2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

valla kızlar elimi düzeltebilirsem mayısta ben de gelebilirim heee:jeyyar:
hakkaten ayın kaçına düşünülüyo böcüküm

kızlar ıstedı ben bısey demedım ama sonu olursa süper olur ozmna paramda olur cunkum ben konu acmam acan olursa gelırım ama kım acarsa artık

bende zaten anca sonu gibi,nişanlım gelicek o burdayken daha iyi ayarlama yaparım...diğer kızları bilmiyorum ama biz bu topic olarak buluşalım...illede a.veriş yapmamıza gerek de yok,tabi gezeriz yine,ama hani ben bişey almıycam diyenlerde gelsinler...

Esraya katılıyom ben dea.s genel bi buluşma olmasa da biz sonbahar kış gelinleri olarak toplaşabilsek süper olurkaydirigubbakcemile2

kızlar selam ben de geldim

bugün erkenciyim :)napıosunuz bakalım kimler var?

böcük buluşma nasıldı?

sonbahar gelinleri toplanın tabi ayy belki ben de sonbahar gelini olurum kayınvalidem öyle dedi o gn misafirlerine bayramdan sonra dedi ama artık hazır hissetmiyorum ben kendimi erken gelio :) bakalım hayırlısı ....

ben genel olarak yaptımda noldu gelenler 5 6 kişi
o yuzden konu acılcak burcu accak ozmn sızde lısteye kendınızı eklersınız ben acardım ama cok yoruldum bu topıc olayında
ha bıde bısey almk ııcn bulusma olmadı olmazda sanmam ama oraya gtmısken ben erken gıderım alırım dunkı gıbı öle ama ılla benıde gotr bakım dıen olursa gotururum

aybuer hoşgeldin bacım hayırlısı olsun:1hug:
şaka maka gözümüzde büyüyo bazen ama aslında çok da uzun bi zaman değil sonbahar-kış...zaman o kadar çabuk geçiyo ki

hoşbuldum didemcim...

sehercimm ohh adalar falan güzel gezmişsizni ne güzell...

böcük güzel zaman geçmiş sanırım buluşmada.fotolar çok hoş.neler aldın.neler aldınız?

hoşgeldin aybuercim,hadi hayırlsı bakalım,gerçekten zaman su gibi akıp geçiyor..
ama işte kendi aramızda ki bu topicte olursa daha iyi olur,hem az kişi olunca zaman ayarlamasıda kolay olur bence...

aybuer bısı allmadık oturduk kalktık azcık gezdık ben alcaktım ama hangısını alsam dıe şaşirdım bıdahakı sefere alırım dıe avuttum
4 tane magnet aldım(adı öle mıydı acep)

hoşgeldin abba bugün ben leylayım yaaa antibiyotik kullanmaktan başım dönüyo artıkk :bbo:sarhoş oldum galibaaa kaçmayın öpüjem:roflol:

yaa evet pastacım, iki hafta önce boğazım için kullandım 1 kutu, şimdi de enfeksiyon için 1 kutu daha kullancam ama içinde 7 tane var haftasonu bitmiş olcak inşallah...
Allah beterinden saklasın ama fenalık geldi içime yani:çok üzgünüm:

dasılvadıdo benı öpebılın:jeyyar:

pasta beklerık cnm bende züğürtum hıc uzulme

Merhabayın kızlar.buluşma resimlerine baktım geldim.hepinize selamlar.böcüğü heç yabancı bulmadım nedensem :1closedeyes:

hoşgeldin roselinim:1hug:
böcük bu da sana gelsin bendenŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…