2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

iyi akşamlar cNm evet bu ara öyle oldu geç geliyorum buugün akşama kadar askımlardaydım annemin misafirleri varmıs bırakmadılar beni eve aaz önce geldim.nasılsın?

suplaların hayırlı olsun pahalı biraz ama ben de alacağım .güle güle kullan.

evet canm biraz pahalı bernardo zaten pahalı,ama çok kaliteli gerçektende,
bende iyiyim canm ne olsun yarın k.validemlere gidicem bende kalmaya,biraz hasretimi dindirirm inşş..

dindirirsin inş. cnm askınını odasında yatarsın yine dimi?az kaldı zaten çok az kaldı...

eevet kaliteli bernardo benim de ordan almak istediğim bazı seyler var.

evet canm onun odasında kalıcamm,innş. iyi gelcek bana :))
bende çoğu şeyimi bernardodan aldım..
kimse kalmamış burda yine...

baska yere gtmem ama ramazanda naısl buluscaz nan aksama ancak yemek yersek yanı aç aç dolaşamam ama aksam bulusrsak yemekte ısmarlarsın artık:jeyyar:

Canım nete giremedim dün.senin istediğin yemek olsun tatlıcım ne demek?ama doğrudiyosun ben gezerken yemek yeme olayını acıkıcamızı düşünmemiştim.pek yemekle aram yok ama bu sıralar eh işte birazcık acıkıyorum eskiye göre :roflol:

hayırlı cumalar naısınız kızlar
BGUN BENIM DOĞUM GUNUM :jeyyar:

Geç kalldımmm :çok üzgünüm: İnşallah nice on yıllara sağlık sıhhat mutluluk içinde anne babanla , sevdiğinle (!) ve biz arkidişlerinle çıkmanı Allah'tan niyaz ediyorum böcüğüm

hevın saol cnm ama encok o yığen benı etklıyo off yaz gelıyo bı tatıle gtse de rahat takılsam
sen ne ettın gelınce yaz ınş hayrlı haberle gelırsın
aybuerım saol cnm

Günaydın bende kisme yok sandım :)Böcüğüm öptüm senide.
hevini okudum inşallah çok iyi bi haberle gelir.çok merak ettim şimdi.
Minilya bişey kalmadı artık bundan sonra.ço daha hızlı geçicek görürsün.

ay cnm senın dılın ne konusıı bal damlıoo valla agzından ıns cnm ıns cabukcak gecer

Gerçek bu minilyam seni avutmak için değil walla
Böcüğüm ben malesef çıkmak zorundayım.bugün de nette olamicam zaten buluşmayada gelemiyorum.çünkü istda diliiiiiiiiimmmmmmmm
Öptüm sizi

Gerçek bu minilyam seni avutmak için değil walla
Böcüğüm ben malesef çıkmak zorundayım.bugün de nette olamicam zaten buluşmayada gelemiyorum.çünkü istda diliiiiiiiiimmmmmmmm
Öptüm sizi

ooooooooooo takvımın yakıooo ortalıgı guzelmıs ayrıca 3 ay kalmıs kıs yarın ıkı aylara dusuyosun hadı hayırlısı..

canım kocaman optum bende haftasonu gıremıcem kib...öptümmm

tmm cnm gule gule gıt
bızde yarın buluşcaz işte sırnaşık şey bı taraftanda hastayım ama olsun

herkese kocaman selamlar a.s.
herkes inşallah çok iyidir. acayip enerji doluyum koşup oynamak istiyorum çayır çimen kaydirigubbakcemile2

koş kız senı tutanan aşk olsun:roflol:
hadın ben kacar yanı işimın basına gıdem az işim varda ı tatıller sımdıden kızlar
yarın foto cekerım kzılarla bulusma var yaa

merhaba kızlarrr....
bugün doktora gittim biraz da dolaştım çıkışta...hava mükemmelllhihoyyyt
bu arada telimin şarjı bitttiği için nişanlımla da kapışmayı ihmal etmedik tabi kikaydirigubbakcemile3

ohh ıyı etmışsın cnm arada kavga şart kaydirigubbakcemile3 noldu daktır amca ne dedı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…