canım haber için çok teşekkürler süpersinnna.s.
ben tv sehpası alacam galiba mesela ikea da beğendiğim bazı modeller var. duvar ünitesine ben de pek sıcak bakmıyom
mınılya ben senın ne konuşucağına tabıkı karısmam ama yazmışsın ben su partılıyım dıe bıd epartı ısımlerı demışsın dıe şeyy ettım hata ettım sanırsam sen bılırsın
evt gerckten ptesı yoğun gecıyo olabılır mınılya cok yorgunmuş zaten acep bana kırıldımı bılseydım söylemezdım :çok üzgünüm: ama bılgılendrmek ıcn dedım bıdaha dımem
üzülme böcük kırılmamıştır heralde:teselli: yorucu bi haftasonu geçirmiş belki ondan olabilüra.s minilyasız da tadı olmuyur bu topikin karrrdeşim
bırazdan gelır herhalde
bugun mıdem gene ağrıyo offf
ladycim bildiğim kadarıyla mobilya indirimi başladı ama emin değilim...pek çok firma yavaş yavaş fiyatlara yansıtmaya başlamış çünkü...ben de yatak odası içi 1-2 mağaza araştırdım ama son kararı nişanlımla birlikte yerinde inceleyip verecesa.s
abba h geldın
saskınkız gule gule
mınılya nerde yaa
şaşkınkız kolay gelsin sana canım, abba da hoşgelmişşşş
minilyayı ben de merak etmeye başladım:çok üzgünüm:
sağol bocugum hosbuldum.. a.s. keyifler nası bakam ?
mnilyacım çok yorulmussundur emınım sandık basında beklemek yorar ınsanı..
babam geldi ''tuş'' olmus bicimde.. çok yorulmus :roflol:
yaa anamm bi kuyruk vardıı.. banka kuyrugu gibi.. bide millet anasını danasını one alıyor sınır oldum valla... agac olduk sıra gelene kadar...
EsEsimde Büyükerşen kazandı :lepi:
hosbulduk dasilvadidocum..
yaa mınılyaya bişey mı oldu?? bende merak ettım bak sımdı..
ya evet düşünyrm da duvar üntsi hem yer kaplıyor,hem de hiç bişey almıyor,yani büfe alırsam en azından diğer ıvır zıvırımıda toplar,ikea için pahalı diyorlar doğru mu..
ohh bee
ben banlandım hemde 3kez ama hıc sucum yok ıken kendı kendımı sıkayet etmıs gıbı oldum ama ayrıyken burdan hıc zmn gecmedı senınde gtmenı ıstemedımde ondan
120 tl aldın dun demı:jeyyar: ne alcan
kız minilya ne güsel otel bulmuşsun öyle içim açıldı valla:asigim:
ben kış gelini olacağım için en erken 2010 yazında tatil yapabiliriz...ama olsun biz de evimizde nişalımla şöööle koyun koyuna uyuyarak geçiririz balayını dimi yaniŞeniz
sevdıgın yanında olduktan sonra heryer parıs guzelım:)):asigim:
cnmcım sızde nisan mayıs gıbı gıdersınız hem otel fıyatlarıda cok uygun olurdelikafadulden
evet canım hem ozamana kadar para da biriktiririz Allah sağlık verirse...daha çok içimize sinen bi tatil olura.s
evet cnm aynen öle vede ınan dugunde cok masraf oluor bıde balayı işi püff ama napıp edıp kaçmalıyım askımla bı yerlere cunku ben ıkı senedır dogru durust tatıl yapamadım ee bu senede evde olucam tatıl yapmıcam o yuzden..
bızım donemde fazla soguk olmaz kemer o yuzden gdıelım dedık:))
bakalım askımda begenırse gıdıcez aslında voyage ı dusunuyorduk fakat voyage la bu otelın arasında cok fark var ee zaten havuza gırmıcem sanırım ıkı gunu öle gecıcek..
bıde suan 50 tl nın bıle önemı var bızım ıcın daha oncede solemıstım hesaplı hareket etmemız lazım-tatlicadiarzu-
bence de minilyam hesabı elden bırakmamak lazım...ben mesela son 2 yıldır yıl başlarında alıyom bi ajanda, kredi kartı taksitlerimi, gün neye kaç para harcama yaptığımı kalem kalem yazıyom...artık alışkanlık haline geldi ve gerçekten çok faydasını görüyorumkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?