2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hevın cnm cok sevındım ben sana demıstım zaten:jeyyar: hadı bıdaha olmas ınş cnm benım

lady saa küsüm :dilcikar:

minilyam hoşgeldin canımın içi...
bak 5 aylara düştün hayırlısıyla...zaten nisanın oratsına geldik...mayıstan sonrası fırtına gibi geçecek zaten göreceksin....benim için de haziran sonrasıkaydirigubbakcemile2

ayy cnm benım yaa ıns bu arada dünü aklımdan cıkaramıom ıcım kıpır kıpır oluo bıde cumartesı mobılya baktık ya hep evımızı hayal ettık artı vapurda askımla beraber uyuduk konustuk püfff dunu gerı ıstıorummmmm:asigim:

ben de dünü geri istiyom nişanlım bizdeydi:asigim:
artık haftada bir görşüyoz ya hiç doyamıyorum hiçç
Allah uzakta olanlara sabır versin, tez zamanda da kavuştursun:Saruboceq:

ben de dünü geri istiyom nişanlım bizdeydi:asigim:
artık haftada bir görşüyoz ya hiç doyamıyorum hiçç
Allah uzakta olanlara sabır versin, tez zamanda da kavuştursun:Saruboceq:

cnm bızde haftada bı kez gorusuyoruz normalınde ama bu hafta cumartesı pazar bırlıkteydık:))
valla bu hafta superdı artık bı hafta gıder bana dunnkı heyecan:))
Allah uzakta olanları bı an önce kavustursun ne dıyım..
Bu arada artık zaman daralıo farkındayım inş su mayısta gelır mobılyalarımızı da alırız ıns..aslında yaptırma ıstıoduk ama hazır alıcaz..

hoşbulduk didemcim a.s.
böcüğüm vallahi çok üzgünüm ya ben nişanlım cmtsi çarşıya çıkıcak diye düşüyrdum hep,dün çıktı mecbur plan değişikliği yapmak zorunda kaldım,yoksa inan çok gelmek istiyordum..
minilyacım evet hakikaten zaman geçiyor,bizde dün int.ten baktık nişanlımla haziran da alıcaz kısmetse mobilyaları,ayyy yaa şimdi ne güzeldir adalar,bizde geçen sene heybeli adaya gitmiştk,paytona binmştk,bisiklete binmştk,ip atlamıştık,off çok güzeldi,sende böyle anlatınca aklıma geldi,ama böyle zamanlarda hep şöyle düşünürm,eğer sürekli geriye dönmek istersek,zaman geçmez ve biz sevdiklerimize kavuşamayız a.s
aşkım gelsin hayırlısıyla bizde konuşmştk daha önceden haziranın ilk haftası adalara gidicez inşş.zaten mayısta 1 hafta izin alıcam sürekli beraber vakit geçirelim diye,az kaldı ya 1 ay hihoyyyt

şeker hiç izin yapmadan çalışıyorum ölüyorum valla. bi yerlerde düşüp kalacam artık
bugün zor geldim işe. arabalarda uyuyakaldım.

bu arada herkeslere kocaman günaydınlar. herkes iidir inşallah.

mınlya ohh işin iş gez bakem benım yerımede tatlım az kaldı senınde benımde borclarım az kaldı bu ay 2000 kalcak ınş
dun evkura 3 takst ödedım

lady onemlı deıl cnm bıdahakı sefere kesın gel ama oyarım

canm ya ne yaptnız bakim nereleri gezdiniz,kaç kişiydiniz,çeyiz mağazası nerde buldun,gelemedm ama anlat merak ediyrm..

burcu annesı
tuğba annesı
ben
tuğçe
gulpembe
ayy bukadrcıktık sonra ben lady34 ıle bulustum o bıraz gec kalınca bızm oraya geldı onlada resım cekındık
mağazayıda knt alcaktım kayboldum:roflol: sonra bı baktım zuccacıyecı hemen daldım kızlar gelene kadr gezdım yetmedı gulpembede geldı onlada gezdık süper seyler vardı aklım hala orda
tahta köpru var orda mağaza cnm yapıkredı bankası var karsıısında

cnm cok guzeldı ama bı suru para gıttı acıdım paracıklara valla bı oturduk ıkı pıde arası donerle ayran kola aldık 17 tl tuttu bıde ıvır zıvırdı canfıstıgıydı kektı kolaydı yıne aldık 8,5 onlara verdı bısıklet 6 tl sonracıma fayton 10 tl onun dısındada vapurda adam lımon sıkacagı sattı bıze :))) 1 tl valla ole tanıtım yaptıkı ben askım askım cabuk alalım dedım:)))
gorsen bı sokuyosun lımonun ıcıne hemen cıkarıo valla ufacık bişi aslında 1 tl fazla ama adamda kazansın dıme ama:))
onun dısında da bı suru yol parası taksı parası püfff oldu paracıklar ama degdı yanı amannn bı kez harcamısız ne olcek :))
he bıde en cok ıgrendıgım sey o atların işemesı piss piss kokmustu bende hemen parfumumu sıktım parfumum bıttı ayolll:)))
kızz evet zaman gecsınde askımıza kavusalım..bu arada bende temmuzda kullanırım ıns 15 gunluk ıznımı..ama askım calısıo olcek o ekımde ıznını kullancak :)))

oh ohh bıtmıs sayılır kıss benımde bu ay sımdı paramı alabıldım cuma avans almıstım maasımı alamamıstım sımdı ödedım borclarımı ınanırmısın 5 tl param kaldı napıcam bılmıorum Allah tan tıcketım var bıde servısım fazla para harcamıom yanı öle aman aman..
benımde bu ay 1220 tl kaldı kıss:)

oohhh eglenmıssınız ne gzuel kıss resımler eklendımı bakem bı

kız ne güsel çıkmışsınız maşallah, keşke ben de gelebilseydim kıskandım vallaha:dilcikar:
ama malum ekonomik şartlar para biriktiriyos..çeyiz bilem alamıyom nan:çok üzgünüm:
aldıklarınızı daa iyi günlerde sağlıklan kullanın cicilera.s.

hmm anladım canm,bakırköye gidebilirsem eğer bu ara bakarım bende oraya..resimleri nereye ekliyceksiniz..

minilyacım hep öyle sadece adaya giderken değil ki normal dışarı çıkıyorsun,yemek yol parası falan filan derken bir sürü para gidiyorr.benmde normalde 15 gün 3 hafta iznim var,artı bu sene 8 gün balayı izni,2 gün taşınma izini,toplam 25 gün iznm var kaydirigubbakcemile2

resımlerı ekledık cnm
mınılya senın daha az kalmış bacım benım daha cok ama 2000den aşağı bı düşse yeter
lady keske gelseydın cnm ya

resımlerı ekledık cnm
mınılya senın daha az kalmış bacım benım daha cok ama 2000den aşağı bı düşse yeter
lady keske gelseydın cnm ya

cnm düşer merak etme benımde bı ara ucmustu 3000 cıvarıydı bak sımdı 1220 kaldı oda bbıterse rahatlıcam ıns..kı az kaldı yanı..
kız fotoları gordum cok guzel cıkmıs kıı donmadınız mı cok soguktu bız donduk valla pazar gunu..

lady cnm mayısta olcak ona kesın gel nolarr

mınılya ben hiç üşümedım-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…