2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

koş kız senı tutanan aşk olsun:roflol:
hadın ben kacar yanı işimın basına gıdem az işim varda ı tatıller sımdıden kızlar
yarın foto cekerım kzılarla bulusma var yaa

koşacam hatta uçacam bu enerjiyle. bütün gün otur otur enerji birikimi oluşuyor kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 aynı kavgalar bizdede oluyor. daha çok muzurluk yapan benim ama sırnaşık şey
geçmiş olsun bu arada neyin var cnaım

saolun kızlar...
kadın doğum doktoruna gittim afedersiniz enfeksiyon olmuşum vitamin eksikliğinden olmuştur dedi doktur efendi...ilaç neyin yazdı ama ciddi bişey yok çok şükür.
böcük buluşma fotolarını bekliyom heee bol bol çek:jeyyar:

cekmem mı cnm hatta sarjını yanıma alcam bıttıkce cekcem bıttıkce cekcem ama buraya koymam belkım:dilcikar:

olma mı olur ya şaka ettım ınş unutmam bu aksam sarja koyam sbha kadr dolsun bıde arkdasımda kalcam kkya gelırm

ı tatıller

ooooooooooo takvımın yakıooo ortalıgı guzelmıs ayrıca 3 ay kalmıs kıs yarın ıkı aylara dusuyosun hadı hayırlısı..
canım kocaman optum bende haftasonu gıremıcem kib...öptümmm

Sağol canım seninde 2 aylara düştüğünü görcez inş

tmm cnm gule gule gıt
bızde yarın buluşcaz işte sırnaşık şey bı taraftanda hastayım ama olsun

He buluşun neysem bidaaakine belkim bana da katılmak kısmet olur :Saruboceq:

eee gız çatlarım ben meraktannn accuk gösterip silersin olma mıkaydirigubbakcemile2

Didemcim gibi bende çatlarım valla.barim fotoları görelim demi ya klava:

aşkım yarın bize gelcekkk yaşasınnnnhihoyyyt
ananem sağolsun bi sürü yemek hazırlıyo...benim de aslında biraz ütü yapmam lazım ama havadan mıdır nedir acaip mayıştım...mirmirmirmir
sanırım haftanın yorgunluğu çıkıyo bendengamyoncuiremsu

ıyi eğlenceler o zaman size didemcim hihoyyyt Ben hep öyleyim inan sanki hep dermanım yok gibi iş tutasım gelmez tembelim yane Allah kocama yardım etsin :roflol:

selam kizlar iyi haftasonlari nasilsiniz bakim a.s.
ben cok cok cok iyiyim detaylari birazdan yazicam önce bi gecmise geceyim a.s

hevin okuyamadım geçmişi daha inşallah düzeir sorun he r neyse.

düzeldi canim benim cok sükür :Saruboceq: seninlede hic sohbet edemedik umarim karsilasiriz bir gün burdada doya doya sohbetimizi ederiz :1hug:

hevın saol cnm ama encok o yığen benı etklıyo off yaz gelıyo bı tatıle gtse de rahat takılsam
sen ne ettın gelınce yaz ınş hayrlı haberle gelırsın

ben geldim böcügüm ama sen yoksun :çok üzgünüm: geldiginde okursun artik bitanem. bu arada fazla yorma kendini emi daha bize lazimsin :1hug:

hevini okudum inşallah çok iyi bi haberle gelir.çok merak ettim şimdi.

geldim canim benim haberler cok iyi :1hug: sen nasilsin düzeldimi araniz ?

cok cok gecmis olsun didemcim kendine dikkat et olur mu :teselli:

aşkım yarın bize gelcekkk yaşasınnnnhihoyyyt

ayy hadi gözün aydin simdiden iyi eglenceler size güzel bir gün gecirceksiniz eminim a.s

Allah kocama yardım etsin :roflol:

:roflol: amin amin cümlemizin insallah delikafadulden

Ayy hevin de gelmiş.çok şükür iyi haberlerle gelmiş.anlat bakem fıstık

Evet canlarim, iste dün aksam olanlarin detayli anlatimi

Simdi dün aksam saatlerinde saat 6 bucuk gibiydi aradim evlerini kaynanam cikti telefona, cok sevindi aramama niye hic arayip sormuyorsun kizim insan bi annesini babasini sorar dimi dedi neyse onun gönlünü aldim sonra dedimki teyzecim (anne diyemiyorum hala) kadir yokmu varda uyuyor kizim istersen uyandirayim dedi yok yok sonra ararim yine dedim zaten onda bi haller var bi haftadir suratini asmis kimseyle konusmuyor bisey söylemiyor aranizmi bozuldu dedi yok bisey olmadi dedim ama sen yinede ona bi selamimi söyle uyandiginda o anlar ne demek istedigimi dedim imali imali sırnaşık şey kadincagizda korktu bisey oldu sandi yok valla bisey dedim sadece selamimi söyle dedim tamam kizim dedi kapatti telefonu.

