2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

dasilvadido & ugur bocugu hosbulduk saolun :)
iyim bende bocugum ,yaz gelıyorr yaww yavas yavasss.. mayısta gul agacının dıbıne ne dilekte buluncanız bakem hıdırellez gelıyor 6mayıs olması gerek ..
kıss ne bulusması merak ettım valla bende baksam? bide nereye bakacam onuda sölersen

dasilvadido gecmıs olsun neyin var ? antibiyotik kotu yaa biyerden tamır ederken biyerden bozuo vucudu işte ( en kısa zamanda iyileşirsin umarım..

abba teşekkür ederim canım
idrar yolları enfeksiyonu için kullanıyorum...baya kuvvetli bi enfeksiyonmuş mecburen antibiyotik verdi dr:çok üzgünüm:

Ooo bocugum butun kısslarr toplandık dıyosunnn yanee ;-) fotodan gordugum kadarıyla hepınızde cok içten ve samımı olmussunuzzz ayy cokk guzeell yaaa... hedefınız bidahakı bulusmaya olsun diyorum yerimseniben

dasilvadidocum tekrar gecmıs olsun yaa zor hakkaten senın işin.. gecen sene babannem hasta olmustu baya kotuymus hastaneye yatırmıslardı..sen evdesın neysekı zaten ev gibi rahat edecek baska yerde yok
dikkat et kendine canım..

selam kizlar kaydirigubbakcemile2
ayy bugün tatilin son günü yarin yine is basi yapiyorum cok sükür evde oturmak bana göre degil ya

günaydın kızlar şöle bı geçmişi okudum da durumlar ıyıymıs cok sukur hevıncım aranızın duzelmesı ıyı olmus ıns bı daha bole seyler olmass..

sagol canim cok sükür hersey yolunda benim akilsizligim yüzünden oldu yine öyle ama gecti artik :asigim:

hevın cnm cok sevındım ben sana demıstım zaten:jeyyar: hadı bıdaha olmas ınş cnm benım

sen demistin valla böcügüm Şeniz insallah canim,

bu arada bulusma resimlerini gördüm ohh ne güzel eglenmissiniz öyle darisi bizim basimiza insallah banane bende bulusmak istiyorum sizinle :dance:

borcun azalmis biraz böcügüm cok sevindim yavas yavas düzeliyor hersey bak bi bakmissin borc bitmis :sm_cool:

abba teşekkür ederim canım
idrar yolları enfeksiyonu için kullanıyorum...baya kuvvetli bi enfeksiyonmuş mecburen antibiyotik verdi dr:çok üzgünüm:

Didemim cok gecmis olsun canim :teselli: antibiyotik kimse sevmez ama enfeksiyon icin en dogru ve en iyi gelen ilacta antibiyotikler. Allah acil sifalar versin gülüm a.s.
bu arada dün nisanlin yemege gelcekti nasil gecti neler yaptiniz?

hevincim hoşgeldin gülüm:1hug:
tatil bana göre de değil hiç...2 saat içinde sıkılmaya başlıyorum nasıl beceriyosam:roflol:

sensın tabıkı bocugum.. en çıtırları bidee ;-) diğer arkadasların yaslarını bılmıyorum ama en gecns ve alımlısı sensın orada a.s.
hevındım hosgeldın...
kıss sen ne zaman evlendınnn... nıkah ne zaman oldu senın... hade hayırlı olsunnn çok sevındımm :):)

Didemim cok gecmis olsun canim :teselli: antibiyotik kimse sevmez ama enfeksiyon icin en dogru ve en iyi gelen ilacta antibiyotikler. Allah acil sifalar versin gülüm a.s.
bu arada dün nisanlin yemege gelcekti nasil gecti neler yaptiniz?

saol canımbenim...Allahtan sadece 1 hafta kullanacam ilaçları...
dün de çok güzel geçti...yemek yedik oturduk güsel güsel:asigim::asigim:

hevın cnm cok sevındım zatı demıştım karamsar olmak ınsanı ayrı bı kötuluğe ıtıyor resmen buda sana ders olur ınan cok sevındım yaa ama sonunun böle olacağını bılıyordum cnm benım
ayrıca roselınde sende yazmışsın sankı tanıdıksın dıe uyy acep ben kımım şaştım:roflol:

abba saol cnm yok en kucuk deıldım ama hepsı cok guzel

hevincim hoşgeldin gülüm:1hug:
tatil bana göre de değil hiç...2 saat içinde sıkılmaya başlıyorum nasıl beceriyosam:roflol:

hosbuldum bitanem :1hug:
valla aslinda yapacak cok sey var hep tatilde yaparim diyorum ama yok nerde bak dört günlük tatil bitti hala bi is yapmadim alisveris ve gezmek disinda :dance:

ay valla böcügüm coook güzel cikmissin resimlerde ben cok begendim valla Allah nazarlardan korusun canimcim
hosbuldum abbam, kiz Allah iyiligini versin 6 günlük tatil sana bi cok seyi unutturmus mu ne oldu :roflol: 26 subatta nikahim oldu benim :asigim: vize islemleri icin erken yaptik ya gülüm, bu arada askim yarin kurs icin kaydini yaptircak hayirli haberler verir bana insallah hihoyyyt

saol canımbenim...Allahtan sadece 1 hafta kullanacam ilaçları...
dün de çok güzel geçti...yemek yedik oturduk güsel güsel:asigim::asigim:

