canım bu saydıkların çok para tutmaz ki ,dert ettiğin şeylere bak,benmde masaörtüsü ve pikelerin sarılması haricindekiler diğerleri eksik..benm de hem nişanlımın ailesi hem benm ailem hemen askerden gelsin mayısta, temmuz ağustos gibi evlenin dediler bize,düşünsene biz 6 yılı geçkin beraberiz,tam 3 yıldır nişanlıyız,bize çok uzadı dedi herkes,ama biz dedik rahat rahat yapalım herşeyimizi,hem de okullar açıldıktan sonra yapıcağımız için kimsenin tatiline de denk gelmez diye düşündük hep,herkes gelir,sonra ailelerde hak verdi,tamam dediler,yani bide rahat rahat varken,ha 2 ay sonra ha önce,bu kadar beklemişiz,hem herşeyim eksiksiz olmalı,hem de hiç borcum olmamalı,yoksa evlenmem :)))))
sağol aybuercim ,valla zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum,dasilvadido cnm bende öyleyim bilyrm tabiki zor ev kurmak,evlenmek ama şu anda hiçç öyle bi panik havasında değilim,daha var zaten yaa ..
mınılya korktun mu
ay bende bırısyle yemeğe gıttım ınanılmaz cok yerım onunda tıcketı vardı durmadan ıstedığını ye dedı bende durmadan yedım meğersem tıcketten oduyormuş bılsem daha cok yerdım
ayy keske benımde öle bısym olsa ama yınede ben eve sokamazdm onları annem sen amma mereklsın derdı kocaya gıtmeye:roflol:
benm annemlerin zamanında da öyleymiş,babam tek başına çalışmış,çok şükür durumumuz iyi,ama mesela şimdi bizi düşün,bize aileler yardım etmeseydi ev alabilir miydik hayır..bide nişanlım da ben de çalışıyoruz yani,işte ev kirası vermiyceğimz için rahat rahat geçinirz şimdi,belki öteki türlüde biriktirp ev alabilirdik ama sıkıntıya girerdik..şimdi hayat çok zor,bende şaşıyorum 1 kişi çalışıp,evede kira verenler nasıl geçiniyr diye.haberlerde vermişlerdi yarım kilo kıymayla kaç tane yemek yapıyorlardı,onlar da öyle yapıyorlardır..
herkes ustume gelmış dedın ya ondan dedım
bıde senle gıdek yemeğe tıcketın dolu ıken mumkunse
dunde mısafr vardı annem kadına dıodu böcuku rızelı bırı ıstıyo tanışsınlar neym ben kaçtım odadan:roflol: bugun kafamın etını yer kesın
tabi canım hepimiz için öyle değil midir zaten,yatırım yaptın mı o daha fazla değerlenir,eski zaman aldığınla şimdi nin bir olması mümkün değil.bu arada meyveli pastaya da bayılırım ,daha hafif oluo,ya hep diyordum ki aşkım askere gidince yemek yapmaya başlıcamm,ama hiçç vaktm olmuyr ilgilenmyrm da zaten,tek şansım 4 yıl üniversitede okurken , evde kaldım,o zaman çok güzel yemekler yapardım,insanın kendi evi olunca heves te geliyor,şimdi hiçç hevesim yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?