkar sanırım yanı bu tarz alıcaz zaten bırr ıkıncısıde ben öle kaba setlerı zaten takamam hemde alırsak bıle sonucta ılerde satıcaz sonucta bırıkım amaclı olcak ama bu tarz alırsam hep hatıra kalıcak bana..:))))
h geldın pasta cnm yaş psta ıstıyı kakaolu olsa yesek:1rolleyes:
canım aldıramam suan cunku babamız hasta bır askım tek basına yapıcak vede tek basımıza öducez o borcları ee set ıstersem sımdı gıder alır ne olur yıne bıze borc olucak yanı o yzuden ıstemıom..ama zaten askım bana bu uclu setlerden alıcak ıncılı setlerden alıcak gecen ay bakmıstık 820 tl dedı zıncırıyle beraber 1000 tl ye cıkar sanırım yanı bu tarz alıcaz zaten bırr ıkıncısıde ben öle kaba setlerı zaten takamam hemde alırsak bıle sonucta ılerde satıcaz sonucta bırıkım amaclı olcak ama bu tarz alırsam hep hatıra kalıcak bana..:))))
arkadaşlar nişanlımın ananesi vefat etmiş:çok üzgünüm:
şahtım şahbaz oldum resmen çok kötüyüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:teselli:arkadaşlar nişanlımın ananesi vefat etmiş:çok üzgünüm:
şahtım şahbaz oldum resmen çok kötüyüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?