- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
günaydın kızlar şöle bı geçmişi okudum da durumlar ıyıymıs cok sukur hevıncım aranızın duzelmesı ıyı olmus ıns bı daha bole seyler olmass..
böcüğüm sen naptın bulusma nasıldı?resımlerı beklıoz artıq..bu arada cnm dun adalara gıttık bı soguktu bı soguktu püff aksam saat 22:30 da eve gelebıldım askım benı eve bıraktıktan sona eve gıttı ama onun eve gıdısıde 1 saatı buldudun cok yorulduk ama degdı cok guzeldı buyuk ada yaaa ben dunu hıc unutamam:asigim:
cumartesıde mobılya bakmaya gıtmıstık mobılya begendık mayıstada begendıgımız mobılyaları alıcaz kısmetse:)
lady cım evt dedıgın gıbı az kaldı kızz bugunde arkadasım dedı az kaldı saka maka dedıhihoyyyt
minilyam hoşgeldin canımın içi...
bak 5 aylara düştün hayırlısıyla...zaten nisanın oratsına geldik...mayıstan sonrası fırtına gibi geçecek zaten göreceksin....benim için de haziran sonrasıkaydirigubbakcemile2
ben de dünü geri istiyom nişanlım bizdeydi:asigim:
artık haftada bir görşüyoz ya hiç doyamıyorum hiçç
Allah uzakta olanlara sabır versin, tez zamanda da kavuştursun:Saruboceq:
sagol pastam :1hug:
:roflol: kocisim bana baksin diyor ayy, calismak güzel bisey canim isi olmayanlari düsün bide, bak bizim burda 4 gündür tatil evde ne yapcagimi bilmiyorum alismisim yillardir sabahtan aksama kadar calismayi benimseyemedim bu durumu sali olsada ise gitsek yine :dance:
mınlya ohh işin iş gez bakem benım yerımede tatlım az kaldı senınde benımde borclarım az kaldı bu ay 2000 kalcak ınş
dun evkura 3 takst ödedım
lady onemlı deıl cnm bıdahakı sefere kesın gel ama oyarım
hoşbulduk didemcim a.s.
böcüğüm vallahi çok üzgünüm ya ben nişanlım cmtsi çarşıya çıkıcak diye düşüyrdum hep,dün çıktı mecbur plan değişikliği yapmak zorunda kaldım,yoksa inan çok gelmek istiyordum..
minilyacım evet hakikaten zaman geçiyor,bizde dün int.ten baktık nişanlımla haziran da alıcaz kısmetse mobilyaları,ayyy yaa şimdi ne güzeldir adalar,bizde geçen sene heybeli adaya gitmiştk,paytona binmştk,bisiklete binmştk,ip atlamıştık,off çok güzeldi,sende böyle anlatınca aklıma geldi,ama böyle zamanlarda hep şöyle düşünürm,eğer sürekli geriye dönmek istersek,zaman geçmez ve biz sevdiklerimize kavuşamayız a.s
aşkım gelsin hayırlısıyla bizde konuşmştk daha önceden haziranın ilk haftası adalara gidicez inşş.zaten mayısta 1 hafta izin alıcam sürekli beraber vakit geçirelim diye,az kaldı ya 1 ay hihoyyyt
mınlya ohh işin iş gez bakem benım yerımede tatlım az kaldı senınde benımde borclarım az kaldı bu ay 2000 kalcak ınş
dun evkura 3 takst ödedım
lady onemlı deıl cnm bıdahakı sefere kesın gel ama oyarım
burcu annesı
tuğba annesı
ben
tuğçe
gulpembe
ayy bukadrcıktık sonra ben lady34 ıle bulustum o bıraz gec kalınca bızm oraya geldı onlada resım cekındık
mağazayıda knt alcaktım kayboldum:roflol: sonra bı baktım zuccacıyecı hemen daldım kızlar gelene kadr gezdım yetmedı gulpembede geldı onlada gezdık süper seyler vardı aklım hala orda
tahta köpru var orda mağaza cnm yapıkredı bankası var karsıısında
burcu annesı
tuğba annesı
ben
tuğçe
gulpembe
ayy bukadrcıktık sonra ben lady34 ıle bulustum o bıraz gec kalınca bızm oraya geldı onlada resım cekındık
mağazayıda knt alcaktım kayboldum:roflol: sonra bı baktım zuccacıyecı hemen daldım kızlar gelene kadr gezdım yetmedı gulpembede geldı onlada gezdık süper seyler vardı aklım hala orda
tahta köpru var orda mağaza cnm yapıkredı bankası var karsıısında
resımlerı ekledık cnm
mınılya senın daha az kalmış bacım benım daha cok ama 2000den aşağı bı düşse yeter
lady keske gelseydın cnm ya
lady cnm mayısta olcak ona kesın gel nolarr
mınılya ben hiç üşümedım-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?