2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

cnm borclu evlenmek bende ıstemem elbette ama olucak mecbur..
tabı evlendıkten sonra solerım borc olup olmadıgınıda sonucta hıcbırımız kestıremıoruz suan belkı olucak belkı olmıcak ya en cokda suan tahmınlerle hareket edıoz..
ama her zaman ayagımızı yorganımıza gore uzatıoruz bız..
zaten ıstedıgımız seyler olursa cok az borcumuz olucak mesela 5 bın felan gıbı ama en fazlada olsa olsa 10 bın borcumuz olucak kı ıkı kısıyız calısıp öderız:))))
bızde sonucta fazla borcumuz olmasın ıstedık ama mahalledekıler hep cok uzatmıssınız dıolar kı Allahtan suan bıze daha coook var dıyen yok hepsı de ekımde mı dıo hımm yapıo bısı dıyemıo kımılerı az kalmıs dıo:):))))
ama bız yılbasındayken hatırlıomda herkes daha cook var dıodu en azından suan moralımı bozamıoalr:1closedeyes:
mayıs geldıgınde ınan cok rahatlıcam cunku bısılerın telasına dusucez kaydirigubbakcemile5
vede zaman daralmıs olucak en azında 7 ay demıcem 5 ay kaldı dıcem:1closedeyes:

canım çok üstüne düşüyorsun bırak kendi haline bak daha çabuk geçiyor zaman göreceksin,inan mesela bugün ben senden baktım şafağa kopya çektim :))) yoksa sorsan bilmem :))))) böyle dha çabuk geçiyor,kız annen haklı ne yapcan şimdiden onları alıp,benim annemde olsa kızardı,ee onlara para harcıycağına öteki eksiklerin için para biriktir canımcımm...

mınılya amma abartmışsın hee bacı yaa valla o yuzden sana zmn gecmıyor bence onlar en son alıcakların sen sımdıden almışsın evde yer var herhal onları koycak

uyy aldıklarına baktım bence onlara para verceğne takstleınden bı kaçını ödeyebılırdın yada daha önemlı eksıklerın varsa onlrı alabılırdın
senın bu aldıkların ev kurulur düğüne 1 hafta kala sevdığınle gıdılır alınırdı sımdıden bunları alırsan tabı zmn geçmez:roflol:

tünaydın kızlar nasılsınız?iyi haftalar herkese...

minilyam pek bir gergin baslamıssın haftaya biraz rahatla canım yetişir her şey daha zaman var hepsini halledersiniz çok az kalmıs zaten.çok da uzatmamıssınız daha yeni nişanlandınız ekim normal .biz sizden önce nişanlndık bir yıl olacak neredeyse ve daha bekleyeceğim bende.senin zamanın az bi zaman.

böcükcüm insallah gidebilirsin sen de bjk kutlamasına.

lady askerlik safağın az kalmıs mayısa ne kaldı surda:)

yeni arkadaslar var onlarda hoşgelmiş ben sonbahar gelini olamayacağım ama buradayımdelikafadulden

çok yakında evlenecek olan arkadaşlarım diyo hep "ev kurmak çok zormuş, işin içine girince anladım masraf eksik bitmiyo" falan diye ama ben hiç endişelenmiyom maşallah bende bi tuhaflık var galiba:roflol: Allah sağlık versin param pulum yettiğince hallederim gibi geliyo hiç mi hiç panik yapmıyom zaman da çoook çabuk geçiyo bana

bız 17 yıldr aynı evdeyız hıc eksık bıtmıyo yanı bıtmez oda normal eksık deıl tadılat olarak yenı bı ev yapabılırdık herhalde bu zmana kadar
bende tek derdm borcum bıtsn zmn cabuk gecıyo

sağol aybuercim ,valla zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum,dasilvadido cnm bende öyleyim bilyrm tabiki zor ev kurmak,evlenmek ama şu anda hiçç öyle bi panik havasında değilim,daha var zaten yaa ..

ya herkes bana yüklenmışşş hıh:1closedeyes:
kızlar ya ben bu aldıklarıma bes kurus para vermedım bakın şölekı bana fazla tıcket yuklenıo artı sabah kahvaltısı evde yapıom ee burdada mutfak neyım varya evden domates peynır getırıom salata yapıom bazen,bazende evde kofte neyın yapıom tabı nadır dır bı hafata getırıosam dıger hafta dısardan yıyorum ama burdada alıgım seyler 3 ,4 lırayı gecmıo..tıcketımdan kalıo ya hanı bende gıdıom mesela en fazla 50-60 kalıo bana onunlada gıdıom bu saydıkalrımı alıom yanı temızlık esyası felan..yanı normalınde para yatırmam suan..

cnm aslında takmıom da bazı gunler oluo cok asırı takıom suan ıyıyım ama sabah cok gerılmıstım nedense fisfisfis

mınılya korktun mu
ay bende bırısyle yemeğe gıttım ınanılmaz cok yerım onunda tıcketı vardı durmadan ıstedığını ye dedı bende durmadan yedım meğersem tıcketten oduyormuş bılsem daha cok yerdım
ayy keske benımde öle bısym olsa ama yınede ben eve sokamazdm onları annem sen amma mereklsın derdı kocaya gıtmeye:roflol:

sağol aybuercim ,valla zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum,dasilvadido cnm bende öyleyim bilyrm tabiki zor ev kurmak,evlenmek ama şu anda hiçç öyle bi panik havasında değilim,daha var zaten yaa ..

