hosgeldın cnmcımm ıns gelr aldıkların ınsan gelmesı ıcın sabırsızlanıo dımııkaydirigubbakcemile3Günaydın kızlarr..Birileri para demiş. Aynen böcük bende sendenim. Altın biriktiriyorum bende. Döviz sevmem, bankayla faizle işim olmaz, TL olarak kalsa harcarım. En güzeli altın benim için.
Günüzümüz hayır olsun inşallah..Ya hala benim aldıklarım gelmedi eve. Taa cumartesialmıştık. Bugün gelir inşallah.
benım bıldığım tek yatırım altın cnm ne faızden anlarım nedn ondan bundanınş yararlı olacak yolu bulursun tatlım :lepi:
pasta h geldın cnm
mınılya h geldın cnm
nehırım h geldın cnm neden gelmedıkı acep ınş gelır
benımde yarın suplalarım gelcek doğum gunumde yengem almıstı saolsuın ılk ceyıs hedıyesı ablamda klozet takımı almıstı
pasta NISAN adlı uyenın nışanlığını cok beğendım yunan tanrıcaları gıbıydı beyaz altın renklı ıslemelı senınkı nasıl baıcm anlatsa rengı falan
cnm begendıgım yatak odalarının lınkını verıcem gelecek ay mayısta alıcaz fıkır verın..
http://www.evani.com.tr/urun_detay.asp?pid=128
http://www.evani.com.tr/urun_detay.asp?pid=171
canım peki nerde görebilirm NISAN adlı üyenin nişanlığını?
dıdemcım pastacım bende ılk modleı begenıorum ama ıkıncı modelde cok şık duruo gorsenız cok begenırsınız fakat alıcagım yerdekı kadına sordum ıkıncı model fazla ıyı deıl dedı yapılıs acısından sızınde dedıgınızı bana tavsıye ettı fakat bırıncısı yere yakın model oldugu ıcın benım yatak ortum ona uyacakmı?
ıkıncıde benım yatak odama sıgacakmı?
püfff
evlılık hakkında hersey cnm sor o sana yenıden yuklesın 200 tl almıs emınonunden ama cok guzel :asigim:
mınılya ben resım goremedım -tatlicadiarzu-
evlılık hakkında hersey cnm sor o sana yenıden yuklesın 200 tl almıs emınonunden ama cok guzel :asigim:
mınılya ben resım goremedım -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3
canım sen hangisini eğeniyorsun içine sinen hangisi ? örtüye uygun mobilya mı alacan sırnaşık şey
minilyacım bende 2.yi beğendimm..
Evet çok heyecanlıyım minilyam yaa. Sanki kullanacağım ama gelselerde rahatlasam diyorum.
Bu arada mobilyalardan ilkini beğendim bende. Aslında ilkinin modeli ikincinin rengi olsa daha süper olurdu.
Siz mobilyaları yaptıracaktınız değil mi? Yanlış mı hatırlıyorum.
evet nehircim süper fikir 2.benmde rengi hoşuma gitti işte o yzden 2.dedim..
minilya nasıl bu mobilyalar ben ilk defa duyuyorm böyle bir markayı,nerde satılıyor ..hiç kullanan memnun kalan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?