günaydın kızlar şöle bı geçmişi okudum da durumlar ıyıymıs cok sukur hevıncım aranızın duzelmesı ıyı olmus ıns bı daha bole seyler olmass..
hevın cnm cok sevındım ben sana demıstım zaten:jeyyar: hadı bıdaha olmas ınş cnm benım
abba teşekkür ederim canım
idrar yolları enfeksiyonu için kullanıyorum...baya kuvvetli bi enfeksiyonmuş mecburen antibiyotik verdi dr:çok üzgünüm:
Didemim cok gecmis olsun canim :teselli: antibiyotik kimse sevmez ama enfeksiyon icin en dogru ve en iyi gelen ilacta antibiyotikler. Allah acil sifalar versin gülüm a.s.
bu arada dün nisanlin yemege gelcekti nasil gecti neler yaptiniz?
hevincim hoşgeldin gülüm:1hug:
tatil bana göre de değil hiç...2 saat içinde sıkılmaya başlıyorum nasıl beceriyosam:roflol:
sensın tabıkı bocugum.. en çıtırları bidee ;-) diğer arkadasların yaslarını bılmıyorum ama en gecns ve alımlısı sensın orada a.s.
hevındım hosgeldın...
kıss sen ne zaman evlendınnn... nıkah ne zaman oldu senın... hade hayırlı olsunnn çok sevındımm :):)
saol canımbenim...Allahtan sadece 1 hafta kullanacam ilaçları...
dün de çok güzel geçti...yemek yedik oturduk güsel güsel:asigim::asigim:
hevın cnm cok sevındım zatı demıştım karamsar olmak ınsanı ayrı bı kötuluğe ıtıyor resmen buda sana ders olur ınan cok sevındım yaa ama sonunun böle olacağını bılıyordum cnm benım
ayrıca roselınde sende yazmışsın sankı tanıdıksın dıe uyy acep ben kımım şaştım:roflol:
abba saol cnm yok en kucuk deıldım ama hepsı cok guzel
ay valla böcügüm coook güzel cikmissin resimlerde ben cok begendim valla Allah nazarlardan korusun canimcim
hosbuldum abbam, kiz Allah iyiligini versin 6 günlük tatil sana bi cok seyi unutturmus mu ne oldu :roflol: 26 subatta nikahim oldu benim :asigim: vize islemleri icin erken yaptik ya gülüm, bu arada askim yarin kurs icin kaydini yaptircak hayirli haberler verir bana insallah hihoyyyt
gercekten öyle böcügüm karamsarlik cok zararli oluyor daha iyi anladim bunu bidaha yaparmiyim hic öyle aman Allah korusun
valla ne bilim sanki böyle kirk yildir taniyormus gibi oldum sasirdim birden demekki burda yazismalarimizda cok samimi oldugumuz icin böyle hissetmis olabiliriz buda senin güzelligin sayesinde canim benim :1hug:
bende zaten anca sonu gibi,nişanlım gelicek o burdayken daha iyi ayarlama yaparım...diğer kızları bilmiyorum ama biz bu topic olarak buluşalım...illede a.veriş yapmamıza gerek de yok,tabi gezeriz yine,ama hani ben bişey almıycam diyenlerde gelsinler...
Esraya katılıyom ben dea.s genel bi buluşma olmasa da biz sonbahar kış gelinleri olarak toplaşabilsek süper olurkaydirigubbakcemile2
hoşbuldum didemcim...
sehercimm ohh adalar falan güzel gezmişsizni ne güzell...
böcük güzel zaman geçmiş sanırım buluşmada.fotolar çok hoş.neler aldın.neler aldınız?
bencede kesınlıkle samımı olmaktan
mınılya ıle ılk defa karsılasrken allahım ddım nasıl tanırım onu gene benım albumlerde resımlerım falan var neyse bı gıttım arcelık bayıı onunde bı bayan ve bay beklıyo kıza dedımkı seher sen mısın:1shok: oldu kız kaydirigubbakcemile3 ayy şaka yapmıştım zatı dedım ıcerı gırdım:dilcikar: allah bılır delı sandılar sonra caktrmadan oturan seherın yanına gıdıp h geldın dedım oda nasıl tanıdın dedı ohoo onume gelene seher sen mısn dedım haberı yokkaydirigubbakcemile3
benle bulusanlar genelde balıklama bana dalıyor dunde pempe gulerek geldı falan ayy ben sevyom ya ınsanları :lepi:
ayrıca hep senı düşünmustum ama dedım bu kzın aklı olumsuz seylerde olduğu için sevgılısı uzak olduğu için böle yapıyo duzelcek dmıstım Şeniz
hem senın askın yok koçışın var:dilcikar:
:1shok: abow bu zamana kadr neden demedın laa enıstede hıc espırıden anlamıyo hee :dilcikar:
düğüne gelırım ozmnda bısıler derım ıyıce kıl olur bana:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?