oyy cok sevindim güzel gecmesine canim benim dün gece aklimdaydin dedim didemcimin nisanlisi gelmistir güzel güzel yemekler yiyorlardir diye ne yediniz bakim :dance:

gercekten öyle böcügüm karamsarlik cok zararli oluyor daha iyi anladim bunu bidaha yaparmiyim hic öyle aman Allah korusun

valla ne bilim sanki böyle kirk yildir taniyormus gibi oldum sasirdim birden demekki burda yazismalarimizda cok samimi oldugumuz icin böyle hissetmis olabiliriz buda senin güzelligin sayesinde canim benim :1hug:

hiimmm CADIARZU ayy canım haberım varmıydı yokmuydu onu bile hatırlamıyorum hahaha
evet yaa 6gun gıttım geldım.. dunyadan bi haber olmusum .. çok neselyım benımkısı msj cektı sımdı dıyor.. unuttun benı tatılde her dakka msj ceken kıza noldu :)) tabı burda elının altında pc var net var.. yatagın var (yatagımı yadırgıyomda ) insan bi msj bari çeker dio hahaha
kuzum medeni halde evli yazınca şeyyettim yanee yenı olmus sandım :roflol: :roflol:
aşkın diil kocişin :jeyyar: :jeyyar:
insallah balımmm kurs için hayırlısı olsun.. :dance:

ya bir gittim yemek tariflerine bakyım dedim, bir geldim amma kaynatmışınızz heee :)))
hoşgeldiniz hevincim,abbacım..
didemcim sana da geçmş olsun,sen yine iyisin hap içiyorsun benm annemle babam çok hastalar 2 gündür grip oldular,dr.iğne verdi ikisine de sırayla bir ona, bir ona yapıyorum :) benm içinde pratik oluyor :) gittikçe unutmaya başladım çünkü..

bencede kesınlıkle samımı olmaktan
mınılya ıle ılk defa karsılasrken allahım ddım nasıl tanırım onu gene benım albumlerde resımlerım falan var neyse bı gıttım arcelık bayıı onunde bı bayan ve bay beklıyo kıza dedımkı seher sen mısın:1shok: oldu kız kaydirigubbakcemile3 ayy şaka yapmıştım zatı dedım ıcerı gırdım:dilcikar: allah bılır delı sandılar sonra caktrmadan oturan seherın yanına gıdıp h geldın dedım oda nasıl tanıdın dedı ohoo onume gelene seher sen mısn dedım haberı yokkaydirigubbakcemile3
benle bulusanlar genelde balıklama bana dalıyor dunde pempe gulerek geldı falan ayy ben sevyom ya ınsanları :lepi:
ayrıca hep senı düşünmustum ama dedım bu kzın aklı olumsuz seylerde olduğu için sevgılısı uzak olduğu için böle yapıyo duzelcek dmıstım Şeniz
hem senın askın yok koçışın var:dilcikar:

harfı harfıne katılıorum

Esraya katılıyom ben dea.s genel bi buluşma olmasa da biz sonbahar kış gelinleri olarak toplaşabilsek süper olurkaydirigubbakcemile2

bence supper olur cnmcım

hoşbuldum didemcim...

sehercimm ohh adalar falan güzel gezmişsizni ne güzell...

böcük güzel zaman geçmiş sanırım buluşmada.fotolar çok hoş.neler aldın.neler aldınız?

gezdım cnmcım valla cok gzueldı kıss senın adın ne?

bende ılk gıttıgımde meraq ettım senı bıde gec geldın bızı beklettın dermısımmmsırnaşık şey
bız gırdık tabe bakınıoz neyse adamla anlasır gıbın olduk neyse böcuk geldı seher sen mısın dedı neyse aldık makınayı adam adres alıo ya dedım seher ... soyadımı verdım askımda benım ısmım olsun dedı ıyı tmm dedım tabı bocuk durmadı gırdı araya kıss senın ısmın olsun ayrılırsn sende kalır camasır makınesı demesınmı tabe şaka takıldı guldu ama bızımkı sınır oldu kzıardı bozardı Allah tan toparladık olayı..
arabaya gerı döndük oturuoz demesınmı ben o kızı sevmedım dıe valla böcukcugum enıstenın gönlünü al bak kızmıs sana...hatta hala söluo bana hep..

:1shok: abow bu zamana kadr neden demedın laa enıstede hıc espırıden anlamıyo hee :dilcikar:
düğüne gelırım ozmnda bısıler derım ıyıce kıl olur bana:roflol:

kızlarrrr yorucu sıkıcı bi günün ardındannn eve gitme vaktim geldiiii
hepinizeee yakşamlarrr
yarın görüşürüüüüzzzzkaydirigubbakcemile

:1shok: abow bu zamana kadr neden demedın laa enıstede hıc espırıden anlamıyo hee :dilcikar:
düğüne gelırım ozmnda bısıler derım ıyıce kıl olur bana:roflol:

aslında espırı yapmasını cok sever hatta öle cok oluokı bazen artıqq yeter derım o şekıl yanı..ama senı ılk kez gördü yanı bırakta alınsın baya terz bı sey söledın ama bakma fazla kırgın deıl öle sende enısteye öle seyler söleme..
bana cok düşkündür ayrılık kelımesını duyunca tepesı atıo..ee halıyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…