2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

bende nıkah ısterım ama aılem ıstemez belkı karsımdakınınde aılesı ıstemez
bende cok kararsızım aslında düğüne okadr para verılmez dıom ama düğünde guzel oluyo

borclarda ödenır elbet sıkma canını hasta olursun tatlım
dasılvadıdo bacım hersey duzelcek ınş

günaydın kızlar..genelde herkes nikah yapıyor,nikahtan sonrada yemek,hatta o yemeğin parasınıda herkes kendi cebinden veriyor,en son bunu duydum.ya bana çok saçma geliyor,ben hayatta söyleyemem gelin ama parasını cebinden vericeksiniz,bunu nasıl söyleyebilrsin ki,ama söylüyorlar işte..
bide bence erkeklerin üstüne bu kadar çok gitmeyelim,ne olursa olsun onlar bizim kadar düşünceli olamazlar evet,ama bizde bazen biraz abartıyormuşz gibi geliyr,yani çok büyütüyrz herşeyi,biraz rahat olalım,onlar o yzden daha geç yaşlanıyorlar :)))

lady haklısın cnm valla saldım cayıra meylam kayıra bıdaha asla ustelemem ben anladım bu erkeklerı

yemk verceksem nıkah neden yapım ama şöle olur sadece cok yakınlar gelır en fazla 20 kişi ıle ama parasını tabıkı damat öder
ben boşuna umıtlenmeyım aılem ılla düğün der

kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederimmm:1hug:
nişanlımla görüştüm şimdi ananesini toprağa vermişler otobüse atlamış İstanbula geliyor...
insan oğlu böyle işte bir varmış bir yokmuş...

kızlar merhaba

ben de geldim nasılsınız bugün

dasilvadido mekanı cennet olsun inşallah...sıkıntıların da geçer canım insallah zamanla düğün yapmak zor tabi bu zamanlarda stres elbt oluyor çok sıkma kendini düzelir inşallah.

bizim de askım ve ailesi nikah istedier ben düğün istedim .oynamayı beceremesem de çok düğün istedim.nişanımız olacaktı bi takım sorunlardan iptal oldu.hayırlısı böyle şeylerde en az gönül kırıklığıyla çıkabilmel önemli işin içinden.

cnm evkurda hala var ve benım arkım örgu battanıyelısını 109 a almıs ben sok oldum ben bıle kazık yemısım 140 a alıpta demekkı tutturabıldıgıne satıolar bı arkımde yenı almıs 130 a almıs..bence gıt al ama 130 dan yukarı verme..
ben nevresımlere de 50 vermıstım böcuk te 60 vermıs dıe duydum:roflol:
[/QUOTE]

keşke evkur olsa kızlar burda ama yok tek bir yer biliyorum örgü battaniye satan o da 185 dedi bakalım arastıracağım biraz da.

sağol böcüğm olmazsa öyle yapalı en azından daha ucuzA gelir herhalde...

tmm cnm sen bulamazsan ben evkura gıdr sorarım kargo yaptırırım sana ıstedığın bı renk var mı resmını koysana

valla cnm bende dıyemem öle yanı sız cebınızden verıceksınız dıe..
ayy kızlar herseyın ıyısını yapmaya kalksak cok para gıdıor yaa bakın bı tatıl 2 bın gıtse gelınlık 2 bın gıtse eee takıydı bılmem ne püff sonra düğün salonuda 5 bın desen...

sımdı askımla konustum napıosun dedı gelınlıklere bakıom dedım nereye deyınce nüans a dedım ee dedı begendıgın varmı var dedım 5 bın lıra dedım askımın canısagolsun dedı ıstersen ordan alırız dedı
yaa bunu demesı bıle guzell ve ıstesem onu bıle aldırırım ama ne gerek var o kadar para vermeye...
en fazla gelınlıge 1000 vermeyı dusnuorum fazlasını vermem kımse kusura bakmasın sey mı dıcekler aaaa bu gelın 1000 lıra vermıs ay hıc hos dııl gelınlıgı mı dıcekler benım ıcıme sındıkten sonra hıc kımse umrumda dııl..
ama balayına guzel bı yere gıtmeyı ıstıorum kızlar kemer de bı yere baktım rıxos tekırova sızce nasıll?​

benm nişanlımda herşeyin en iyisi olsun diyor,bende açıkçası içimde hiç bişey kalsın istemiyorum,ailesinin yapabileceği düzeyde tabi ki de..canım baktım çok güzel bir yere benziyor,ne zaman rezvrsyn yaptırcaksınız,ya benm nişanlım beni deli ediyor takmış venedik e gidlm ben allah biliyr ya hiç istemiyrm orda 3 gün tatil yapıcağıma giderim türrkiye de 7 gün tatil yaparım,hala ikna edemedim,gelince turlara bakıcaz diyor,bende güney istemyrm çünkü çok gittim,kıbrıs a hiiç gitmedim,kıbrısa çok gitmek istyrm,ama canım baktım yine otele çok güzel görünüyor kumsalı

