off canım bide su ev işi canımı sıkıyor işte.. golcukte lojmana çıkmak zor gibi lojman sayısı az ama biliyorsun donanma komutanllıgı orda olduna yetelı olmuyor( yuzbasılardan tutucaz evi bakalım merkeze yakın yola yakın lımana yakaın ole bi yer bulursak tutucaz :)))
bende hiç gitmedim golcuk nası biyer bılmıyorum valla :))) gıdınce gorcez artık..
eşim aslında marmarısteydı ama benım memlekete(eskısehır) yakın olsun dıe golcuge tayınını ıstedı ascık ana kuzusuyımda :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
annemsiz yapamam zaten nası evlenıyorum bılmıyorum :çok üzgünüm: :1shok:
cnm bende anakuzusuyumdur bızım annemle mesafemız ıkı mınubus kadar olucak ona bıle dayanamıorum dusun..
gel gelelım gölcüge cnm gölcük e gıttım gezmek ıcın gıtmıstık sahsen ama ben cok begendım bıde abımle coskun abı denıze gırmıslerdı denız yakındı cunku yanı ben ıs sahası olsa orada yasarım hele aksamları da super oluo mesela mangal felan yapınca balkonda ya ben cok begenıorum bılmıorum ıns bı daha kısmet olur gıtmek..
bu senede ablamlar canakkaleye tasıncaklar canakkaleyıde görcem kısmetse..
erdek ayvalıgıda gördum..babamın memleketı nıde gezdım doya doya o taraflarıda cok guzel mesela..
valla bana kalırsa gölcükte sıkılmazsın yanıı..