Sonra Asi basladi o sirada kimseyi aramam telefonada cikmam odaklanmam lazim ya diziye :roflol:

Neyse dizi bitti bende yine evi aradim bi kere caldi hemen askim acti telefonu :asigim: cok sasirdim basta normalde hic acmaz telefonu ya eltim bakar yada kaynanam. Ooo sükür kavusturana dedim, askim benim bitanem herseyim gözbebegim sen beni öldürmekmi istiyorsun sebebimmi olmak istiyorsun dedi ben tabi sok halde niye noldu dedim ya delimisin sen koskoca bi hafta oldu ses sedan cikmadi dedi burda ne haldeyim sen biliyormusun bebegim dedi. ee ariyorum ariyorum cikmiyorsun telefona dedim hesap sorar gibi, askim benim senin aradigin saatlerde ben uyuyordum hep yemin ederim bak bilerekmi acmadigimi düsündün yoksa dedi ne bileyim dedim hic böyle yapmazdin dedim, bebegim benim isler cok sükür yogunlasti bu aralar gece baslayip öglene kadar calistim aksam 8-9a kadarda uyudum hep dedi, ben tabi yavas yavas yumusamaya basladim hem iki kez arayip bidaha aramamissin ayni gün neden aksam gec saatlerde aramadin dedi ne bileyim alismisim o saatlere dedim yapma böyle bidaha bebegim benim sensizlik cok kötü inan bana dedi, aksam uyandiktan sonra geceyarisina kadar telefonbasinda bekledim hem ev telefonu durmadan elimdeydi hemde ceptelim habire bakiyordum aradimi msj cekdimi diye ama yok sesin sedan cikmadi bana kizdigini düsündüm dedi icim icimi yedi dedi, arayamiyorumda seni bi yandan onun buruklugu var üzerimde cok mahcup oluyorum sonra dedi ama inan bana bu zor günlerde gecicek isler acildi cok sükür elimize para gececek dedi sonra seni bidaha arattirirmiyim hic kiyarmiyim sana hayatimin anlami dedi. sonra konustuk böyle seni cok özledim askim benim burnumda tütüyorsun dedi lütfen beni bidaha sensiz birakma seni sensiz yasamak cok zor inan bana dedi, beni cok sevdigini söyledi durmadan, tam telefonu kapatcaz sonra (bir bucuk saat konustuk) bebegim dedi efendim askim dedim safak 190 dedi ne dedim yaa safak saydigimi düsünmüyordun degilmi dedi valla aklimin ucundan gecmedi dedim güldü ask iltifatlari etti ve ise gitti :asigim:

evet kizlar durum böyle iste, yine benim munzurlugumdan böyle oldu, yine benim kötü seyler düsünmem yüzünden böyle oldu bosu bosuna kendimide askimida üzmüsüm. basta telefonda konusurken cok üzgündü sesinden cok iyi anladim ama telefonu kapattigimizda bi neseliydiki sormayin iste o bana yeter ben onu o beni mutlu ediyor ya ASK BUDUR iste :asigim:

uff cok uzun oldu ya kusura bakmayin canlarim

hosbuldum güzellerim sagolun a.s.
sizler nasilsiniz?

canlarim size benden bi nasihat, sakin benim gibi yapmayin, sakin kötü seyler düsünmeyin kendinizede iliskinizede zarar verirsiniz sonra, ben günlerdir neler cektim bi bilseniz, sakin böyle aramamazlik etmeyin olur mu birbirinizi merakta birakmayin ister yakin olun ister benim gibi böyle uzakta olun. sizinde benim yasadiklarimi yasamanizi istemiyorum cok zor gercekten :çok üzgünüm:

Allah mutlulugumuzu huzurumuzu bozmasin :Saruboceq:

Ohhhh ohhhhh çok şükür ya.bende birşey oldu sandım.bi kere boşlama fikri falan aklıma bi kere geldi sonra sen aranızdaki durumu anlatınca gidiverdi.çünkü bizdede benzer durumlar sözkonudu oluyor aradasırada.üstelik ikimizde türkiyede olmamıza rağmen.ekonomik koşullar zorlyor.çok şükür çok sevindim canımcım Şeniz inşallah her daim böyle olun bir yastıkta kocayın aynı sevgi ve muhabbetle

Kırmak istemem am Zateen senin bir hafta aramamana kızdım ben aslında

aynen canim ya dün geceden beri o kadar rahatimki anlatamam uykusuz geceler yok oldu cok sükür :Saruboceq:
ekonomik kosullar herkesi etkiliyor canim ya ama önemli olan bu zor günlerde elele olup bununda üstesinden gelmek askimiza sahip cikmak parada neymis ya bulmusuz hayatimizin asklarini dimi hihoyyyt
amin bitanem cümlemiz insallah Allah bozmasin hic birimizinkini insallah kimse üzülmesin hersey yolunda gitsn :Saruboceq:

Kırmak istemem am Zateen senin bir hafta aramamana kızdım ben aslında

yok canim ne kirmasi, aradim ben aramadim degil ama yanlis zamanda ve sadece bir kez aradim yani telefona cikmayinca bi iki saat sonra yine aramadim, iste delilik benimki haklisin sende icin icini yicegine ara kurtul bu dertten öyle degilmi ama yok gülcan hanim oglak ya inatci gururlu olcak ya ah deli kafam benim klava:

Aynen canım sana katılıyorum süprizzzzz

Sevgili aşamasında biraz daha gurur yapabilirsin ama sevgisinden eminsin ve artık evlenme yolundasın o yüzden bence gururu bi kenara bırakmalı biraz dimi sencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…