2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

evlılık yakınken her genc kızda oluyo bu kesınlıkle burdan öğrendım :teselli: sakın ol cnm sen gene hazrlıklarını yap erkeklerın hepsıöle ya kötükedihüso

mınılya gene baslamş taf gecmıyo dıe allam valla yaşlandrdı bu kız benı
koy benı lıstenın sonuna bacı
ecrın m.olduk cnm sende geldın kalabalık oluyorz
bende kendımden bahsedem
21,90 yasım(10 nısanda 22 olcam)cok küçüküm aplam
sözlendım ayrıldım sımdık temkınlı olmam sart oldu
evde kalmama daha yıllar var zaten ceyıslerımde cok eksık var anca tamamlanır yanı 2 3 yıl var evlenmeme daha

günaydın kızlar,ecrin h.geldin canım sende aramıza,yeni katılan sanki başka biri daha vardır,hepiniz h.geldiniz.dasilvadido canım erkeklerin hepsi öyle yaa,yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna demiyorlar..

günaydın kızlar,ecrin h.geldin canım sende aramıza,yeni katılan sanki başka biri daha vardır,hepiniz h.geldiniz.dasilvadido canım erkeklerin hepsi öyle yaa,yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna demiyorlar..

kı erkeklerın hepiciği öle zaten bende öle delırıorum ama tadılat ne zaman olucak ıste mobılyalar ne zaman alıncak nasıl öducen vss vss..kafamı kurcalıo bu sorunlar cunku hıc bı sey ıcın telasa dusmek ıstemıom son ana kalsın ıstemıom..
o yuzden bakalım ıns..dedım gıbı olurda mayısta mobılyayı alırız hazırandada tadılata baslarız..
dasılvadıdocum seni anlıorum cnm valla yapması gereken seylerı yapıcak mecbur hıcc tavız verme..
gercı bende tavız verdım ama ya bız karsımızdakını uzmemek ıstıoruz ama bız mutsuz oluoruz püff-tatlicadiarzu-
ben set ıstemedım mesela gelınlık konusundada cok pahalı bı gelınlık dusunmuorum fazla para gelınlık ıcın haram bence..(tabı bu benım fıkrım)
askımdan sadece anlayıs beklıorum yanı benı anlasın ve hazırlıklarıda zamanında yapsın ıstıorum kızlar cokmu sey ıstıoruz bız yaabenneyaptımki

cnm sızın tarıh net deılmı salon neyım tutulmadımı da böle ertelerız vs gıbısınden konusuo anlamadım neden böle yapıo hayır belkıde onunda para yonunden sıkıntısı olabılır ayy bılmıom cnm ama ınsanın hevesı kacıo bu tarz seylerden ne yap ne et ertelettırme

mınılya bende takı setı ısterım ama hasır olandan dığerlerını pek sevmıyorum
gelınlık konusundada kıralık dusunurum ve cok para vermem zaten komşum gelınlıkcı sanada demıstım musaıt olunca senı götrem onun mağazasına

ya ben o kadar acele etmiyrm ev 2 ayda hallolur,sadece önceden işte tabi herşeyin rengini,istediğmiz ev in planını belirlycez,tabi mutfak dolaplarını falan bu 2 ay önceden sipariş vermemiz gerekiyor,ama kiracıyı ağustosta çıkarmayı düşünyorz,bakalım hayırlısı,kızzz sende hiç bişey istemiyrsun,valla ben trabzon set istedim,gelinlik artık ne kadar olursa istediğim gibi olsun da ,sen de çok taviz verme kızz sonra pişmanlık duyarsın belki,ilerde bunlar da laf oluyor biliyrmusn..

ben tavız vermem bu bu olcak ısterım dıyorum sonucta bende az sey yapmıyorum ınankı yok ıstemem dıyıınce kıymet bılende olmuyoo
ayy benım hasır set en buyuk hayalımden brısı

canım aldıramam suan cunku babamız hasta bır askım tek basına yapıcak vede tek basımıza öducez o borcları ee set ıstersem sımdı gıder alır ne olur yıne bıze borc olucak yanı o yzuden ıstemıom..ama zaten askım bana bu uclu setlerden alıcak ıncılı setlerden alıcak gecen ay bakmıstık 820 tl dedı zıncırıyle beraber 1000 tl ye cıkar sanırım yanı bu tarz alıcaz zaten bırr ıkıncısıde ben öle kaba setlerı zaten takamam hemde alırsak bıle sonucta ılerde satıcaz sonucta bırıkım amaclı olcak ama bu tarz alırsam hep hatıra kalıcak bana..:))))

canım bende senin durumundayım. babam 2 yıldır çalışamıyor bütün herşey bana bakıyor. hem kız tarafının alacağı bi çok şeyide karşı taraf aldı. ben bi tek dantel ıvır zıvır çeyiz götürecem dayalı döşeli eve. büyük hiç bi eşya götürmicem. gelinlik kiralık düşünüyorum takıya gelince de takı takan biri dğeilim. saat bile takamam. ileride büyük planlarımız var o yüzden yatırımlık almayı düşünüyoruz.

hasır kalın olmuyokıkafamçokkarıştı benım ark almıştı okadr zarıf ve hoştu kı ama bıleklığın kalın olsun cok paar eder hem takması hoş dığer ınce olan yada 14 ayar olan takılar ıse ılerde senın zarar etmene sebep olur bozdururken bak altındann ıyı anlarım ondan dıyom tabıkı sız oduyceksenız butcene gore al kaydirigubbakcemile5 ama ben baştan derım bırıktrsın parasını :dilcikar: genelde 14 ayar almam 22 24 ayar bozdururken zarar etmez benım 2 kelepçem 14 ayar almıstım ama bozdrmam asla allah gostermesın bozdrmak amaclı almadım ev almak ıcn bıle ılerde bozdurursam dığerlerını bozduruum 14 ayar cok zarar edıy

ya canım inan bende takıcağımdan değil ben altın hayatta takamam öyle set falan,ama özellikle trabzon set istedim çünkü satınca çok zarar ettirmyr,k.validem bana nişanda inci takım yaptırdı,onu taktı set olarak,onu takarım işte hatıra kalır,onun dışnda bende takmam yani altın falan.öyle kaba şeyleri bende hiç sevmem..ama şimdi alsınlar tabi,bende mesela düğün fotoğraflarında inci takımımı takıcam çünkü altın gelinliğin üstüne hoş durmuyor,beyaz daha güzel duruyor bence..

arkadaşlar nişanlımın ananesi vefat etmiş:çok üzgünüm:
şahtım şahbaz oldum resmen çok kötüyüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşlar nişanlımın ananesi vefat etmiş:çok üzgünüm:
şahtım şahbaz oldum resmen çok kötüyüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

:1shok: ay nasıl kalbım attı tövbe yaa annesı dıe okudum:1shok: daha kötu oldum ayy başınız saolsun cnm mekanı cennet olsun allah sızlere sabırlar versın:teselli:

minilyam böcüküm teşekkür ederim canlarım....
nişanlım köye gidiyo cenaze için yolda şu an
kayınvalidemle telefonda konuşunca çok kötü oldum ben:çok üzgünüm: en azından o annesini son anlarında gördü evlatlık görevini yerine getirdi...ben babamın vefatını bile aylar sonra öğrenmiştim...:çok üzgünüm::çok üzgünüm: zor şeyler bunlar...zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…