Sevgili aşamasında biraz daha gurur yapabilirsin ama sevgisinden eminsin ve artık evlenme yolundasın o yüzden bence gururu bi kenara bırakmalı biraz dimi sencede
Artık yapmazsın tamam kızma kendine geçti artık :teselli:
Sağol hevincim.geçen mmoralim bozuktu.takvimi kaldırdım bende.üzgündüm.bugün tekrardan yaptım.bi daha silmem gerekmez inş -tatlicadiarzu-
kızlar yemek yedim geldimmmcokacimcoook
hevincim, herşeyin yoluna girmesine çok sevindim, ki zaten ben tatlıya bağlanacağını hissediyodum sonunda:1hug:
artık karşılıklı bundan sonra daha hassas ve dikkatli olursunuz, zaten "biz" olmak böyle bişey olsa gerek...a.s
Afiyet olsun didemcim.bende gidim bi çay koyim bari
Hımmmm pastacık tembellik yok :roflol:
günaydın kızlar a.s.
hevincim çok sevindim herşeyin düzelmesine. Bi daha böyle tatsızlıklar hiç yaşamazsınız inşallah
ben işteyim çalışıyorum ayyy bıktım artık çalışmakta. evlenip kocamın bakmasını istiyorum bana sırnaşık şey
kızlarrr merhaba,kimse yok bugün burda,hevincim tekrar söylüym çok sevindim,Allah kimseyi sevdiğiyle küs bırakmasın:Saruboceq:
bugün çok çok mutluyumm,aşkım girdi msn e konuştuk,hasret giderdik biraz da olsa:sm_cool: az kaldı az dedik sürekli,bide torunlar gitmiş bugün,nisan kısa dönemler o da pek keyifliydikaydirigubbakcemile3
gunaydın
saol cnm
dun bulustuk resımler eklencek:jeyyar: ben işyerımden ekleyemıyorum ama maıl attım sorun olmazsa bugun resmlerı eklıycez
ayy bıde yenı bı ceyıs mağazası keşfettım :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?