cnm bende yurtdısı ıstemıorum..evet ya begendım harıka ama fıyatına baktım durdum sımdı 190 dıo beeee yuhh yanıı..hemde ekım fıyatı yaaa..
cnm benımkı erken rezervasyon yaptırmak ıstemıor yanı en azından mayısı bekleyelım dıo bende bısı demedım..mayısta yaptırırız rezervasyonu veyahutta ekımdede yapsak bısı olmaz yaa ekımde ne kampanyalar cıkıo artı o zaman otellerın fıyattarıda uygun oluo..
aman bakalım ıns ıstedıgım gıbı guzel bı otel olur ıns hee bu arada voyage sorgun u begenmıstım fakat cok kalabalık dıolar acep onunda fıyatları ucuk neyım mıdır?
ben sey ıstıorum mesela en fazla 120 hadı bılemedın 140 felan olsun ıstıorum ama bılmıorum daha askımın fıkrını almadım o sımdıden cok erken olucagını dusunup otellere bakmıor mayıs gıbı beraber bı tur sırketıne gıderız veyahutta netten bakarız dıor..
bakalım hayırlısı aslında ben IC hotels resıdence begenıorum bak bakmanı tavsıye ederım cok guzel ekım fıyatı sanırsam 140 ve lara da vede vılla seklınde cok hosuma gıttı benım hem havalımanına da cok yakın..
ya aslında ben alanya ıstıorum ama alanyada da fazla guzel bı otel bulamadım..alanyada tımo hotele baktım fıyatı cok uygun ama guzel mıdır bılmıorum suan rezervasyon yaptırırsan 55,90 ekım kısı bası fıyatı var dusun ama memnun kalırmıyız bır ıkıncıde balayı paketı yok(

hmm ya bu balayı paketleride çok güzel oluyor ama dimi,okuması bile güzel :)) zaten şimdiden rezrvsyn yaptırmak olmaz,bizde işte mayıs-haziran gibi düşünyrz,bide dediğin gibi ekim olduğu için okullarda açılmış oluyor zaten,sezon fiyatlarından çok dha ucuz olur diye düşünüyorum bakalım,ya mavi turlar var birde süper görünüyorlar ama işte ekimde yok sanırım (

selam kızlar nasılsınız?
şimdi herkes nişanlı yada sözlü olduğuna göre sorucam kesin bilirsiniz...kız tarafı çeyiz olarak ne yapar tam olarak? yöreye göre adetler değişir elbette ama genel olarak a.s.

sorma canım yaa...
tam o gune ayarlıyorum kendımı , gelınlıktı vs derken bı bakıyorum pat gorev çıkmıs 45 - 60gun denıze / okyanusa seyrı gorevlerı çıkyor ( benımkısı denızcıde...

Allah kımseye benımkıısı gibi bir husran vermesın .. ınsallah bu sefer son olacak :Saruboceq: :Saruboceq:

benımde canım ,tül perde... beyaz esya... bide hol yolluklarım eksık.. gerı kalan herseyım tam çok sukur..
temmuzdan bu yana erteledıgımız için dugun tarıhını aldık herseyı :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

senın tarıh ne zaman bellimi? bide senın kendı evın olucak anlasılan çok sanslısın a.s.
ben gibi kira gezmıceksın,lojmanda olsa kıra sonucta insanın kendı evi gibi olmaz a.s

Allah herseyın hayırlısını versın hepimiz için :Saruboceq: a.s.

merhaba canım , bende bu topige dahil oldum artıkın yerimseniben
biz soyle yaptık.. benım nisanımda ,annemle annem konustular bu mevzuyu...

yatak odası(yatak odası için; gardorop takımı,baza,yatak,yolluklar,tul,perde)-
mutfak(mutfak masası,sandalyesi,halısı,elektronık esyalar,catak kasık tak,12kısılık porselen yemek tak,kahvaltı tak + bunların gundelık olarak kullanımlıkları,fırın-ocak-mıkrodalga,vitrin takımı bide)
-banyo-wc(banyo paspas tak,fırca tak,terlıgı,camasırlık vs)ütü ve ütü masası vb kız tarafı ;
salon-oturma odası da erkek tarafı yapacak bu arada beyaz esyayıda onlar alcaklar a.s

biz boyle anlastık :ecrin_bebek: yore ve adet olarak farklı bolgelerdenız adet olmasın dedık ama yıenede boyle yapalım die konusuldu acıkcası.. :1rolleyes
:

baya da varmış maşallah:ecrin_bebek:

ev kurmak ne zormuş ya...Allah ev kurana yardım edermiş inşallah kurarız hepimiz düzenimizi...önemli olan huzur mutlulukla o evde yaşamak Alah geçim versin...
eksik çook bakalım bitermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…