ya annemde öle dıo hele dıo sen evlen gecımın ne kadar zor oldugunu gör dıo bana ya gercekten annemle gecenlerde bı gıttık markete 60 lıra harcadık fakat elımızde pek bişi yoktu hepsı kahvaltılıktı ıvır zıvır seyler pehhh dedım anne yaa..gecenlerde varmısın yokmusunda bırı cıktı adam dedı 600 maas alıorum 300 kıra verıom 300 le gecınıom bız annemle baka kaldık dedım anne 300 le nasıl gecınıolar annemde sey dedı kızım bende bılmıorum dedı hesap ortada dedı gıttık ufacık bısı aldık 60 tuttu dedı düşün..
valla evde tek kısının calısmasıyla bıraz zor gecım ancak ıkı kısı calısır öle yanı...
eskıden babam tek calısmıs kırada vermıs sonracıma 5 cocugunada bakmıs ama suan bu devırde cok zor kızım dıo bana..hatta suan evımız var cok sukur ıkı tanede ev almıs artı bıde arabamız var nasıl yapmıs yanı suan mumkun mudur sızce?

benm annemlerin zamanında da öyleymiş,babam tek başına çalışmış,çok şükür durumumuz iyi,ama mesela şimdi bizi düşün,bize aileler yardım etmeseydi ev alabilir miydik hayır..bide nişanlım da ben de çalışıyoruz yani,işte ev kirası vermiyceğimz için rahat rahat geçinirz şimdi,belki öteki türlüde biriktirp ev alabilirdik ama sıkıntıya girerdik..şimdi hayat çok zor,bende şaşıyorum 1 kişi çalışıp,evede kira verenler nasıl geçiniyr diye.haberlerde vermişlerdi yarım kilo kıymayla kaç tane yemek yapıyorlardı,onlar da öyle yapıyorlardır..

kı bısıyı anlamadım mınılya korktunmu neden dedın?fisfisfis

ehehe keske cok yeseydın kıı..ya tıcket oldugu zmaan daha ıyı artan oldugu zmaan dısardada kullanabılıosun ya ben genelde dısarda harcıodum ama tabı askımı tanımadan once ee sımdı bana hesap ödettırmedıgı ıcın kalıo tıcketta dıom askım burdan cekelım hayır dıo o cebınde kalsın dıo eee napım sımdı?aaa bak bu ay bıde yegenımın dogum gunu vardı hacısayıtte gecıo ya ordan pastasını ben aldım yegenıme...
dun aksam dogum gununu kutladık ablam bıde dedı baska pasta evde de yapalım ee hadı bıde normal evdede meyvelı pasta yaptım kızlar benım pandıspanya kekı cok guzel oluo deneyebılırsınız sölım bakın nasıl yaptım..

pandıspanya ıcın;
3 cay bardagı şeker
3 yumurta
ılk bunları cırpıosun ıyıce sonradan ıcene
1 cay bardagı su
1 cay bardagı sıvıyağ
3 çay bardagı un
1 paket kabartma tozu koyu cırpıyosun..

ben krem santıyle ıcıne ananas,muz,çilek,kivi koydum kekınıde portakal suyuyla ıslattım
üstünude krem santıledıkten sonra

sos hazırladım un,şeker,kakao,süt koyulastı sonra sıkma kabına bosalttım ustune NıCE YILLARA SENANUR yazdım..

bılıomusunuz herkes benım yaptıgımı begendı cunku dıgerı cok agır gelmışş..delikafadulden

Son düzenleme:

cnm öle tabıkı ya bak enıstem bıle (benım ablam 18 yasında vlendı 14 senelık evlıler)
ıste dusun evı yoktu suan evı var arabası var vede Allah bozmasın suan cok ıyı gecınıolar yedıklerı onunde yemedıkelrı arkasındadır dıo kı ben 13 bın dolara almıstım evı dıo dusun suan dursaydı o para en fazla tas catlasa 26 bın ama suan onların evının degerı 85-90 bın aradakı farka baksana..

herkes ustume gelmış dedın ya ondan dedım

bıde senle gıdek yemeğe tıcketın dolu ıken mumkunse
dunde mısafr vardı annem kadına dıodu böcuku rızelı bırı ıstıyo tanışsınlar neym ben kaçtım odadan:roflol: bugun kafamın etını yer kesın

tabi canım hepimiz için öyle değil midir zaten,yatırım yaptın mı o daha fazla değerlenir,eski zaman aldığınla şimdi nin bir olması mümkün değil.bu arada meyveli pastaya da bayılırım ,daha hafif oluo,ya hep diyordum ki aşkım askere gidince yemek yapmaya başlıcamm,ama hiçç vaktm olmuyr ilgilenmyrm da zaten,tek şansım 4 yıl üniversitede okurken , evde kaldım,o zaman çok güzel yemekler yapardım,insanın kendi evi olunca heves te geliyor,şimdi hiçç hevesim yok :))

kızzz kısmetin çıktı bak :))))))))) istemiyor musun..

ay cnm senın canın saolsun tıcket dolu olmasada para var deıl mı no sorun sen ıste yeterkı her zaman yemek ısmarlarım

ay kız evet sımdı bende evımde yapamıorum annem hemen müdahale edıor sınır oluorum ya varya gecenlerde pılav yapıcaktım ayy kadın yıne kendısı yaptı güya bana pılav öğrettı püfff gecenlerde de dedım ben mantı yapıcam kayserı mantısı yok ıste sen yapamazsın yok ben bugun baska yemek yapıcam off yanıı dedım al be mutfagını basına çal..:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…